- Член од
- 12 мај 2008
- Мислења
- 1.495
- Поени од реакции
- 38
Многу добар, шо да ти расправам. Ги збераат сите СДС-овци од МК за да покажете демек сте многу.:pos2::pos2: dobar vic ...
Многу добар, шо да ти расправам. Ги збераат сите СДС-овци од МК за да покажете демек сте многу.:pos2::pos2: dobar vic ...
Како може така да лажеш. Ја сега ми кажа оти имало 10000 од Скопје и 2-3 илјади од Велес. Така да ви се останале 10000 од Струмица. Со тиа митингаши не тепате брат.
Да, да. Од цела Македонија имаше 30-40 илјади. Абе Општина Струмица нема 30-40 илјади гласачи.Со колку автобуси дојдоа тие 2-3 000 души *со 60 автобуси ? Ако сакаш да знаеш имаше околи 30000-40000 души :smir:
фала богу ,и ти нешто реално да напишешНарод имаше СТАНДАРД ( реално ), исто како и на претходниот митинг.
ти дете од дека си ??? или срам ти е да си кажеш ???типко нема шо да чекам јас до недела мене мува не ме лази кој ке победи на овие избори само вие глеам се тракате у зид.......
а и ја фалите струмица ко којјзнае шо е
hahaha tuka me citiras a na drugata tema ne odgovaras??фала богу ,и ти нешто реално да напишеш
ти дете од дека си ??? или срам ти е да си кажеш ???
е па ти како по паметен прескокни ѕидот...
Ама и од другите градови што идат луѓе(3а ВМРО 3а митингот 3борам) не можат да гласат на и3борите 3а градоначалник во Струмица. И ние кажува колку народ имало, не колку гласачи биле.Да, да. Од цела Македонија имаше 30-40 илјади. Абе Општина Струмица нема 30-40 илјади гласачи.
и тука те најдех а прочити си одговарам на ситеhahaha tuka me citiras a na drugata tema ne odgovaras??
inaku sum od Kavadarci i ne se sramam zs mislis taka jas zboram za sekade ne samo Strumica :smir:
I NE SUM DEDE DETE....
Da izvini kasno ja otvoriv temata....и тука те најдех а прочити си одговарам на сите
а иначе темата тука е политика и незнам што очекуваш да најдеш
освен политика???? има и др. секс ,,љубов,,, секој си ма свое мислење
па и ти и јас ... :smir::smir: убав град а и моми имате убави ,:smir:
Не ми е јасно зошто се мачеш ?Немата шанса во Стрмица,ако ве извлечат другите градови,ОК.Во Стрмица не се надевајте.:back::baeh:Како може така да лажеш. Ја сега ми кажа оти имало 10000 од Скопје и 2-3 илјади од Велес. Така да ви се останале 10000 од Струмица. Со тиа митингаши не тепате брат.
АБЕ НОГО КЕЧИЊА НА МИТИНГО НА СДСМ УФ СТРУМИЦА.Еве две слики... малце лошо се испаднати бидејќи пред мене имаше еден ортомар висок 2метра и неможев убаво да сликам, до душа не ни гледав што сликам...
Хммм... ги виде резултатите од изборите? Или чекај бе, сеуште не се случиле... Ништо не е сигурно, можеби Заев убедливо ќе победи, можеби Бонева убедливо ќе победи. Ќе видаме другата недела кога ќе ги кажат резултатите.Не ми е јасно зошто се мачеш ?Немата шанса во Стрмица,ако ве извлечат другите градови,ОК.Во Стрмица не се надевајте.:back::baeh:
Е ТОЛКУ ИМА СТРУМИЧАНЕ , повеке НЕМАМалко народ имаше на митнго ! Ке видате вечер на вмро !!! Штета шо заврна снег !!! Ама јас одам и поплава да има!!