leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.562
Нормално,ако крене рака човечки е да возвратиш во самоодбрана.Ама ако грака без прекин,почни и ти да гракаш,бидејќи ти си ја одбралСамо доколку крене рака ?
Нормално,ако крене рака човечки е да возвратиш во самоодбрана.Ама ако грака без прекин,почни и ти да гракаш,бидејќи ти си ја одбралСамо доколку крене рака ?
Нормално,ако крене рака човечки е да возвратиш во самоодбрана.Ама ако грака без прекин,почни и ти да гракаш,бидејќи ти си ја одбрал
Еее ова во детството се случува,мислам дека имате по 20 години.Вакви финти до 4то одделение правевме.Еј !
А ако не и одговара тоа шо сум го рекол , па пак ми викне некој да ме млати ? :smir:
Зашо ондак се браниш дека не си слабак? Значи дека ти сам пробуваш да се убедиш дека не си слабак, а уствари свесен си дека си ептен голем слабак коа помислуваш да си го мериш преку шамар кон женска особа.Јебига не расте ку*от после шамар.2.По шо заклучивте дека сум слабак,сељак и остало ? Ако сум за *удирање* не мора да значи дека сум слабак ... не ?
За тебе и за останатите што мислат дека се мужи чим удриле/помислиле да удрат женско, само КУРВА и нишо друго.Еве да речеме .....Според мене е боље да и врзе дечкото шамар на девојката отколку да и каже нешто што не треба ....Бар шамарот е моментална болка ....Вака може да ја дотепа па после не знам шо ...
За тебе и за останатите што мислат дека се мужи чим удриле женско
Тачно, затоа треба да бираш шо водиш до себе, а не да се водиш по она шо се водат 90 % од мушки род-дупка си е дупка.Ако ја јадам ќутек ради женско - ја сум кретен зашо сум трошел време со тоа женско
Никој нишо не решил со шамар. Шамарите се знак на слабост, идиотизам и примитивизам.Ако ја и пернам шамар - пак сум ја кретен
Јебига, ќе вежбаш поише комуникација, место ќутек. :helou:Ако ја ја оставам да сере - кретен сум зашо не и вратам вербално
Ај еден пример, ја се испричавам вака мислев имаш елоквенција за повозрасен дечак, али треба да ти се џвака ебаго.Еј !
А ако не и одговара тоа шо сум го рекол , па пак ми викне некој да ме млати ? :smir:
Ни сама не си свесна колку ти се глупи примериве .....Ај еден пример, ја се испричавам вака мислев имаш елоквенција за повозрасен дечак, али треба да ти се џвака ебаго.
Зима пример мајка ти доаѓа од работа, жената закаснила 2 саати (фрки на работа пример), мобилка исклучена, батерија испразнета рецимо.
И доаѓа фино лепо на врата.
Татко ти вришти "КАЈ БЕШЕ"?!
Оваа му објаснуе као ја задржале на работа и слични ствари.
Овој у афектно стање ни два ни три со клоци лупање.
Као би реагирал?!
Ајде балканска алфа мужјачино, ударај док моеш?!
Тоа е исто и од женска страна:Кај прочита да сум удрил женско ?
он топик:Заеби темава ....џабе ке се докажуеме ....
Ако ја јадам ќутек ради женско - ја сум кретен зашо сум трошел време со тоа женско
Ако ја и пернам шамар - пак сум ја кретен
Ако ја ја оставам да сере - кретен сум зашо не и вратам вербално
Заеби !
Тоа е исто и од женска страна:
1.Ако јас јадам шамари од некој што е со мене - тогаш и треба да јадам до смрт! Оти наместо очи и глава имам празна црпка.
2.Ако кренам рака треба да ме прегази од ќотек
3.Ако гракам без причина,навистина треба да имам гавран до мене што ме трпи.
И уште нешто кое сакам да го напоменм.Оние жени што јадат ќотек или шамари за добро утро,треба да бидат тепани како магарици! Ич не ми е жал за таквите,ем јаде ќотек ем му се враќа.Абе тепај ич не жали такво глупо створење.
Ако тоа те теши.Ни сама не си свесна колку ти се глупи примериве .....
Еј, се приземји.Ако ја мава без везе - кретен е , дебил е и ја лично би го мавал ..... и Да ... и тоа се дешава ....жално но вистинито ...има мажи шо од курташак си ги шлапаат жените ...или шо ги шлапаат жените ако им е тешко и имаат тешка ситуација у животов па неможат на др. бесот на жените им го истураат ....еве , читајте весници ....син тепал мајка ...дрн дрн ...тоа е жално ...
Give me one reason to stay here...А ако има добра причина ?
МОРА, па дури ни тогаш.Или мора да му крене она прва рака за да ја рашлапа ? Ко шо вика Леандра ....