За што секогаш наоѓате време?

Член од
9 март 2007
Мислења
483
Поени од реакции
6
Во последно време за Кајгана,за кафенце,музика...и обавезно да ги сослушам доживувањата на керка ми!

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Кога немам време, неможам да го најдам за ништо (повеќе од тоа за дадените обврски де), а кога имам, имам на претек па го користам за многу часа на компјутер, кафе, филм итн ...

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
Немам кој знајт колку слободно време ама за пред компјутер сееекогаш ќе најдам... ако требит и ќе закаснам таму кај шо сум за одење ама ќе седнам на 5 мин.... и за музика имам секогаш време
и за да се нашминкам малце колку да не сум ко дух во фацава

N

NeMiRnA

Гостин
Apsolutno za se,osven ako ne me fati mrza,a da i za nesto sto nikogas nemam vreme e da si ja sredam sobata:)

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
каигана, друштво, кафе на кеј... мора да се има време за ова.

HungryWolf

Deep In Tha Forrest
Член од
30 јануари 2007
Мислења
793
Поени од реакции
4
Ako dobro si go isplaniram denot za se imam vreme, ili pak ako spontano si tece denot, site raboti se zavrsuvaat na vreme, a koga se dogovaram za bilo stho moram da zakasnam ili pak mi izleguva nekoja rabota i moram da odlozam, stho mrazam najveke od se.

^^Mon4e

The sweatest thing
Член од
30 јануари 2007
Мислења
476
Поени од реакции
0
Секогаш наоѓам време за кафе со другарките, за дружење, за слушање музика, за компјутерот, за разговор со мајка ми или татко ми... и за гушкање со брат ми :) :) :)

Член од
2 мај 2007
Мислења
38
Поени од реакции
2
Секогаш наоѓам време за искачање надвор со другарки и за на компјутер

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
За точакот и компјутерот!

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Наоѓам време секогаш за да се напијам кафе со сестра ми, за муабет на мсн, абе за све наоѓам време

Fluffy

Hellraiser
Член од
6 мај 2007
Мислења
1.373
Поени од реакции
16
Denes na primer,treba da najdam vreme za izigravanje Pepelashka (chistenje,perenje i tie raboti),ama ne znam kako,treba i tuka nekoj na forumov da pishue,teshka odluka me cheka...

Член од
8 април 2007
Мислења
112
Поени од реакции
0
Sekogas naogam vreme za da sednam na kompjuter, da slusam muzika i da se iskaram so nekogo :):):):)

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Абе и светот да завршува сигурно ќе имам време за музика и интернет, а воедно и Кајгана :) хеееее

Член од
5 април 2007
Мислења
252
Поени од реакции
4
Pa normalno vo prv plan rabotata,druzba so najbliskite,sportot,kajgana forum i dokolku mozam da vlezam malku na CS.

BoYd

женско сум
Член од
1 февруари 2007
Мислења
707
Поени од реакции
4
За дечко ми,интернет и музика.

Kajgana Shop

На врв Bottom