Кога немам време, неможам да го најдам за ништо (повеќе од тоа за дадените обврски де), а кога имам, имам на претек па го користам за многу часа на компјутер, кафе, филм итн ...
Немам кој знајт колку слободно време ама за пред компјутер сееекогаш ќе најдам... ако требит и ќе закаснам таму кај шо сум за одење ама ќе седнам на 5 мин.... и за музика имам секогаш време
и за да се нашминкам малце колку да не сум ко дух во фацава
Ako dobro si go isplaniram denot za se imam vreme, ili pak ako spontano si tece denot, site raboti se zavrsuvaat na vreme, a koga se dogovaram za bilo stho moram da zakasnam ili pak mi izleguva nekoja rabota i moram da odlozam, stho mrazam najveke od se.
Секогаш наоѓам време за кафе со другарките, за дружење, за слушање музика, за компјутерот, за разговор со мајка ми или татко ми... и за гушкање со брат ми
Denes na primer,treba da najdam vreme za izigravanje Pepelashka (chistenje,perenje i tie raboti),ama ne znam kako,treba i tuka nekoj na forumov da pishue,teshka odluka me cheka...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.