Златен Глобус - 2012 година

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ништо изгубив кладба со Ио..:)
Чим Мерил Стрип тепа ќе мора нејзин аватар да ставам. Само ќе го одложам извршувањето на кладбата до моментот до кој нашиве ракометари ќе останат на првенствово, зашто грев е ради Мерил да го сменам Кире:)

Туку он топик, сметам дека Game Of Thrones, се ограбени, не мора ни да ги видам другите серии, за да заклучам дека ова беше најдобрата серија годинава, а можеби и најдоброто нешто што се случило на ТВ во последниве неколку години. Ланистер заслужено си ја зема наградава.

Погледав еден час, зашто некако не ми имаа некоја атмосфера глобусиве. Рики ги запецка, ама не е исто кога за прв пат ќе им го плеснеш на луѓево и потоа ќе треба пак. Не можам да се помирам дека Џорџ Клуни ќе земе Оскар годинава. Единствен ќар ми да е играм во кладилница и така да ми биде полесно:D Дефинитивно расправијата помеѓу Елтон Џон и Мадона го украде шоуто и за тоа повеќе ќе се зборува од се останато.

Туку ова особено до бене и гоуст кои го гледаат Фрејзер. Можно ли е ова да е Еди?:)

article-0-0F7A657900000578-981_634x828.jpg

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.073
Поени од реакции
45.909
Oригиналниот Еди почина во 2006.
A инаку во 2000та беше заменет од неговиот син, ама ретко кој ја примети разликата, и синчето исто така е починато, во 2010, од рак ако не се лажам, а првиов Еди умре од природна смрт, стар беше.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.475
Ништо изгубив кладба со Ио..:)
Чим Мерил Стрип тепа ќе мора нејзин аватар да ставам. Само ќе го одложам извршувањето на кладбата до моментот до кој нашиве ракометари ќе останат на првенствово, зашто грев е ради Мерил да го сменам Кире:)
Game of Thrones не е почната така да VLJ може да си го носи :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Што е работава со Елтон Џон и со Мадона?

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Game of Thrones не е почната така да VLJ може да си го носи :)
Договор си е договор. Значи до Оскарите. Еве ја Мерил на аватар, во комбинација со дечкото од Титаник, колку да не биде сама. Damn you Tilda, I trusted you. :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Аre you fuckin kiddin me !? Мерил Стрип :facepalm: Ај ја догодина Тони Блер ќе го играм...
И пак нема ништо за Бредчо! :place:
Скоресезе - Хуго, од филмов имам најголеми очекувања. (y)

Али, Game of Thrones да извиси на сметка на Homeland. Изгледа имаат овие нешто против HBO. Не сум ја глеал Homeland, ама Game of Thrones бе... :place:

И овој од Boss што земал пред Кренстотн и Бушеми... :cautious:
И Џои добил глобус... :LOL: Глеа некој Episodes !? Добра е!?

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Сигурен сум дека Рики можел подобро. Му забраниле да каже пола од шегите, нема друго објаснување...

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.653
Поени од реакции
34.082
Tribute-от за Морган.. јако.
На Мадона мускулите никако да попуштат.. Рики и' треба да трча/бега.
Друг интерсен момент.. наградата за хомосексуалецот од Modern Family и whatever моментот од позадина.
Кога сме кај позадински моменти.. Tina Fay цар!
Интересен кадар full of awesomeness кога Џоли си седи, Пит до неа збори со Клуни кој стои над него, а од страна ги слуша Стрип. Онака "класичен" момент што вредеше да се овековечи.

За наградите не зборам многу, Homeland e добра серија, сите гледаме Game of Thrones ама не се емитува само таа. Не дека оправдувам, just saying. Mногу не се нервирав, пошо ипак се глобуси. Ова доделување го одбележаа The Help, The Artist, Mildred Pierce и Downton Abbey.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Друг интерсен момент.. наградата за хомосексуалецот од Modern Family и whatever моментот од позадина.
Педериве ретко ме насмејуваат, а на овој момент се пресмеав :D

А, само јас ли ги прескокнував говорите заблагодарувањата? Вкупно ако собереш, 1ипол саат има непотребен материјал од рандом имиња за време на говорите, клипови...

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
За оваа песна Мадона доби Златен Глобус годинава. Дефинитивно најубавото нешто што сум го чула од неа, а со оглед на фактот што ја сметам за музички шарлатан од рангот на Лејди Гага, навистина ме импресионира. Јас не знам што му требаше онаков испад на Елтон Џон покрај волку добра песна.

Kajgana Shop

На врв Bottom