Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

Член од
22 јули 2011
Мислења
1.140
Поени од реакции
1.292
Мислам дека тој феномен со зголемување на разводите доста повеќе има врска со зголемување на бројот на еманципирани самостојни жени.

Пред два дена во онаа емисијата Се или Нешто играше девојка од 31 година, чупето било медицинска сестра од Битола ама живее и работи во ГОБ 8 Септември.
Лила како што е откачена и радознала алапача го прашува чупето имаш ли дечко:
И чупето кажува дека нема дечко и така било долго време, и на потпрашање од Лила какви мажи бара, Битолското чупе кажува дека бара ,, самостојни и независни мажи''.

Тоа во превод е бара мажи кои имаат пари, така тоа чупето само дипломатски вели.;)

Плус јас на мојот фејсбук профил и немам баш на насловна фотографија некоја фенси модерна фотографија, да имам фотографија лично од мене на профилна со кошула и канцеларија, ама не сум баш нешто ептен модерно фенси со таа фотографија.
И го додадов чупето ама не прифаќа пријателство, а има и пишува дури 4,900 пријатели и имаме преку 100 заеднички пријатели.
Гледам во пријатели има еден претежно мажи и еден куп мажи и ставаат лајкови на фотографиите, преку 80 % од лајкови се од машкиот пол.
Гледам и на инстаграм исто претежно мажи кај чупето.

Во превод чупето многу е избирливо и си бара ,, самостојни и независни мажи'' - во превод богати финансиски.
Па вие и понатаму зборувајте дека имало ,, љубов вистинска'' , можеби и има ама тоа е реткост, како што е ретка појавата на Халеевата комета.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.762
Поени од реакции
27.841
Пред два дена во онаа емисијата Се или Нешто играше девојка од 31 година, чупето било медицинска сестра од Битола ама живее и работи во ГОБ 8 Септември.
И чупето кажува дека нема дечко и така било долго време, и на потпрашање од Лила какви мажи бара, Битолското чупе кажува дека бара ,, самостојни и независни мажи''.

Тоа во превод е бара мажи кои имаат пари, така тоа чупето само дипломатски вели.;)

Плус јас на мојот фејсбук профил и немам баш на насловна фотографија некоја фенси модерна фотографија, да имам фотографија лично од мене на профилна со кошула и канцеларија, ама не сум баш нешто ептен модерно фенси со таа фотографија.
И го додадов чупето ама не прифаќа пријателство, а има и пишува дури 4,900 пријатели и имаме преку 100 заеднички пријатели.
Гледам во пријатели има еден претежно мажи и еден куп мажи и ставаат лајкови на фотографиите, преку 80 % од лајкови се од машкиот пол.

Во превод чупето многу е избирливо и си бара ,, самостојни и независни мажи'' - во превод богати финансиски.
Па вие и понатаму зборувајте дека имало ,, љубов вистинска'' , можеби и има ама тоа е реткост, како што е ретка појавата на Халеевата комета.
Чекај чекај, на Фејсбук ја бараше по име и презиме некоја учесничка што си ја видел на ТВ на квиз, и уште и испрати риквест?

Член од
22 јули 2011
Мислења
1.140
Поени од реакции
1.292
Чекај чекај, на Фејсбук ја бараше по име и презиме некоја учесничка што си ја видел на ТВ на квиз, и уште и испрати риквест?

Чисто експеримент човеку.
А што истакнуваат име и презиме на тв, и јас во таа емисија учествував пред многу години и мене ме некои додаваа после емисијата па што има врска ако ме додавале, прифатив пријателство и што? Никого не сум вознемирувал и никој ме нема вознемирувано.
Знаев дека нема да прифати чупето али чисто да си потврдам самиот себеси, и го вратив т.е го повлеков барањето за пријателство.
Не сме нечија лига и ниво.
Таа сите ли тие 4 900 пријатели баш ги познава во реалниот живот?
И јас имам на фејсбук еден куп ликови и од машки и од женски пол кои никогаш ги немам сретнато во животот и веројатно нема да ги сретнам. И повторувам никогаш ама никогаш не сум пишувал во инбокс на ниту една личност од женски пол за да се додворувам и слично.

Ама ок, таквите како таа ги има еден куп, ќе бираат и избираат ама на крај ќе ги плесне реалноста дека ќе поминат годините и тогаш прифаќаат од крајна нужда нешто што не би прифатиле години наназад во минатото. Баш на 31 година чупето има убава фаца и лице, ама реално има бутови и нозе, а уште не раѓало деца. Убавината ќе помине кога тогаш, а кај оваа веќе почнало со 31 години има изразени бутови.

Како се вели: ,, можеш да правиш што сакаш колку сакаш, ама не можеш во недоглед нешто да правиш, против времето никој не може''.
Кој разбрал разбрал.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.819
Поени од реакции
29.992
Па џабе ли квизот се вика "Се или нешто" ?!

Член од
13 април 2021
Мислења
3.685
Поени од реакции
12.031
Знаев дека нема да прифати чупето али чисто да си потврдам самиот себеси, и го вратив т.е го повлеков барањето за пријателство.
Не не не, немој. Биди маж до крај, зошто си го повлекол барањето????

п.с. Само да не ти текне по извесно време пак да ја додадеш оти то ќе е уште поглупо.

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
2.127
Поени од реакции
3.862

Да, да, типично за машко кое не може да фати некоја женска, па почнува да ја навредува, дека е спонзоруша и неморална, на лисицата и било високо грозјето па рекла кисело е и онака. Не си и се бендисал и затоа не те прифатила за пријател, не значи тоа дека е таа "чурук", може имаш манијачка фаца, си се пази чупето.

Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.899
Поени од реакции
4.700
Да, да, типично за машко кое не може да фати некоја женска, па почнува да ја навредува, дека е спонзоруша и неморална, на лисицата и било високо грозјето па рекла кисело е и онака. Не си и се бендисал и затоа не те прифатила за пријател, не значи тоа дека е таа "чурук", може имаш манијачка фаца, си се пази чупето.
Ништо не изгубил ни он реално, чупе што има 4900 пријатели на фејсбук е секако ред флег што е пожелно да се избегне

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
2.127
Поени од реакции
3.862
Ништо не изгубил ни он реално, чупе што има 4900 пријатели на фејсбук е секако ред флег што е пожелно да се избегне
Па не беше тоа поентата, поентата е дека на него му е криво, па сеа вреѓа.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.843
Поени од реакции
24.894
Не сме нечија лига и ниво.
Taka ami kako, nema poke lavavo :)

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.900
Поени од реакции
4.939
Да бидеме реални Лазар супер изгледа сепак е глумец, убав е човекот е Даса, што ако е постар ако е одржан и има поголема кондиција во кревет од некои 35+ мажи.
Прегледај го приврзокот 448118

Искрено и ја би со него. Стар мачор :sneaky::icon_lol:
Na dedovo bez vijagra ako mu se kreva ja glava secam.. Ne moze da bide bolje od nekoj napalen 20-25 godisen argat sto moze da te izora cel den i cela vecer..

Член од
13 април 2021
Мислења
3.685
Поени од реакции
12.031

Kajgana Shop

На врв Bottom