Зошто не оди кафе без цигара?

ToXic_

Booyah!
Член од
19 март 2009
Мислења
275
Поени од реакции
196
абе едноставно е...
only a smoker can understand whats the differance when u smoke ciggaretes during coffe time :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.967
Поени од реакции
11.826
Прекинав да мавам по една кутија, сега пушам само 1 цигара дневно и тоа специјално со утринското кафе, непроценливо чувство.

Член од
25 октомври 2010
Мислења
738
Поени од реакции
705
И кафето и цигарите се еден вид опуштање според мене, јас ако не пушам сигурно и кафе нема да пијам, незнам зашто е така али едно без друго не иде;)

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
Оди, ама за кого како. Еве баш сеа си пијам кафе без цигара и супер ми е, а имам запалено и цигара... мада не ми е нешто посебно, као непушач. :)
ако си непушач - запали си свеќа дур го пиеш кафето :pos:

Г

Грејвдигер

Гостин
ако си непушач - запали си свеќа дур го пиеш кафето :pos:
можда лошо и се изразив :pos: не беше дека у тој момент имам запалено цигара, туку дека иам пробано. :D тоа ако сум запалил еднаш-двапати пред којзнае колку време не ме прави пушач.

Член од
2 август 2011
Мислења
139
Поени од реакции
44
navistina ne odi kafe bez cigara jas su pusac i koga ke odam kaj majkami na gosti zatoasto pred nea nepusam kafeto kako vo grb da go spuvam a ne vo usta.(y)

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.380
Поени од реакции
4.934
За да може чадот од цигарата подобро да се лепи на белите дробови.

Член од
2 август 2011
Мислења
139
Поени од реакции
44
kazi si ti vo tvoe ime ako ne si pusac ili jas pusac nemozeme da imame isto mislenje.:place:

Член од
11 декември 2010
Мислења
51
Поени од реакции
7
Ниту сум пушач, ниту сум зависник од кафе секое сабајле или слично. Единствено понекогаш пијам кога одам во кафичи, но ни на крај памет не ми паѓа дека со цигара би било многу поубаво.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Се трујам и со кафе и со цигари, ама не го сфаќам муабетот „не ми иде кафево без цигари“. Моментално шлокам кафе, али tsigara izostaje.

VMP

VMP
Член од
8 октомври 2010
Мислења
115
Поени од реакции
15
Оди кафе без цигара, како не ќе одело! Јас ги пијам секогаш без цигара и со мерак.

Kajgana Shop

На врв Bottom