Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
:icon_lol:
Leonardo DiCaprio has a net worth of $300 million
Jeff Bezos has a net worth of $198 billion

Глеате оваа како го глеа Лео, жртвува 197 700 000 000 долари ако ја напраив добро математиката.
И после евтини биле жените, глеј колку би била у зијан оваа.

Член од
28 декември 2015
Мислења
3.960
Поени од реакции
6.441
еве кој сака да ја гледа целата емисија. Неша добар дечко ја запроси 3 пати, но таа глуми лудило некое.

хахах кај го пронашле овој ватромет на среде бел ден да ја импресионира јадничак се гледа дека нешто,како да кажам успорен е. Типот баш е добричина ама ете немал бакнато женско во животот. Многу ми е тужно кога ќе видам вакви судбини :( Па има и ружњикави цури, само треба луѓе да се свесни по што трчаат.

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.427
Поени од реакции
17.752
Се мислев дали да пишам и воопшто да почнувам дискусија, ама не издржав...

Да поедноставам без да влегувам во детали и за едното и за другото: мажот остава за ебачина(една од баналните причини). Жена, особено мајка со деца, остава откако со години молела за љубов и внимание и не ја добивала. Никој не може да ме убеди дека некоја жена оставила идилична фамилија со деца(под претпоставка дека била таква и типот не ја малтретирал) за некој со поголем кур, на пример.
Maz skoro i da ne ostava. 90 posto razvodi se od zenska inicijativa. Maz moze da e glup, i da ne ja ceni dovolno svojata zena so toa sto ke ebe nekoja na strana, ama e dovolno racionalen za da znae deka nema nisto vredno na svetot za da ja napusti zenata i da si gi gleda decata ednas nedelno / na 2 nedeli.
Автоматски споено мислење:

Добро си се упецала на холивудските бајки...испомеша генетика со слободен тестостерон. Не дека нема нешто вистина у ова, ама у глобала не е ова точно. Толку многу фактори се а тестостеронот не е единствен пресуден фактор у приказнава.
Denes testosteronot i ne ti igra nekoja klucna uloga kako pred 50 000 godini. Poveke sansi denes da oplodi i da se razmnozi ima nekoj IT developer otkolku Tarzan. Sekako nie seuste sme robovi na instiktite i se bara hormon poveke no evoluirame vo toj pogled bidejki uslovite za zivot se menuvaat.

Последно уредено:

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.044
Поени од реакции
9.385
Denes testosteronot i ne ti igra nekoja klucna uloga kako pred 50 000 godini. Poveke sansi denes da oplodi i da se razmnozi ima nekoj IT developer otkolku Tarzan. Sekako nie seuste sme robovi na instiktite i se bara hormon poveke no evoluirame vo toj pogled bidejki uslovite za zivot se menuvaat.
Убав човек е убав цел живот, и како бебе и како дете и како возрасен...какви хормони какви курчеви карики. Убаво не значи дека е привлечно, тука е штосот. Убавината е естетска категорија, уметничка да не речам, и не секој човек има способност да ја препознае...ма да за вкусови и не се разговара, демек.
Треба да се разграничат терминологиите, чисто заради прецизност у дискусијата.

Член од
13 септември 2024
Мислења
4
Поени од реакции
0
Убав човек е убав цел живот, и како бебе и како дете и како возрасен...какви хормони какви курчеви карики. Убаво не значи дека е привлечно, тука е штосот. Убавината е естетска категорија, уметничка да не речам, и не секој човек има способност да ја препознае...ма да за вкусови и не се разговара, демек.
Треба да се разграничат терминологиите, чисто заради прецизност у дискусијата.
убавината е показател на добра генетика, жените сакаат добра генетика за нивните деца, што не е јасно?

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.427
Поени од реакции
17.752
Bil presuden koga se organizirale prvobitnite zaednici na lugeto, pa fizickite nadarenite polni testosteron lovci imale prednost, bidejki obezbeduvale hrana pa sledstveno imale prednost kaj zenite, i toa den denes e ostanato kako primitiven instikt na mazot prv da i bide ili sto poveke zeni da legne.

Mozelo cat pat i nekoj fizicki inferioren da oplodi, dodeka ovie lovele, na nekoja fora ili laga da i go zbuta na zenata i toa ostanuvalo inkognito, ama nemalo sansi pred lovecot ili vracot da pomisli deka ima pravo na seks.

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.044
Поени од реакции
9.385
Bil presuden koga se organizirale prvobitnite zaednici na lugeto, pa fizickite nadarenite polni testosteron lovci imale prednost, bidejki obezbeduvale hrana pa sledstveno imale prednost kaj zenite, i toa den denes e ostanato kako primitiven instikt na mazot prv da i bide ili sto poveke zeni da legne.

Mozelo cat pat i nekoj fizicki inferioren da oplodi, dodeka ovie lovele, na nekoja fora ili laga da i go zbuta na zenata i toa ostanuvalo inkognito, ama nemalo sansi pred lovecot ili vracot da pomisli deka ima pravo na seks.
Човек не ловел и лови со сила туку со памет, тоа е еден аргумент контра ова тврдење....ма да ја мислам дека прво човекот почнал да зборува пред да почне да лови, што е сам за себе аргумент у секоја дискусија околу човекот.
Од друга страна HGH е тој што ствара мускулна маса....не дека е небитен тестостеронот у приказнава, да оставиме на страна рецептори, DHT, SHBG и т..н.

Член од
17 септември 2022
Мислења
1.035
Поени од реакции
2.463
Sposoben e kjucniot zbor... dali kje e za lovenje, vodenje biznis, inteligencija, vozenje, bushenje dupka u zid... sposoben.. da se grizi za semejstvoto... potomstvoto...
Primer sposoben covek nikogash ne se zali... za nishto... taj kje ebe... simetrijata na facata skroz e nebitna... Vinsent Kasel ne e uopshte ubav ali e sharmanten, ima prezens, samodoverba.... sostojba na umot e.

Член од
13 септември 2024
Мислења
4
Поени од реакции
0
Sposoben e kjucniot zbor... dali kje e za lovenje, vodenje biznis, inteligencija, vozenje, bushenje dupka u zid... sposoben.. da se grizi za semejstvoto... potomstvoto...
Primer sposoben covek nikogash ne se zali... za nishto... taj kje ebe... simetrijata na facata skroz e nebitna... Vinsent Kasel ne e uopshte ubav ali e sharmanten, ima prezens, samodoverba.... sostojba na umot e.
способниот е само за финанскиска стабилност, генетски супериорниот е за продолжување на родот, едниот е сопруг другиот швалер.

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.044
Поени од реакции
9.385
Ако е така тогаш ни способноста не е пресудна од тој агол од кој ја гледаш, пресудна е перцепцијатна жената. Ако она мисли дека е некој способен го бира него, и затоа имаме 50% разводи и успешност на една у 10 врски, значи не треба некој да биде способен туку да глуми способност. Што значи доаѓаме до моментот кога преварант има поголема шанса за да ќари некоја.

Член од
17 септември 2022
Мислења
1.035
Поени од реакции
2.463
Ако е така тогаш ни способноста не е пресудна од тој агол од кој ја гледаш, пресудна е перцепцијатна жената. Ако она мисли дека е некој способен го бира него, и затоа имаме 50% разводи и успешност на една у 10 врски, значи не треба некој да биде способен туку да глуми способност. Што значи доаѓаме до моментот кога преварант има поголема шанса за да ќари некоја.
tuka e i cakata... imash i fejkeri sho signaliziraat sposobnost.. a imash i u nezreli godini zeni sho se zaletale po goveda sho prirodno zracat so samodoverba pa posle se osvestuvaat... imash i mnogu sho se pomirile so nekoj pomalku sposoben... posle poleka se natrupuvaat problemite i netrpelivosta...

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.773
Поени од реакции
2.913
Шо збориш, како не е убав, секс икона ти е Вини.

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.044
Поени од реакции
9.385
tuka e i cakata... imash i fejkeri sho signaliziraat sposobnost.. a imash i u nezreli godini zeni sho se zaletale po goveda sho prirodno zracat so samodoverba pa posle se osvestuvaat... imash i mnogu sho se pomirile so nekoj pomalku sposoben... posle poleka se natrupuvaat problemite i netrpelivosta...
Тука се враќаме на муабетот зошто жените не сакаат добри момци.....оти не лажат и не продаваат магла.

Kajgana Shop

На врв Bottom