За мажите: Дали сте плеснале (удриле) девојка?

Кртот

Лоботомичар
Член од
19 април 2007
Мислења
653
Поени од реакции
23
:nenene: Немало таков екцес, немало ниту пак доволно добра причина за да се случи тоа, а и да имало за мене е неважечка. Пи*ка и некој што пробува физички да доминира, а немал каде , па ќе удри жена.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
ВИСТИНСКИОТ МАЖ НИКОГАШ НЕ УДИРА ЖЕНА

Кртот

Лоботомичар
Член од
19 април 2007
Мислења
653
Поени од реакции
23
Немам удрено, али би удрил.
Искрено.
Се поставувам така, да не доаѓам во положба никогаш да удрам цура..
Али, слушајќи примери на пријатели, што им на правиле цури, и колку биле убитачно дрски, знам, дека на мене тоа да ми се деси, сигурно пи фркнал шамар..
Не онаков без опомена..онаков, убав, со опомена, и со молба да не се деси, просто, си ја чекаш да те замоли да ја плеснеш...

Шо, наравно, не значи дека оправдувам насилство, тепање, и тако даље...
Еден шамар сметам дека дава на знаење кој е кој у причата...

Ааааа братко , ќе се караме :) Мислам дека не е потребно да се дозволи да дојде до степен на ТЕПАЊЕ . Ако нешто е лесно , тоа е да ја зашлакаш некоја и да ја онеспособиш...Ама брат, верувај ни најмалку не вреди ... Наштети и на некој друг начин , многу по болен. Имаш 300 варијанти како да го сториш тоа, оставам на тебе :wink: А верувај дека имало, има и ќе има кучки што заслужуваат многу повеќњ од ќотек. Ама, нека умрат бе кој ги е*е :helou:

89 % од мажите удриле жена, 5 % од мажите до смрт се пресметале со жената, а 6 % се закануваат со физички потреби :bravo:

@Dule@

Бананамен )))
Член од
24 ноември 2009
Мислења
119
Поени од реакции
1
Човек мава шамар од немоќ на жена , само има ситуации јебига може да се деси на пример некоја ептен ја сакаш и дознаеш те вара со некој копитар а те лаже цело време тука просто не знаеш што попрво ти треба многу мудрост )))

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Јас по принцип не удирам суштества па макар да личеле и на луѓе (и од двата пола), се сеќавам во основно (одаааамна) удрив една џукела два-три шамари но во самоодбрана. Некои животни си задаваат многу за право.

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
А ако таа го удри прва?Не ретко има такви случаеви:smir:

Никогаш немам удрено жена(добро сеа не се важи што како мал ја тепав сестра ми) освен по газе онака мераклиски

?

..........

Гостин
Женско би удрил само во самоодбрана.....не се решават проблеми со ќотек

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Причините за повеќето убиства на мажи од страна на своите жени, е токму семејното насилство кое мажите го извршувале во домот, мажот ќе тепа ама жената ќе отепа, кога тогаш фрустрации се во прашање.:pipi:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Дали пљаскање по газето или гризење на цицки при секс се рачуна?

Kajgana Shop

На врв Bottom