Зимски олимписки игри - Ванкувер 2010

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.649
Поени од реакции
14.613
Грешка сум бил за Дамјановски, тоа било бројот со кој ќе стартува. Мислев ја веќе завршил со натпреварувањето. :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Грешка сум бил за Дамјановски, тоа било бројот со кој ќе стартува. Мислев ја веќе завршил со натпреварувањето. :)
Ми дојде мене нешто чудно позади себе да оставел 15 скијачи:toe::vozbud:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И тоа трошка задоволство што ми се јави сега се изгуби :pos2: :))))))

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
Росана Кироска 77 место, претпоследна на десет километри Крос Кантри. Дарко Дамјановски 79 во трката на петнаесет километри во конкуренција на 96 натпреварувачи.

:pos2::pos2:Важно не била последна:baeh::smir:

Член од
2 јули 2009
Мислења
302
Поени од реакции
164
Росана Кироска 77 место, претпоследна на десет километри Крос Кантри. Дарко Дамјановски 79 во трката на петнаесет километри во конкуренција на 96 натпреварувачи.

77 од 78 натпреварувачки :) зошто ли одиме воопшто

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.649
Поени од реакции
14.613
Дамјановски официјално 85ти во конкуренција на 96 натпреварувачи. Прв е швајцарецот Дарио Колоња, втор италијанецот Пиетро Пилер Котрер, трет чехот Лукас Бауер.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.971
Поени од реакции
57.779
Дамјановски 85 од 95..... последниве десет снег у живот не виделе:uvo:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И тие пред него не виделе сто посто, ако ти текнува на црнецот од мината Олимпијада, прв пат на снег застана, а пред нашиов :icon_lol:

А

Ајсшутер

Гостин
Добри се нашите бе, здравје другите зимски олимписки игри ќе отидат барем едно место погоре, важно не се како Ерик Јагулата, а здравје ако продолжат вака може ќе има и некој бисер од кај нас таков

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.971
Поени од реакции
57.779
И тие пред него не виделе сто посто, ако ти текнува на црнецот од мината Олимпијада, прв пат на снег застана, а пред нашиов :icon_lol:
Да... годинава нашиов му се одмазди :pos:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Добри се нашите бе, здравје другите зимски олимписки игри ќе отидат барем едно место погоре, важно не се како Ерик Јагулата, а здравје ако продолжат вака може ќе има и некој бисер од кај нас таков

:pos2::pos2::pos2: Ме изнасмеа којзнае од кога го немам овоа гледано:):vozbud:

The Dude

Лајно
Член од
25 мај 2009
Мислења
502
Поени од реакции
321
Дамјаноски нешто подобар пошто му е втора Олимпијада сепак очекувавме нешто подобар пласман.А оваа Росана и тој последниот или се има откажано или го дисквалификувале:pos:,100% ја имаат чекано организаториве да доскија за да ги згаснат рефлекторите.:pos:
и тоа србинката паднала ... да не паднела, немало да биде последна :pos2:
Дамјаноски нешто подобар пошто му е втора Олимпијада сепак очекувавме нешто подобар пласман.А оваа Росана и тој последниот или се има откажано или го дисквалификувале:pos:,100% ја имаат чекано организаториве да доскија за да ги згаснат рефлекторите.:pos:
По идиотски постови на едно место немам видено одамна. Да освоеа медал сите ќе се чукавте в гради како од малата Македонија нашите јунаци постигнале нешто, а сега кога се на дното ги реметите како да се туѓи. Епа без разлика какви се, тие се наши и треба да им се даде поддршка, за критики сте први а се имате запрашано како и каде тренираат? Ако мислите дека можете подобро оти еве вие не отидете до Ванкувер и да не израдувате со медал?
Најтрагично е тоа што натпреварувачите се најмалку виновни, а тие го сносат срамот. Луѓето кои треба да им овозможат какви такви услови се најкриви а нив никој не ги споменува, луѓето од олимпискиот комитет се за ремет, а не натпреварувачите!
Прво и прво ви требаат еден куп пари само за посебна исхрана, не се тренира со ајвар, да не зборувам колку чинат опремата, патувањата. Тие што ги реметите даваат максимум од себе и најмалку што заслужуваат е потсмев.
Што мислите колку патеки има во Македонија за нордиско трчање и колку време годишно се под снег? Мислите дека нашиве одат по Австрии, Германии и не знам каде кога нема снег, седат дома и чекаат да заврне на Маврово или тренираат со скии со колца, како ролерки што се. Епа со такви услови- толку.

п.с. Јас гарантирам дека црнецот таа година поминал повеќе време на снег отколку нашиот.

Kajgana Shop

На врв Bottom