Г
ГОЦ-К.О
Гостин
Оооо неее.....имам пари, имам дрога, имам СИДА, октопод и пирамида!
Оооо неее.....имам пари, имам дрога, имам СИДА, октопод и пирамида!
Абе имаш по маркетиве али малце скапа е,најдобро на црно да си земеш и поевтина е негде околу 100-150 ден на битпазар имаш или шутка.Препорачливо е да се јаде спанаќ за подобро да ги гледаш.А добри се за голмани да ги стаиш ако играш фудбал.дома одгледувам три духа, да не знае некој која храна е најдобра за нив и како да ги хранам?
Спомна некој погоре дека со кока кола највеќе се залажувале. Јас и бајадери им давам кога сакам да ги видам и обавезно доаѓаат.дома одгледувам три духа, да не знае некој која храна е најдобра за нив и како да ги хранам?
ако убаво за крвта е тоаЗа ручек јадев спанаќ, иначе тоа е.
Дечки да не имате проблем со Andrew??
Кој ти е проблемот ??
Ќе дознаеш наскоро.Кој ти е проблемот ??
може и јас ??Ќе дознаеш наскоро.
Да се однесуваш малце по сериозно. Свати го како добра намера ова, не ти се заканувам, не ти правам ништо.може и јас ??
пошо се работи за мене не за друг
Абе не ми е јасно што ти смета едноставно си се издувам и никој ни вреѓам ни повредувам ако имам на некој нешто згрешено нека каже да го зезаме сите малце шалам се нека прости.Да се однесуваш малце по сериозно. Свати го како добра намера ова, не ти се заканувам, не ти правам ништо.
Абе не ми е јасно што ти смета едноставно си се издувам и никој ни вреѓам ни повредувам ако имам на некој нешто згрешено нека каже да го зезаме сите малце шалам се нека прости.