Зошто ве мразат другите?

П

Пепси_

Гостин
Сите ме мразат што се околу мене,самото мое присуство ги иритира,мојот тврд и искрен став поткрепен со факти (се трудам секогаш така да биде) го кажувам со исправена глава без да се срамам од никој и ништо.Ме мразат оти тоа јас што го имам тие го немат,ме мразат оти секогаш кажувам во лице што мислам не битно дали тој е по стар,не битно која функција е и што е....ме мразат оти сум по интелегентен од нив и не сум ограничен како некои (повеќето).
Ме мразат оти никој не може да влијае врз мене,моето мислење и мојот став за тоа ме мразат и се јадат живи и уште мн мн работи.

Значи сите ме мразат а јас нив ги сакам.
 
Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.320
Za najdobrite odsekogas se digala prasina-veli edna izreka, i mene me mrazat no onie koi me sakaat znaat deka sum iskren (Conta) a jas za niv stvarno ne se ni zanimam no za razlika od niv ne gi ogovaram i ne siram dezinformacii za niv posto i oni ako stvarno bi se interesirale za mene ne bi davale pogresni informacii sto kazuva deka nikoj za nikogo ne se interesira samo lupa zlonamerno so cel da omalovazi bez nikakov argument, tuka cesto vo upotreba se navredi no kako sto rekol Eden (koj bese?) koga mu vikale abe znaes sto zborat za tebe? On rekol u moe otsustvo ako sakaat neka me ispotepaat!
 
Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Не знам дали тоа омраза да го наречам или неподнесување...Со мене е ситуацијава следна - или не можат органски да ме смислат или ме сакаат и почитуваат, а рамнодушни према мене нема...Значи или е првото или второто...Морам да признаам дека повеќето се со негативен став према мене...Зошто...? Од едноставна причина што се свесни дека дури и 100000 години да поминат мене не можат да ме стигнат па колку и да се трудат...Јбг навикната сум сама да се борам во животот и успевам благодарение на моето образование, интелигенција, начин на комуникација, самоиницијативност и мојата харизма...Тука морам и мојот изглед да го спомнам - не можам да останам незабележана било каде да отидам, дури и без шминка...Далеку сум од идеална и совршена али сметам кај мене доминираат позитивните црти над негативностите...Малку се тие што ме познаваат вистински...Од ликови со бедни души и полни фрустрации се имам милион пати изгорено во животот, заради мојата добрина и наивност...Само порано или подоцна вистинското лице на луѓето излегува на виделина...
На никој до сега му се немам приближено со цел да го повредам или да му работам зад грб - секогаш сум имала најдобри намери према сите, све додека не ги видам какви се во срж...Е тогаш ситуацијата се мења за 180 степени - започнува војната... :) Тоа не е ок што немам средина од тој аспект - или гинам за некој или ми е непријател број 1...
 
B

BooBojan

Гостин
Можат само да ме мразат.Знам кои ме мразат и во очи им велам дека знам дека ме мразат,и ич на другаров не ми е за тие луѓе.
Причините се глупави според мене.
Ме мразат заради тоа што,чесно заработувам.Положив за Бкатегорија на 18год и еден месец,и оттогаш со колата на која тие сеуште :drk: си одам каде сакам на излегување,до колку сакам.Излегувам со моќни луге,паметни дечки добри девојчиња.Трошам колку сакам.Оние кои ги сакам сум нон-стоп со нив и им помагам секогаш,ама нив не ги сметам за живи.Знам дека сонуваат да бидат како мене ама не можат и од завист не им преостанува ништо друго освен да ме мразат.НЕКА ПУКНАТ ОД МАКА,на мене ми е убаво вака.
 

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.745
Поени од реакции
1.498
Искренио незнам зошто кога би нашол едн само таков би го седнал и би го распрашал зошто но тие што ме мразат се најголеми дволични идиоти
 

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ваљда ме мразат зашо у све што праам сакам да победам ..
 

Kajgana Shop

На врв Bottom