Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

Член од
28 август 2013
Мислења
4.431
Поени од реакции
13.495
Ќе има, тие што сакаат да раѓаат и кои би требало да ги стимулираме на истото.
Без оглед што јас лично немам деца, со две раце ќе потпишам секој закон што стимулира раѓање (подолго породилно, пари за 3, 4 итн. деца, приоритет за разноразни социјални услуги...).
Треба да се воведе данок за стари моми и ергени, што се плодни а немаат деца. За да ги стимулираат другите.

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.123
Поени од реакции
9.549
На таа тема си знам сѐ што треба, ама сепак фала, искуство си прави свое изгледа ти твоите совети за депилација оттаму ги земаш.

Добивам комплименти и од мажи. Не се секирај, не се од симпатијата ти.
Мислам дека сакаше да каже дека персијката е scary hairy, односно пуна со тестостерон...да не личи на оваа?
New Bitmap Image.jpg

Член од
22 август 2022
Мислења
624
Поени од реакции
1.926
Мислам дека сакаше да каже дека персијката е scary hairy, односно пуна со тестостерон...да не личи на оваа?
Прегледај го приврзокот 438561
Мислам дека зависи и од потеклото нивно, етнички и културни разлики дава.
Овие што ги знам, многу се модерни и напредни. И машки и женски. И многу итри, за меѓучовечки односи, претприемништво, секаде можат да се снајдат, опасни се, поради таа итрина се пази во близина со нив, ама да се научи, има.

Член од
22 август 2022
Мислења
624
Поени од реакции
1.926
И сега според мнозинството жени овој ќе испадне крив дека и барал а таа ќе испадне крива затоа што не му дала.
Прегледај го приврзокот 438609
Мислиш дека не е трол?
Не дека нема вакви жалови од луѓе, знам адвокатка шо се зеде со клиент нејзин што ѝ бил за развод, ја запознав преку колешка од поранешно работно место.
Знам бруки од братучетки, најдобри другарки, за од на сестра да го фати немам сѐ уште запознаено. Ама маживе по ова прашање многу повеќе достоинство покажале во не мал број ситуации. Почесто се дешавало на другарка да се превземе дечко отколку на другар девојка. И за тоа многу ги почитувам. И времево се извитопери, кога бев средно, а бе брат се знае, не дечко и девојка, Ана си го гледа Бранко, толку, крај на муабет. Одма граница.

Ама па во скоро секоја земја има вакви женски групи кајшто ќе се најдат анонимни членови да измислуваат шпански серии оти ги мрзи домашното математика да го напишат. Не ми е уверливо, баш па во ждм ќе праша.

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.419
Поени од реакции
5.836
Животите на денешните жени се трагични, тажни, полни со комплекси дел наметни од себе дел од други, предавства од другарки поради љубомори, завист....реагираат само на негативна повратна спрега....и така цел живот во круг истите работи, како казнети да се.
Некогаш се чудам како собираат сила да се погледнат во огледало.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.875
Поени од реакции
27.065
Мислиш дека не е трол?
Не дека нема вакви жалови од луѓе, знам адвокатка шо се зеде со клиент нејзин што ѝ бил за развод, ја запознав преку колешка од поранешно работно место.
Знам бруки од братучетки, најдобри другарки, за од на сестра да го фати немам сѐ уште запознаено. Ама маживе по ова прашање многу повеќе достоинство покажале во не мал број ситуации. Почесто се дешавало на другарка да се превземе дечко отколку на другар девојка. И за тоа многу ги почитувам. И времево се извитопери, кога бев средно, а бе брат се знае, не дечко и девојка, Ана си го гледа Бранко, толку, крај на муабет. Одма граница.

Ама па во скоро секоја земја има вакви женски групи кајшто ќе се најдат анонимни членови да измислуваат шпански серии оти ги мрзи домашното математика да го напишат. Не ми е уверливо, баш па во ждм ќе праша.
Ок очигледно е дека трол но поентата на муабетот е дека мнооооогу жени ќе го оправдаат ова или ако не го оправдаат ќе го релативизираат. Во многу теми ставам вакви тролови или " исклучоци" како тој црнецот што сака да се ожени со девојка му и му праќа слика на тако му а татко му му враќа исто така слика со неа на него, мајката и ќерката што имале заеднички маж... Не го сфаќај ова лично, не е за тебе наменето и за уште 2-3 активни на форумов (со резерва). На запад ваквите работи се веќе нормални од каде што и доаѓаат примериве. Знаеш ли дека во многу држави секако на западниот свет инцестот не е казниво дело ?

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.398
Поени од реакции
4.253
Мислиш дека не е трол?

Кај машките е друга ситуацијата, но тоа не е од другарство или обзири.... Се работи за црвени знамиња, не може мене да ми биде девојка или жена некоја која што ја дупел другар ми или роднината, па нека е и Моника Белучи. И не само другар или роднина, црвено знаме е и комшија, секој што го познаваш, или често го сретнуваш на улица, не иде тоа... Тоа може евентуално да се поебе, но за да ти биде девојка или жена јок, ни на крај памет. Кај вас жените тоа функционира поинаку, не ви смета многу тоа која била бившата, па затоа има многу случаи кога другарки си ги превземаат дечковците.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.875
Поени од реакции
27.065
Кај машките е друга ситуацијата, но тоа не е од другарство или обзири.... Се работи за црвени знамиња, не може мене да ми биде девојка или жена некоја која што ја дупел другар ми или роднината, па нека е и Моника Белучи. И не само другар или роднина, црвено знаме е и комшија, секој што го познаваш, или често го сретнуваш на улица, не иде тоа... Тоа може евентуално да се поебе, но за да ти биде девојка или жена јок, ни на крај памет. Кај вас жените тоа функционира поинаку, не ви смета многу тоа која била бившата, па затоа има многу случаи кога другарки си ги превземаат дечковците.
Поранешен мој другар, (сега познаник) поштено го праша мој друг поранешен другар од истото друштво дали може да се фати со една пачавра што овој другиот и раскина. Овој му даде зелено светло. Сега првиов и оваа се среќно (?) венчани со 3 деца.
Битно сега мене и двајцата ми се само познаници.
Првиот затоа што се заљуби у пачавра а вториот затоа што ај што знаеше дека е пачавра, ај што и се качи неколку пати па и ја ожени.

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.398
Поени од реакции
4.253
Поранешен мој другар, (сега познаник) поштено го праша мој друг поранешен другар од истото друштво дали може да се фати со една пачавра што овој другиот и раскина. Овој му даде зелено светло. Сега првиов и оваа се среќно (?) венчани со 3 деца.
Битно сега мене и двајцата ми се само познаници.
Првиот затоа што се заљуби у пачавра а вториот затоа што ај што знаеше дека е пачавра, ај што и се качи неколку пати па и ја ожени.
У суштина првиот нема никаков проблем, дупел што дупел чао пријатно, дали бил заљубен или не тоа не игра улога во иднината. Вториот кој ја зел за жена, па и барал изим од претходниот ебач, е за у лудница.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.875
Поени од реакции
27.065
У суштина првиот нема никаков проблем, дупел што дупел чао пријатно, дали бил заљубен или не тоа не игра улога во иднината. Вториот кој ја зел за жена, па и барал изим од претходниот ебач, е за у лудница.
Тоа е и причата што таа барем да е некоја стварно културна, фина девојка што би се рекло за брак, па ајде првиов дебил испаднал ја откачил па ете вториов искористил прилика. Оваа сама се фалеше каде се ја шетале бифшите и цело понашање и беше курвинско до даска.

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.398
Поени од реакции
4.253
Тоа е и причата што таа барем да е некоја стварно културна, фина девојка што би се рекло за брак, па ајде првиов дебил испаднал ја откачил па ете вториов искористил прилика. Оваа сама се фалеше каде се ја шетале бифшите и цело понашање и беше курвинско до даска.
Не треба ниту да се иде до муабет дали таа е фина или не за брак и дали првиот згрешил што ја откачил или пак таа го откачила, небитно е. Ирелевантно е за каква личност се работи, може да е и најдобрата, моментот е дека го примила од другарот, крај. Нај далеку што може со неа е некое клецање у тајност и чао.

Член од
19 март 2013
Мислења
2.999
Поени од реакции
4.486
Пошо жените сакаат финансиска стабилност и заштита.
Толку е дискусијата.

Член од
22 август 2022
Мислења
624
Поени од реакции
1.926
Кај машките е друга ситуацијата, но тоа не е од другарство или обзири.... Се работи за црвени знамиња, не може мене да ми биде девојка или жена некоја која што ја дупел другар ми или роднината, па нека е и Моника Белучи
Не мислев само на обзири кон другите , туку и на нешто како лично достоинство и самопочит. Што вели мајка ми, за кучињата се бира со кого ќе се парат, ние бетер од нив ли треба да бидеме.

Не бивш, да ми се свиѓал само одреден период па би ми било срам од иста околина и друштво со некого да бидам. За жал таквите најмалку проблеми имаат за брак во моја околина. Каде сретнам нервозна, полна омраза и завист, со хистерични напади, оперирани од емпатија и едноставно во сржта во душата такви лоши луѓе, обавезно атачмент маж, деца. Па дури и неверни. Еден другар, зеде една што буквално во бар ја фати дека се бакнува со друг дури ако се верува на оговарања од други и друго нешто видел. Ја на овој мојов купка за нозе му спремам коа е болен ко на бебе па пак знае да гуда по живци.

Тие мирните културните што знаат да се понашаат секаде што ги спомна се баш тие што денешно време им е најтешко да најдат некој асален и да останат.

Пак ќе речам тие филмови, телевизии, глупости многу си имаат удел. Сѐ што е неморално, неблагодарно, безрбетно и токсично понашање во врска го нормализираат.

Kajgana Shop

На врв Bottom