Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.720
Поени од реакции
2.237
Ke go izbersm toj sto mi odgovara.
ubav, fakultetski obrazovan i domakjin covek. Ostanatite gluposti ne gi komentiram. Ako znaesh nekoj takov slobodno u pp pusti go ;)
Домаќин човек како овие кандидативе за градоначалници на СДС?

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.511
Фенел душо, јас кога шетам со партнерот, главата ми е гордо крената оти не шетам горило или Квазимодо до мене...не сите девојки се материјалисти, а тие што се такви, се ебаваат после со кој стигнат и зелник нема да ти засукаат:P
Не за џабе рекол народот: „Убавите круши, свињите ги јадат“ :D

Член од
4 август 2018
Мислења
1.530
Поени од реакции
3.286
Ke go izbersm toj sto mi odgovara.
ubav, fakultetski obrazovan i domakjin covek. Ostanatite gluposti ne gi komentiram. Ako znaesh nekoj takov slobodno u pp pusti go ;)
@Ron Burgundy Време ти е да ја фрлиш куклата у контејнер...година ипол седиш дома што автоматски те праи домаќин човек...

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
6.853
Поени од реакции
8.398
...исто како со феномените и експертите за причината на изгорената модуларна, експертиза дадена како од дете на 10 години, за кабелот!
Тоа беше летна бавча, не беше болница. Не мешај баби и жаби сеа.

Член од
15 април 2019
Мислења
1.107
Поени од реакции
1.564
@Ron Burgundy Време ти е да ја фрлиш куклата у контејнер...година ипол седиш дома што автоматски те праи домаќин човек...
I nevin i politicki neopredelen i siromasen i peder po moznost da bide ali dobar decko da vikaat deka e ahahahaha

Член од
15 април 2019
Мислења
1.107
Поени од реакции
1.564
Sala na strana dobar decko e toj sto me saka. Poshto jas sum dobra samo dobar moze da me saka vo sprorivno slajmovi.
Ps: se izvinuvam na moite zborovi se nadevam ne navrediv nikogo.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.633
Поени од реакции
8.205
И зошто да работам во супермаркет, ако сум завршила машински на пример?
Па со машински и не ти бега супермаркет ;)
Автоматски споено мислење:

Џабе рекол, баш безвезе.
Абе учи да правиш зелник, не туку противречи тука:cenzura: Сите викаат косено е, таа стрижено :facepalm:

Член од
8 октомври 2020
Мислења
26
Поени од реакции
66
Овој добриот доктор добар е душа човек од серијата на сител како би се снашол во вистински живот со дамите?

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
Па можеби е и од сексуална природа мазохистички мечтаат да бидат понижувани што најверојатно е резултат од повеке милениумска историја во која жената имала покорност кон мажот бидејки целокупната нејзина егзистенција се состоела од тоа дали мажот ке улови некое животно да и донесе храна за да не умре од глад.
Жените сакаат да бидат сигурни кое е нивното место во заедницата и не сакаат да бидат одговорни самите за себе туку бараат 'ловџија' односно лошо момче кој ке се занимава со нејзе.
Ова е толку многу точно и поткрепено со научни студии но ете, некои прости луѓе ќе се смеат :)

Член од
28 декември 2015
Мислења
3.960
Поени од реакции
6.441
Па ок, вистина е дека постојат жени кои се палат на криминогени ликови и слични битија ама тоа е минорен процент.
Не знам зошто но последниве години како да има некоја мода на омраза према жените, таква е и оваа тема, од каде тоа потекнува и зошто многу машки особи се приклонуваат кон тоа е нејасно.

Што знам, немате сопруги, девојки, вереници, сестри, мајки, братучетки, пријателки, колешки? Ако навистина жените обожавале негативци како сме дошле воопшто на овој свет? Кај нас никој нема криминално досие, никој не тепал жена, никој не се пијанчел и психолошки малтретирал жена, ме интересира од каде заклучокот дека жените сакале манијаци?
Ете пример, мојата significant other остана со мене покрај мојата животнозагрозувачка здравствена состојба и ги издржа сите проблеми кои од тоа произлегоа па не отиде со некој бед бој наместо да седи до мене на болница.

Член од
4 август 2018
Мислења
1.530
Поени од реакции
3.286
Ова е толку многу точно и поткрепено со научни студии но ете, некои прости луѓе ќе се смеат :)
Хиљаду му громова...ми го погоди подзнакот во абориџинскиот хороскоп...:icon_mrgr:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
А што, овие богаташиве кога ќе припаднат .... пелени со дијаманти ќе редат? :facepalm:

И зошто да работам во супермаркет, ако сум завршила машински на пример?
И ќе го одбереш тишлерот со 16к плата наместо другиот?

Тие богаташите ќе идат у дом.

Член од
8 октомври 2020
Мислења
26
Поени од реакции
66
Во филмов црно бела љубов на сител е најдобро прикажано ова. Ферхат е лошо момче, но сепак во него се заљуби најубавата жена во целиот филм, Асли. :)

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.982
Поени од реакции
83.346
филмот - Црна-бела љубов, на Сител...

Kajgana Shop

На врв Bottom