Од кога да ожениш маж стана исто ко трофеј да сум освоила? И да, а камо медаља?Зарем не е украден трофеј оженет мажјак??
Не за сите ама има и такви сигурномислиш тоа за сите во глобала како причина?? или не сум те сватила добро..
Грешно ме разбра,не да ожениш маж туку да легнеш со оженет маж можеби во женската психа ќе биде трофеј,медаља не треба се трча по парфеми,скапа облека и.т.нОд кога да ожениш маж стана исто ко трофеј да сум освоила? И да, а камо медаља?
Не за сите ама има и такви сигурно
Замисли ти начекуваш лепотан негде 25-27 години женет а малку под алкохол и се закача така да ако ти не го (зло)употребиш... тогаш сигурно другарка/пријателка твоја ќе го стори тоа.
--- надополнето: Nov 30, 2011 2:06 PM ---
Грешно ме разбра,не да ожениш маж туку да легнеш со оженет маж можеби во женската психа ќе биде трофеј,медаља не треба се трча по парфеми,скапа облека и.т.н
Другарка ми ако е без мозок нека го брка.... ја си имам свои правила и не отстапувам од нив. Кај мене нема такво нешто... јас го разбирам тоа како искористување на женското од страна на тој женет господин... така да не сум будала да дозволам некој мене да ме понижува и искористува, да бидам некому резерва..Не за сите ама има и такви сигурно
Замисли ти начекуваш лепотан негде 25-27 години женет а малку под алкохол и се закача така да ако ти не го (зло)употребиш... тогаш сигурно другарка/пријателка твоја ќе го стори тоа.
--- надополнето: Nov 30, 2011 2:06 PM ---
Ova pa nema vrska .. !!! Nemozi coek da znae koj e zenet i koj ne e zenet deneshno vreme.. Mashkite vadat prsten i izleguvat.. I bashka togash ne se Zeneti ..Glup narod .. ova e i do zenskite i do mashkite sho go pravat toa ..
![]()
Sandra, ПРСТОТ, да не се збуниш...Епа ќе му го опипаш прстот и ако видиш нерамнини значи е женет.![]()
hahaSandra, ПРСТОТ, да не се збуниш...
Јас не носам прстен и излегувам. Прстенот не ја додржува верноста, ниту пак е некаква пречка ако другиот се намерачилOva pa nema vrska .. !!! Nemozi coek da znae koj e zenet i koj ne e zenet deneshno vreme.. Mashkite vadat prsten i izleguvat.. I bashka togash ne se Zeneti ..Glup narod .. ova e i do zenskite i do mashkite sho go pravat toa ..
![]()
Се испофаќа.... прсти !?hahaZbuneta sum od ko se rodiv.. ali od sabajle malku poveke
![]()
Ne se site takvi kao tebeЈас не носам прстен и излегувам. Прстенот не ја додржува верноста, ниту пак е некаква пречка ако другиот се намерачил![]()
hahahaСе испофаќа.... прсти !?![]()
Другарка ми ако е без мозок нека го брка.... ја си имам свои правила и не отстапувам од нив. Кај мене нема такво нешто... јас го разбирам тоа како искористување на женското од страна на тој женет господин... така да не сум будала да дозволам некој мене да ме понижува и искористува, да бидам некому резерва..
Ако некој не се цени себеси... ја си се ценам, и сигурно нема да дозволам некој да ме гази на тој начин. Ако ми е за секс.. секс можам да добијам и од слободен човек кој може да биде мој близок пријател и да си остане тоа меѓу нас...