За што најчесто се расправате по дома?

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување
:pos2::pos2::pos2: се расправаме за што и да е ако сум напизден ептен....

за учење, и дека на компјутер многу седам... :)

Hmm najcesto se raspravame po doma za komijuterot t.e koj pobrzo da sedni na msn. A isto taka i za televizija i pokraj toa sto imame 3 televizori.:salut:

Само за јадење ми викаат за друго ништо

Se raspravame koj kolku sedi pred kompjuter.Ako sedam ja mnogu e,ako sedi mazot mi sekogas mu e opravdano.Sto pravam ja toj naoga mana a pak ako isto nesto napravi toj se e opravdano za nego.Obicno sledi vaka:zosto tolku jades,zosto spies tolku saati,nekad moze da bide i obratno:zosto ne si legnes porano,zosto tolku pljampas na telefon itn itn.

Последен пат правев муабет дома со домашните пред 4 години. Ги заборавив како се викаат. Хмммм, како ли се викаше таткоми не ми текнува ? :toe:

Најчесто за компјутерот дека многу време сум седел.И за телевизорот,само фудбал сум гледал :toe:

Најчесто за компјутерот дека многу време сум седел.И за телевизорот,само фудбал сум гледал :toe:

И јас... се карам најмногу за компијутерот кој да седе:baeh:,а за телевизор не:kesa:

СМАЛИ МУЗИКА ДО УЛИЦА СЕ СЛУШАШ!!!!!!!!!!!!!
ШТО Е ОВА САМО ПРЕД КОМПЈУТЕР ДА СЕ СЕДЕЛО, ОДИ ОДМОРИ ОЧИТЕ МАЛЦЕ!!!
ДОСТА САМО БЛАГО ЈАДЕШ, ЗЕМИ ОВОШЈЕ КАСНИ!!!

Станви од пред компјутер,шо е ова,цел ден само на компјутер да се седело,земи учи,само ако донесиш слаби оцени на тромесечие.
Шо е то музика за вени сечење?
Чоек ќе ви купит благо или смоки и ко термити сте,за еден ден нишо немат!

Воглавном за ова се караме :)

Со ваков створ по дома наречен сестра,не постои нешто за што не се караме.
Мајка ми и татко ми колку толку се трпат,се откажаа веќе од тоа “стани од компјутер“ и сл.

Се расправам најмногу со сестрите,за ситници некои како на пример за компјутерот кој прв да седе или за облеката...Со родитеите постојани мали расправии се за:компјутерот(дека не треба да седам многу)(требало да јадам) ..Тоа најчесто :nesum:

Со татко ми никогаш не се карам,со брат ми многу ретко,ама затоа со мајка ми...:)
Не дека нешто за озбилни работи се караме,па после да не збореме цел ден,ама многу често си префрламе нешто.
Најчесто се случува за некој глупости да се скараме,како на пример "зашо не си ја затворила врата":):)
Најчесто јас прва почнувам,обично кога сум нервозна тоа,па гледам само да се скарам со некој,ама во последно време гледам малку да се стрпам и да не се однесувам така.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom