Зошто девојките сакаат да ги молиш?

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
leandra напиша:
А кога ќе ги помолиш,ќе дознаат што сакаат?

...da de bash taka...nekoi porano,nekoi pokasno...nekoi nikogash i taka...

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Да ги молиш...можеби сум напишал незнам...
затоа што ако одма прифати без молење ќе биде лесна женска (според нашево општество) е сега доколку девојката го следи трендот на добра репутација во местото,градот...нема одма да прифати да не ја озборуваат после...
а ако е слободоумна и опуштена во тој поглед нема утка

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Значи, според тврдењево на членов над мене, јас се со „лесни“ жени си имам работа зашто ниедна не сум ја молел? Абе иди бегај! Темава е глупост жива. Кој неможе сексуално да се реализира, не му помагаат ни молби ни жалби за ради молбите. Проблемот е на друго место.
„Молени“ се обично девојки кои немаат баш некое искуство во сексот или пак туку што зачекориле во сексуалниот живот па постојано се во некоја дилема и полу-страв од недоволно познатото што им се случува. Но има и друго нешто.-Тие „молените“ одкако ќе увидат дека оние кои не треба да ги молат имаат дечковци и стабилни врски за разлика од нив кои врските им трајат до одбивањето на „молбата“, во најголем дел го менуваат ставот. Тие другите кои не успеваат да увидат си остануваат во групата на „молените“, а набрзо доаѓа и момент кога нема никој да ги моли повеќе туку и тие ќе молат:baeh: :pos2:

Zemzela

Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Mandrak напиша:
Значи, според тврдењево на членов над мене, јас се со „лесни“ жени си имам работа зашто ниедна не сум ја молел? Абе иди бегај! Темава е глупост жива. Кој неможе сексуално да се реализира, не му помагаат ни молби ни жалби за ради молбите. Проблемот е на друго место.
„Молени“ се обично девојки кои немаат баш некое искуство во сексот или пак туку што зачекориле во сексуалниот живот па постојано се во некоја дилема и полу-страв од недоволно познатото што им се случува. Но има и друго нешто.-Тие „молените“ одкако ќе увидат дека оние кои не треба да ги молат имаат дечковци и стабилни врски за разлика од нив кои врските им трајат до одбивањето на „молбата“, во најголем дел го менуваат ставот. Тие другите кои не успеваат да увидат си остануваат во групата на „молените“, а набрзо доаѓа и момент кога нема никој да ги моли повеќе туку и тие ќе молат:baeh: :pos2:
Дали знаеш дека има девојки кои попрво би чекале да ги молиш отколку да имаат стабилни врски,зашто....за репутација во околината...не викам тоа сите него повеќето,еве и тебе ти се погодило да не молиш,исто и јас не сум молел ниту имам намера тоа да го правам :smir:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
Zemzela напиша:
Дали знаеш дека има девојки кои попрво би чекале да ги молиш отколку да имаат стабилни врски,зашто....за репутација во околината...не викам тоа сите него повеќето,еве и тебе ти се погодило да не молиш,исто и јас не сум молел ниту имам намера тоа да го правам :smir:
Интересен е фактот што кога некоја девојка ја молиш да се полни се шири егото и е 23021031 % исполнето кажува на другарките леле овој ме моли за ова па што да правам па вака лелел па досаден ми стана..
има и такви случаеви тука во наше во опшество..
со тоа молење она се воздигнува до степен да се мисли дека е кралица од холибуд..
Што знам можеби еднаш ми се имаше случено да молам една девојка ако така може да се дефинира и никогаш веке, поучен од некој работи грешки милсам дека веке никогаш нема да го сторам тоа.
а тие девојки што чекаат да им се погоди некој кој ке ги моли ти се уфирцани и влезени во длабок филм..според мене:helou::vozbud:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Иначе сите машки ептен си го сфаќате буквално терминот „молење“. :) Не се мисли молење како апла клекнување на колена, корнење, вриштење, плачење за да ја натерате да излезе со вас :pos: Туку онака, благо „трчкање“ по неа, малку да ве еба*а, да ве зеза, да ви праи финтици, да не знаете на што сте.:) Малку да играте „Том и Џери“, да ве натера да се потрудите, да ви побуди интерес, пошто ако знаете дека можете да ја освоите со еден обичен шмекерски „Џои“ поглед, нема да ви биде предизвик и лесно ќе ви здосади... На крајот на краиштата, секоја победа е послатка кога е добиена со повеќе мака.:)

Јас барем така си го сфаќам молењево.:)

Zemzela

Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
PSYtisfaction напиша:
Иначе сите машки ептен си го сфаќате буквално терминот „молење“. :) Не се мисли молење како апла клекнување на колена, корнење, вриштење, плачење за да ја натерате да излезе со вас :pos: Туку онака, благо „трчкање“ по неа, малку да ве еба*а, да ве зеза, да ви праи финтици, да не знаете на што сте.:) Малку да играте „Том и Џери“, да ве натера да се потрудите, да ви побуди интерес, пошто ако знаете дека можете да ја освоите со еден обичен шмекерски „Џои“ поглед, нема да ви биде предизвик и лесно ќе ви здосади... На крајот на краиштата, секоја победа е послатка кога е добиена со повеќе мака.:)

Јас барем така си го сфаќам молењево.:)
Да али нели вие сте тие поемотивните,повеќе се заљубувате,комплетно се предавате на љубовта :pos: па не сваќам зашто си играте со мажите ако некој ти се свиѓа ти му приоѓаш а не го чекаш тој да дојде па после и чекаш да видиш дали е упорен :toe: :smir:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Zemzela напиша:
Да али нели вие сте тие поемотивните,повеќе се заљубувате,комплетно се предавате на љубовта :pos: па не сваќам зашто си играте со мажите ако некој ти се свиѓа ти му приоѓаш а не го чекаш тој да дојде па после и чекаш да видиш дали е упорен :toe: :smir:
Ама ти не сфаќааааш, така не би било интересно :pos:
Мислам, ми се свиѓа некој, му приоѓам, здраво-здраво, оставам бројче, излегуваме, испаѓа шо испаѓа... И што?
Тоа ти е, ултимативен клаберу, женска психологија.:) Се да се комплицира најмногу што може, инаку ќе ни здосади брзо ако не личи на шпанска серија, и после се жалиме, животот ни бил комплициран.:pos:
A плус, ако не постоеја мажи што „трчкаат“ по девојките и ги „молат“... Како на друг начин ќе си го нахраниме егото? retarda::)

Член од
2 мај 2007
Мислења
10
Поени од реакции
1
NE E SAMO TAA NORMALNA. NE SE SEKIRAJ I JAS A I SITE OVDE DOSLE VO TAKVA SITUACIJA, OPKRUZENI SO TAKVI LUGE, DA POMISLIME DEKA SME LUDI. nE SE SEKIRAJJAS SUM SO TEBE. :helou:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
На нас машките доволни ни се неколку саати да ги задоволиме жените но не ни е доволен ни цел живот да ги сфатиме :)
затоа може веројатно тешко ни е да сфатиме зашто треба и да ве молиме ..кога без тоа се би било толку убаво и сите срекни и весели и заљубени :)

LaTiTeA

Ветена госпоѓица Маленковска
Член од
17 април 2007
Мислења
156
Поени од реакции
2
Мене сакам да ме молат на коленици, да ми се лигават, да ги одбивам и доколку успеат да го кажат the maGic word ќе си добијат убаво плескање.

Покори ми се, you will be reWaWrded.

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
LaTiTeA напиша:
Мене сакам да ме молат на коленици, да ми се лигават, да ги одбивам и доколку успеат да го кажат the maGic word ќе си добијат убаво плескање.

е, од вакви ми се сере. кој к*р ќе трча по тебе ма?!
не е важно уствари. и ти сама сакаш да се плескаш ко фока.
ако ти чучнам на колена, ти кажам дека те сакам, ќе ми дадеш да ја истурам сегашнава нервоза врз тебе? ќе ми дадеш да те "фокам"?
колку годинки имаш дадичке?
едит. јуз а лезбо? фор риал? дем грл.. ај рест мај кејс!
едит2. иф ју би, кол ми.
едит3.(тотално небитно) rewarded*

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
LaTiTeA напиша:

а ти си најверојатно од теи ФУФИЦИТЕ скоспки...
па искрено можеби и ке налеташ не некој што ке те моли ке ти се лигави и ке го е*еш во здрав мозок ...
ама знаеш како викаат на добро со добро се врака
на лошо со лошо...
некој и*ебан и тебе ке ти го искриви мозочето да трчаш и да го молиш да те сака да ти обрне внимание..ако ако има време не си се печела ти :)
aМа кога ке се испечеш искалиш мн. работи ке ти станат јасни :tapp:

@Кенгучо - потполно се слагам со тебе !

D

Delux

Гостин
Ако ме игнорира за било шо,нема тука молење.Прво јас сум учтив и доволно ми е еден збор,не треба двапати да ми се речи...да молам не молам,ќе пукнам и не молам!!

LaTiTeA

Ветена госпоѓица Маленковска
Член од
17 април 2007
Мислења
156
Поени од реакции
2
New Young Baboons

kpbKENGUR напиша:
е, од вакви ми се сере. кој к*р ќе трча по тебе ма?!
не е важно уствари. и ти сама сакаш да се плескаш ко фока.
ако ти чучнам на колена, ти кажам дека те сакам, ќе ми дадеш да ја истурам сегашнава нервоза врз тебе? ќе ми дадеш да те "фокам"?
колку годинки имаш дадичке?
едит. јуз а лезбо? фор риал? дем грл.. ај рест мај кејс!
едит2. иф ју би, кол ми.
едит3.(тотално небитно) rewarded*
Don't jump like A young babOOn and look at my профил, можеби ќе согледаш ако не прогледаш колку годинки имам. Знам дека сум малечка и се надевам дека ќе останам секогаш на овие години | ама нема = сурова реалност.

Него ти не сакаш да ги молиш женските на коленици и да се чувствуваш инфериорно (girls power) во однос спрема нив пред и за време на КЕКСуалната игра?

Инаку да I аm BI, THREE, 4some, etc. If you like give me your picture maybe I will squeeze you (hard) into the 4some.

Kajgana Shop

На врв Bottom