Ljupco
...ExtraVagant...
- Член од
- 20 јули 2006
- Мислења
- 1.810
- Поени од реакции
- 12
leandra напиша:А кога ќе ги помолиш,ќе дознаат што сакаат?
...da de bash taka...nekoi porano,nekoi pokasno...nekoi nikogash i taka...
leandra напиша:А кога ќе ги помолиш,ќе дознаат што сакаат?
Дали знаеш дека има девојки кои попрво би чекале да ги молиш отколку да имаат стабилни врски,зашто....за репутација во околината...не викам тоа сите него повеќето,еве и тебе ти се погодило да не молиш,исто и јас не сум молел ниту имам намера тоа да го правам :smir:Mandrak напиша:Значи, според тврдењево на членов над мене, јас се со „лесни“ жени си имам работа зашто ниедна не сум ја молел? Абе иди бегај! Темава е глупост жива. Кој неможе сексуално да се реализира, не му помагаат ни молби ни жалби за ради молбите. Проблемот е на друго место.
„Молени“ се обично девојки кои немаат баш некое искуство во сексот или пак туку што зачекориле во сексуалниот живот па постојано се во некоја дилема и полу-страв од недоволно познатото што им се случува. Но има и друго нешто.-Тие „молените“ одкако ќе увидат дека оние кои не треба да ги молат имаат дечковци и стабилни врски за разлика од нив кои врските им трајат до одбивањето на „молбата“, во најголем дел го менуваат ставот. Тие другите кои не успеваат да увидат си остануваат во групата на „молените“, а набрзо доаѓа и момент кога нема никој да ги моли повеќе туку и тие ќе молат:baeh: :pos2:
Интересен е фактот што кога некоја девојка ја молиш да се полни се шири егото и е 23021031 % исполнето кажува на другарките леле овој ме моли за ова па што да правам па вака лелел па досаден ми стана..Zemzela напиша:Дали знаеш дека има девојки кои попрво би чекале да ги молиш отколку да имаат стабилни врски,зашто....за репутација во околината...не викам тоа сите него повеќето,еве и тебе ти се погодило да не молиш,исто и јас не сум молел ниту имам намера тоа да го правам :smir:
Да али нели вие сте тие поемотивните,повеќе се заљубувате,комплетно се предавате на љубовтаPSYtisfaction напиша:Иначе сите машки ептен си го сфаќате буквално терминот „молење“.Не се мисли молење како апла клекнување на колена, корнење, вриштење, плачење за да ја натерате да излезе со вас
Туку онака, благо „трчкање“ по неа, малку да ве еба*а, да ве зеза, да ви праи финтици, да не знаете на што сте.
Малку да играте „Том и Џери“, да ве натера да се потрудите, да ви побуди интерес, пошто ако знаете дека можете да ја освоите со еден обичен шмекерски „Џои“ поглед, нема да ви биде предизвик и лесно ќе ви здосади... На крајот на краиштата, секоја победа е послатка кога е добиена со повеќе мака.
Јас барем така си го сфаќам молењево.![]()
Ама ти не сфаќааааш, така не би било интересноZemzela напиша:Да али нели вие сте тие поемотивните,повеќе се заљубувате,комплетно се предавате на љубовтапа не сваќам зашто си играте со мажите ако некој ти се свиѓа ти му приоѓаш а не го чекаш тој да дојде па после и чекаш да видиш дали е упорен
:smir:
е, од вакви ми се сере. кој к*р ќе трча по тебе ма?!LaTiTeA напиша:Мене сакам да ме молат на коленици, да ми се лигават, да ги одбивам и доколку успеат да го кажат the maGic word ќе си добијат убаво плескање.
Покори ми се, you will be reWaWrded.
а ти си најверојатно од теи ФУФИЦИТЕ скоспки...LaTiTeA напиша:Мене сакам да ме молат на коленици, да ми се лигават, да ги одбивам и доколку успеат да го кажат the maGic word ќе си добијат убаво плескање.
Покори ми се, you will be reWaWrded.
Don't jump like A young babOOn and look at my профил, можеби ќе согледаш ако не прогледаш колку годинки имам. Знам дека сум малечка и се надевам дека ќе останам секогаш на овие години | ама нема = сурова реалност.kpbKENGUR напиша:е, од вакви ми се сере. кој к*р ќе трча по тебе ма?!
не е важно уствари. и ти сама сакаш да се плескаш ко фока.
ако ти чучнам на колена, ти кажам дека те сакам, ќе ми дадеш да ја истурам сегашнава нервоза врз тебе? ќе ми дадеш да те "фокам"?
колку годинки имаш дадичке?
едит. јуз а лезбо? фор риал? дем грл.. ај рест мај кејс!
едит2. иф ју би, кол ми.
едит3.(тотално небитно) rewarded*