За кој НБА тим навивате?

За кој НБА тим навивате?

• Вкупно гласачи
    214
Член од
6 септември 2009
Мислења
2.659
Поени од реакции
1.293
Сакраменто од времето на Пеѓа и Владе. Уште како мал се сеќавам со татко ми кога гледавме, па ја на сред утакмица ќе заспием:pos:. Сега слабо ги пратим, ама ипак ми останаа најомилен тим.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
Сан Антонио Спарс и незаменливата двојка Тим Данкан - Дејвид Робинсон........беа времиња тоа :)

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Како и секогаш за Лејкерси, ама оваа сезона ќе бидат слаби и многу тешко за нив со оглед на фактот што Коби Брајант ќе си замине од ЛА, потпишал за италјанскиот тим на Виртус Болоња..а исто така доброто е што ќе гледаме дуел меѓу Лестер Бо МекКејлеб и Коби Брајант во италјанското првенство..

Член од
24 септември 2011
Мислења
27
Поени од реакции
15
Како и секогаш за Лејкерси, ама оваа сезона ќе бидат слаби и многу тешко за нив со оглед на фактот што Коби Брајант ќе си замине од ЛА, потпишал за италјанскиот тим на Виртус Болоња..а исто така доброто е што ќе гледаме дуел меѓу Лестер Бо МекКејлеб и Коби Брајант во италјанското првенство..
Ако почне НБА (а најверојатно ќе почне,со мало задоцнување затоа што премногу пари лежат таму), Коби има право да го напушти италијанскиот тим кога сака и да игра за Лејкерс, така да ништо од дуелите со Бо.

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.613
Поени од реакции
2.235
А да се информираше малце.И да потпише коби за италијанскиот тим, по завршувањето на локаутот истиод ден тој повторно ке биде играч на лејкерси.
Кога читате некоја вест читајтеја до крај ебаго, да нема после тресење „зелени“(инаку ми нема рамен мене тука:D)

Член од
7 август 2011
Мислења
4.973
Поени од реакции
15.274
На почеток навивав за Торонто. Ама тоа беше негде 2003 и за нив бев заради знакчето со диносаурус:tapp: и Картер. После негде 2004-2005 станав фан на Лејкерс заради Коби.

Член од
26 октомври 2011
Мислења
1.605
Поени од реакции
1.167
На почеток навивав за Торонто. Ама тоа беше негде 2003 и за нив бев заради знакчето со диносаурус:tapp: и Картер. После негде 2004-2005 станав фан на Лејкерс заради Коби.[/qu
На почеток навивав за Торонто. Ама тоа беше негде 2003 и за нив бев заради знакчето со диносаурус:tapp: и Картер. После негде 2004-2005 станав фан на Лејкерс заради Коби.
добри се Лејкерс ама сепак Мајами :D

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Мавериксите од Тексас! ДАЛAС! :)

Kajgana Shop

На врв Bottom