Зошто бившите не се враќаат?

• Креатор на темата Macedonian-Sun
  • Време на започнување
Член од
10 март 2013
Мислења
36
Поени од реакции
6
Значи вака. Пред околу 2 години бев во врска со една женска. Одевме еден месец и некако се запоставивме и едноставно раскинавме. Епа сега оние кои не се вљубени можеби нема да ме сватат, но затоа ќе ме сватат вљубените. Тоа жарче на љубовта кон неа сеуште гори. Останавме како пријатели после врската. Сега немам толку голем контакт бидејќи учиме во различни училишта. Пред некој ден си пишувавме на фејзбук, и и реков дека сакам да се видиме. Таа ми рече дека многу сакам и дека таа нејќе. Епа сега многу ми се свиѓа чупево и сакам пак да бидеме заедно. Па ако може некој совет од оние кои имаат искусено, на кои финти им успеало, што да направам за да го придобијам нејзиното внимание, како да се однесувам со неа, како да и речам повторно дека сакам да се видиме без да ме одбие, итн.... ? Ве молам помогнете ми.

Член од
10 март 2013
Мислења
36
Поени од реакции
6
озбилно кажете нешто ако имате :)

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
преку све за љубав брате
зафрканција настрана искулирај малку, уште вистинска љубов немаш осетено, олабави малку среди се и ти ветувам следната девојка која ќе ти фати око ќе биде доволна да ја заборавиш другата :)

Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.497
Поени од реакции
2.407
Не и' пишувај на фесбук уште една недела, после напиши и' дека сакаш да се видите, многу ти било досадно, ова, она... Ако пак не прифати, пак после три дена напиши и' дека сакаш да се видите, ако не сака ни тогаш, прашај ја дали воопшто некогаш сака да се видите... Друго све си знаеш...

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Па ти дали си озбилен ко прво????
Колку год имаш иначе?

Член од
10 март 2013
Мислења
36
Поени од реакции
6
преку све за љубав брате
зафрканција настрана искулирај малку, уште вистинска љубов немаш осетено, олабави малку среди се и ти ветувам следната девојка која ќе ти фати око ќе биде доволна да ја заборавиш другата :)
братче на никоја друга не ми фајќа око......нон-стоп мислам на оваа

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
братче на никоја друга не ми фајќа око......нон-стоп мислам на оваа
state of mind ти е тоа, можеш слободно да пробаш да ја вратиш, побарај ја и седнете да разговарате, пробајте да решите то шо ви преставувало причината за раскинувањето. ама труди се да издуваш малку и да продолжиш со животот.
кога ќе зирнеш надвор од кутијата, ќе сфатиш колку ќе ти било смешно и глупо што си направил профил на кајгана за да прашаш за ова :)

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.040
Поени од реакции
2.130
Токму и поради ова го запоставувам форумов во последно време. Без разлика за што се работи, сите си играте мајтап, па што ако има 3 мислења, и отворил тема? Да нема некој закон кој вели дека не смее да отвори тема, преку к*р од ваквите паметни членчиња. Искрено.

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
16 години бе...
Мали,оди факај книга ако сакаш да си утре некој и нешто...
Озбилно...
Не те сака малата...
Не знам зошто ова доба се замараш.
Да беше поинаку,да те сакаше ке си дојдеше сама.
А ти се понижуваш.
Она ке те вртка како сака .
А ти пак со прст во уста...
Оди да спиеш...
Добра нок.

Kajgana Shop

На врв Bottom