- Член од
- 22 јули 2011
- Мислења
- 1.140
- Поени од реакции
- 1.292
Мислам дека тој феномен со зголемување на разводите доста повеќе има врска со зголемување на бројот на еманципирани самостојни жени.
Пред два дена во онаа емисијата Се или Нешто играше девојка од 31 година, чупето било медицинска сестра од Битола ама живее и работи во ГОБ 8 Септември.
Лила како што е откачена и радознала алапача го прашува чупето имаш ли дечко:
И чупето кажува дека нема дечко и така било долго време, и на потпрашање од Лила какви мажи бара, Битолското чупе кажува дека бара ,, самостојни и независни мажи''.
Тоа во превод е бара мажи кои имаат пари, така тоа чупето само дипломатски вели.

Плус јас на мојот фејсбук профил и немам баш на насловна фотографија некоја фенси модерна фотографија, да имам фотографија лично од мене на профилна со кошула и канцеларија, ама не сум баш нешто ептен модерно фенси со таа фотографија.
И го додадов чупето ама не прифаќа пријателство, а има и пишува дури 4,900 пријатели и имаме преку 100 заеднички пријатели.
Гледам во пријатели има еден претежно мажи и еден куп мажи и ставаат лајкови на фотографиите, преку 80 % од лајкови се од машкиот пол.
Гледам и на инстаграм исто претежно мажи кај чупето.
Во превод чупето многу е избирливо и си бара ,, самостојни и независни мажи'' - во превод богати финансиски.
Па вие и понатаму зборувајте дека имало ,, љубов вистинска'' , можеби и има ама тоа е реткост, како што е ретка појавата на Халеевата комета.