I am kangaroo my dear bi girl, and I jump like one -)). фчера немаше годинки, па јас да си прашам. во меѓувреме ако дознаеш начин за останување на овие години, tell me...LaTiTeA напиша:Don't jump like A young babOOn and look at my профил, можеби ќе согледаш ако не прогледаш колку годинки имам. Знам дека сум малечка и се надевам дека ќе останам секогаш на овие години | ама нема = сурова реалност.
Него ти не сакаш да ги молиш женските на коленици и да се чувствуваш инфериорно (girls power) во однос спрема нив пред и за време на КЕКСуалната игра?
Инаку да I аm BI, THREE, 4some, etc. If you like give me your picture maybe I will squeeze you (hard) into the 4some.
Мх мх мх... Никој не ја сфати играта што ја нудиш Теа(или шо и да ти значи никот) ама ја радо би улетал у таа четворка, петка, пет минус, пет на четири... важно добра оценка да е...LaTiTeA напиша:Мене сакам да ме молат на коленици, да ми се лигават, да ги одбивам и доколку успеат да го кажат the maGic word ќе си добијат убаво плескање.
Покори ми се, you will be reWaWrded.
Да да зашто да ни биде монотоно од прва,а вака ај денес ќе му пуштам водичка али наредните денови ќе се однесувам како ку*ка и не го познавам аPSYtisfaction напиша:Ама ти не сфаќааааш, така не би било интересно![]()
Мислам, ми се свиѓа некој, му приоѓам, здраво-здраво, оставам бројче, излегуваме, испаѓа шо испаѓа... И што?
Тоа ти е, ултимативен клаберу, женска психологија.Се да се комплицира најмногу што може, инаку ќе ни здосади брзо ако не личи на шпанска серија, и после се жалиме, животот ни бил комплициран.
![]()
A плус, ако не постоеја мажи што „трчкаат“ по девојките и ги „молат“... Како на друг начин ќе си го нахраниме егото? retarda:![]()
Yes of course, добро е испадна единствениот што ја разбра поентата.Никола напиша:Затоа што се така научени. Затоа што има некое мислење дека пи*ката е нешто највредно на свет и за неа треба да се моли или плати.
Така е, кога велат you’re sitting on a gold mine, на тоа мислат.LaTiTeA напиша:Yes of course, добро е испадна единствениот што ја разбра поентата.
Mother nature is teaching us, од самиот почеток.
vagina = gold [never corrodes and is always shining]
penis = silver [going dark after a while, you must cleaned up]
small penis = copper [corosive and fragile material]
До Jenna Jamison многу достапиле а сепак сите сакаат да ја пробаат... Плус, најголемите курвички во општеството се најбарани и нивната цена е највисока...Никола напиша:Цената на пи*ката, како и на било која друга стока, зависи од понудата и побарувачката. Што помалку е достапна, тоа нејзината цена е повисока
Да, многу достапиле, но колку е таа достапна?Викторгг напиша:Хехе, си се најдовте... туку...
До Jenna Jamison многу достапиле а сепак сите сакаат да ја пробаат... Плус, најголемите курвички во општеството се најбарани и нивната цена е највисока...
Мало дополнување на горепотпишаното. Ако мислите дека знаете колку вредите се лажете. Човек што знае колку вреди нема потреба да се докажува пред некој или да тера некој друг да го докажува тоа. Второ девојките се жалат дека мажите ги гледаат како трофеи. Let me see... Вие сакате машкото да ве моли, да се труди, да го намачите за да може да ве "заслужи". Во животот се заслужуваат материјални добра повисока плата, функција, дипломи, признанија итн. Ако машкото треба да ве "заслужи" вас тогаш кој кого прави трофеј? Ние вас или вие самите себе? Нели е тоа еден вид на материјализација на самите себеси и ставање во некоја ментална берза во која што гледате колку наддавачот (или наддавачите ако се повеќе кандитати) ќе натрфрлаат повеќе за вас? Викате дека така е поинтересно? За кого? За вас и вашите ега што растат пропорционално со понижувањето што ќе му го нанесете на кандитатот? Што правиме ако судбината ве натера да живеете во град како Прага или Амстердам со либерализирани односи меѓу половите? Ќе си ги смените цврстите ставови или ќе прифатите долг, ептен долг период без дечко, љубовник whatever. Плус убаво рече Виктор после такво однесување не треба да се чудат ако некој ги отфрли како крпа. Трет Њутнов закон, акција-реакција.Sussaro напиша:Македонска работа. Додека на запад работите се сведени на нормала...
Јас ќе ти одговорам иако не сум девојка. :pos2:
1. Општествено оправдание и сопствена репутација
Перцепцијата дека ако за кратко време има секс е к*рва ја тера да го одолговлекува процесот. Кога ќе помине тоа време и кога веќе ќе стане ''општо прифатено'' дека веќе нема да го има тој епитет (демек прошло бајаги време од кога е со него па сега дури и редно е) си тргнува нормално. И плус репутацијата е задржана.
2. Болеста наречена его
Постојат и такви коишто со терање некој да моли го хранат егото. Целта им е да те понижат тоа ги прави посреќни. Плус после тоа нема да испуштат да се пофалат како ти си им бил пудличка долго време.
3. Синдромот на покорувањето и цената
За жал девојките чинот на секс го сфаќаат како еден вид на покорување (па дури и понижување) на личноста. Таа нивна перспектива на покорување ги тера на ставање на цена (преку молење). Во стилот ако веќе ќе бидам твоја има да се мачиш. Во нивната свест колку повеќе се мачиш толку повисока и е цената.
Напомена
Сето ова произлегува од традициооналното вековно македонско-патријархално воспитување и специфичните гледишта својствени за овој регион. Пак ќе повторам на страна секој регион има друг пристап и гледишта на ова поле. Ова не важи за сите девојки. Ова е само одговор на твоето дирекно прашање за тој специфичен тип на девојки (што лично мислам дека се бајаги).