да бе и јас дремев и така осетив траеше околу 30 сек исто и вчера беше вака околу 2 и 15 али траеше пола минута више.Ептен ги осеќам нз али работава не е на арнода бе, ја си лежеше демек дремам и дрмаше така по малце... ама осети го, сигурна сум
а јас не знам дали е од земјотресите ама последните 3-4 дена станувам ненаспана со подочњаци шо никогаш не сум ги имала, како на игли да спијам, и секој земјотрес го осеќам, како глушец сум у пм...да бе и јас дремев и така осетив траеше околу 30 сек исто и вчера беше вака околу 2 и 15 али траеше пола минута више.Ептен ги осеќам нз али работава не е на арно
Имаше 2. Барем во Струмица толку почуствувавме.Да не имаше синока земјотрес? Јас не осетив ништо ама хрчаците по дома и кучињата збеснаа![]()
Јас ни еден не почувствувавИмаше 2. Барем во Струмица толку почуствувавме.
Касно беа, во ноќта. И не беа со толку силни како поранешните. Се смирува како и да е. Помина тоа, секое чудо за 3 денаЈас ни еден не почувствував![]()
Па сигурно е истиот, бев слезен долу не е сигурно на 5.А да не е истиот. Струга и Охрид не се на 1.000 км...
Колку е точно ова, не го пиши сношти земјотресот во Охрид, Струга кај 22:35 часот.http://www.emsc-csem.org/index.php?page=current&sub=msg
коле со секирчето кае да му кажи сега