Не мислев само на обзири кон другите , туку и на нешто како лично достоинство и самопочит. Што вели мајка ми, за кучињата се бира со кого ќе се парат, ние бетер од нив ли треба да бидеме.
Не бивш, да ми се свиѓал само одреден период па би ми било срам од иста околина и друштво со некого да бидам. За жал таквите најмалку проблеми имаат за брак во моја околина. Каде сретнам нервозна, полна омраза и завист, со хистерични напади, оперирани од емпатија и едноставно во сржта во душата такви лоши луѓе, обавезно атачмент маж, деца. Па дури и неверни. Еден другар, зеде една што буквално во бар ја фати дека се бакнува со друг дури ако се верува на оговарања од други и друго нешто видел. Ја на овој мојов купка за нозе му спремам коа е болен ко на бебе па пак знае да гуда по живци.
Тие мирните културните што знаат да се понашаат секаде што ги спомна се баш тие што денешно време им е најтешко да најдат некој асален и да останат.
Пак ќе речам тие филмови, телевизии, глупости многу си имаат удел. Сѐ што е неморално, неблагодарно, безрбетно и токсично понашање во врска го нормализираат.