Darling
High Value
- Член од
- 5 јуни 2009
- Мислења
- 14.346
- Поени од реакции
- 30.703
Sigurno i ona e kriva sho gubi tolku so najbogatiot tim vo angliska liga.Ваљда од нејзе го има изгубено ова богатство. И сега развод од ведро небо.
Sigurno i ona e kriva sho gubi tolku so najbogatiot tim vo angliska liga.Ваљда од нејзе го има изгубено ова богатство. И сега развод од ведро небо.
Тоа беше друга приказна.Колку се тие толку пари, 60милс ли колку што вреди Пеп? Значи толку пари ако имате со маж ти нема да имаш потреба од неговото внимание? 60 ли е кеп? А за 30 ќе се откажеш ли од него? 14? 1мил? На колку стигаме до Непристоен Предлог? Што толку многу замисли дека ќе правиш Хоуп без вниманието на маж ти? Коктел на јахта ли? Ќе бараш втор, трет, сиромав седми маж кој ќе моли за твое внимание ли? Кое хоби што кошта милиони може да го замени времето поминато со љубовта на твојот живот? Зарем не беше ти што напиша пред само некој ден:
30 години заедно, три деца. Сигурно дека знае жената што е компромис, да не претеруваме.Оваа делува како жена која не почитува компромис. И тешко веројатно дека и причината за развод е тоа.
Да а таа го поседува еликсирот на младоста, па и смета тимбата ќелава.30 години заедно, три деца. Сигурно дека знае жената што е компромис, да не претеруваме.
Туку да, може е нешто друго, човекот почна сериозно да се само-повредува во последно време, па си рекла му ветрее ќељавата тимба на овој, да си фаќам друг пат. Жена си оди кога околината е небезбедна, а Пеп стана небезбеден, иако воглавно спрема сам себе.
Поразите од неколку слаби екипи начисто му го ебаа раатот на тој човек, и го разведоа дури веројатно.
Не е до тоа што е ќељав, тоа само така узречица е. Него што се тепа сам човекот, тоа викам. Авто-деструктивен е.Да а таа го поседува еликсирот на младоста, па и смета тимбата ќелава.
И мене Милан начисто ми го еба раатот, па и животот и здравјето, па еве ме не ме напушти никој
Да де разбрав за тимбата.Не е до тоа што е ќељав, тоа само така узречица е. Него што се тепа сам човекот, тоа викам. Авто-деструктивен е.
Надежно не некој од работодавците на Пеп. Тоа ќе го докусури комплетно.Ме нервира жената ете, нека бара внимание сега од некој невработен шеик.
Па и денес...Надежно не некој од работодавците на Пеп. Тоа ќе го докусури комплетно.
Ја се кладам дека бабушот сакал да го брца у нешо помладо док и он ги држи годините и поедноставно е да ја искешира жена му него да се крие по хотелите со рандом пичиња