За женските: Ќелави или мажи со коса?

Какви мажи повеќе сакате?

• Ќелави

Гласови: 27 44,3%
  • Со долга коса!

Гласови: 34 55,7%

• Вкупно гласачи
    61
Член од
6 ноември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
44
Па јас сакам типчиња со долга косичка...Ама кога ќе погледнам во листата ниту еден немам со долга коса...:nesvest:.Епа не знам што е работава...

cacikr

K@ŧ€ň©€ŧǾ
Член од
4 јануари 2008
Мислења
452
Поени од реакции
8
Со нормална должина на косата се разбира:smir:

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Нешто што најмногу го мразам е тоа е ќелав човек!Некако ми се одбивни и нападни и незнам уште какви тие типови,ме подсеќаат на оние што стојат на врата пред дискотки и ми се слошува при самата помисла....Несакам ни претерано многу долга коса ама кога би бирала би одбрала со подолга коса.Иначе си ги сакам типовите со нормално кратка коса :pipi:

Член од
30 јуни 2008
Мислења
136
Поени од реакции
3
normalno ili so kosa ili uste poarno so dugacka kosa,ko ke go baknuvam da saram niz negovata kosa ili pa use poarno ko vodime ljubom mx mx milina :)

Член од
2 јули 2008
Мислења
109
Поени од реакции
1
Definitivno so dolga kosa:)A kako ne znaes akter be so dolga kosa?Ašton Kučer :pos2:

Член од
26 јуни 2008
Мислења
79
Поени од реакции
3
licno za mene sredna kako sto treba da dolikuva na masko ili kelav:wink::wink:

ivana87

magic is everywhere
Член од
7 јуни 2007
Мислења
1.613
Поени од реакции
220
Со коса да бидат :toe:

Ivka

Алхемичарка
Член од
1 февруари 2007
Мислења
300
Поени од реакции
4
Ne mi e jasno sto podrazbirate pod normalna dolzina na kosata. Toa sto poveketo maski imaat pokratka ili deka toa od populacijata e poprifateno ne znaci deka e normalno, u denesno vreme se e normalno samo da e dobro sredeno i stokmeno.Barem jas taka mislam. Poveke sakam maski so dolga vitkana kosa :vozbud:ama pusta sudbina se so pokratka mi se pagaat:toe:

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Со долга коса....мммммммммм

Член од
22 август 2007
Мислења
550
Поени од реакции
16
Па не сум баш за мажи без коса, затоа што ретки се тие што навистина им стои да бидат ќелави, сакам да бидат со коса....

Член од
23 мај 2009
Мислења
788
Поени од реакции
23
ја обожавам косата на мојот партнер има прилично подолга :vozbud: така да ми се свиѓа машко со подолга коса

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Бидејќи нема опција со средна должина, ќе одберам со долга коса па после ќе му ја скратам :icon_lol:

Член од
6 јуни 2009
Мислења
228
Поени од реакции
26
dolgi kosi kratok um ,kratki kosi ic um.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.137
Поени од реакции
163
Megju ovie dvete opcii biram kelavi maski, inaku sakam maski so kratka kosa, ne skroz istrizena ama kratka da bide, mrazam maski so dolgi kosi.

Член од
18 јули 2012
Мислења
132
Поени од реакции
47
Повеќе со долга, ама најубаво е да е средена косата, онака просечно

Kajgana Shop

На врв Bottom