За мажите: тесна или широка вагина?

M

MIL

Гостин
Темава е крај хаххахха...Дефинитивно тесно , за да го осетам секој потег и движење кога ќе навлегувам :kesa:

I

IBIZA SOUND

Гостин
najbitno e da bide mladicko,a ne e tolku bitno dali e tesna ili siroka
mada tesno e podobro no sepak izbiram da bide so pomlado :)

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
најубо швалерката да е со тесна, да уживаш а жената да ти е со широка вагина (да нема лезет комшијата)

Член од
5 август 2009
Мислења
32
Поени од реакции
3
Ја мислам дека филмот е техниката која ја применувасш за време на самиот чин, како и позата (која има гоолем удел).....и така...

vlatko_95

Чоек
Член од
26 септември 2008
Мислења
260
Поени од реакции
66
Абе каква било она важно да биде топ иначе би требало и ваква и таква да влезе па јебига каква е таква е хх xD

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Користам и по тесни и широки,ама во последно време по коцки ми вика професоркава да купуваме по практични биле за математика.:pos:

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Користам и по тесни и широки,ама во последно време по коцки ми вика професоркава да купуваме по практични биле за математика.:pos:
Убаво ти вели наставничката, оти во тесни или широки волуменот на цилиндер може да варира во зависност од радиусот или висината.

Член од
24 јули 2010
Мислења
212
Поени од реакции
12
Според мое мислење подобро е тесна Но ако тие тенок џабе сите ќе ти бидат широки :toe:
Секоја тесна ако ја добро обработиш станува широка:ija:

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
948
Дечкото има 15 години а веќе знае што е тесно а што широко.... мижи да те баем иди дркај го го убијав тоа време :))))

Тешко на тие девојки што имаат природно поширока вагина.

Најубаво е кога гинекологот ќе и каже на девојката/жената што ја сакаш дека е само од оној мал процент во Македонија со совршено градена вагина така нешто им беше називот....

А за другот мање више.... пи*кин дим.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
:toe: и за широките ќе се најди нешто :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom