Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.516
Поени од реакции
9.533
Колку се тие толку пари, 60милс ли колку што вреди Пеп? Значи толку пари ако имате со маж ти нема да имаш потреба од неговото внимание? 60 ли е кеп? А за 30 ќе се откажеш ли од него? 14? 1мил? На колку стигаме до Непристоен Предлог? Што толку многу замисли дека ќе правиш Хоуп без вниманието на маж ти? Коктел на јахта ли? Ќе бараш втор, трет, сиромав седми маж кој ќе моли за твое внимание ли? Кое хоби што кошта милиони може да го замени времето поминато со љубовта на твојот живот? Зарем не беше ти што напиша пред само некој ден:
Тоа беше друга приказна.

И не би се откажала, правиме муабет да го живееш тој живот како жена на Гвардиола, не за напуштање. Напуштање не.

Љубовта на мојот живот мора да легне некаде да спие. На крај краева каде ако не до мене. Нема секој ден лш, премиер и тн.. Да оставам маж дека не ми обрнувал внимание? Еве да, со парите ќе уживам, ќе шетам со него по градови, по држави кај што се играат утакмиците. 90 мин шопинг, шетање, па на крај краева и трибини, после 90 минути зар ќе ги тепа играчите неколку саати ако изгубат или ќе одат по кафани за победа? Пак со мене ќе биде. Оваа делува како жена која не почитува компромис. И тешко веројатно дека и причината за развод е тоа.

Член од
12 март 2024
Мислења
277
Поени од реакции
484
Оваа делува како жена која не почитува компромис. И тешко веројатно дека и причината за развод е тоа.
30 години заедно, три деца. Сигурно дека знае жената што е компромис, да не претеруваме.

Туку да, може е нешто друго, човекот почна сериозно да се само-повредува во последно време, па си рекла му ветрее ќељавата тимба на овој, да си фаќам друг пат. Жена си оди кога околината е небезбедна, а Пеп стана небезбеден, иако воглавно спрема сам себе. :D

Поразите од неколку слаби екипи начисто му го ебаа раатот на тој човек, и го разведоа дури веројатно.

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.516
Поени од реакции
9.533
30 години заедно, три деца. Сигурно дека знае жената што е компромис, да не претеруваме.

Туку да, може е нешто друго, човекот почна сериозно да се само-повредува во последно време, па си рекла му ветрее ќељавата тимба на овој, да си фаќам друг пат. Жена си оди кога околината е небезбедна, а Пеп стана небезбеден, иако воглавно спрема сам себе. :D

Поразите од неколку слаби екипи начисто му го ебаа раатот на тој човек, и го разведоа дури веројатно.
Да а таа го поседува еликсирот на младоста, па и смета тимбата ќелава.
И мене Милан начисто ми го еба раатот, па и животот и здравјето, па еве ме не ме напушти никој :D

Член од
12 март 2024
Мислења
277
Поени од реакции
484
Да а таа го поседува еликсирот на младоста, па и смета тимбата ќелава.
И мене Милан начисто ми го еба раатот, па и животот и здравјето, па еве ме не ме напушти никој :D
Не е до тоа што е ќељав, тоа само така узречица е. Него што се тепа сам човекот, тоа викам. Авто-деструктивен е.

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.516
Поени од реакции
9.533
Не е до тоа што е ќељав, тоа само така узречица е. Него што се тепа сам човекот, тоа викам. Авто-деструктивен е.
Да де разбрав за тимбата.
Ме нервира жената ете, нека бара внимание сега од некој невработен шеик.

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.516
Поени од реакции
9.533
Надежно не некој од работодавците на Пеп. Тоа ќе го докусури комплетно.
Па и денес...
Како му е тргнато може и со брат му да биде. Сепак жената е идиот, бара внимание, а го остава сега, кога му треба највеќе поддршка. Се молам за психичкото здравје на Пепи :(

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.989
Поени од реакции
6.853

Kajgana Shop

На врв Bottom