За духови и све по дома

Што ви се опаѓа повеќе ??

• Вкупно гласачи
    26

Noorotic

пецач на риби
Член од
22 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
383
дома одгледувам три духа, да не знае некој која храна е најдобра за нив и како да ги хранам?

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
дома одгледувам три духа, да не знае некој која храна е најдобра за нив и како да ги хранам?
Абе имаш по маркетиве али малце скапа е,најдобро на црно да си земеш и поевтина е негде околу 100-150 ден на битпазар имаш или шутка.Препорачливо е да се јаде спанаќ за подобро да ги гледаш.А добри се за голмани да ги стаиш ако играш фудбал.

Бтв и јас имав дома грав,ама не јадев.

Член од
16 март 2010
Мислења
330
Поени од реакции
204
Спомна некој погоре дека со кока кола највеќе се залажувале. Јас и бајадери им давам кога сакам да ги видам и обавезно доаѓаат.

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Да се однесуваш малце по сериозно. Свати го како добра намера ова, не ти се заканувам, не ти правам ништо.
Абе не ми е јасно што ти смета едноставно си се издувам и никој ни вреѓам ни повредувам ако имам на некој нешто згрешено нека каже да го зезаме сите малце :tapp: шалам се нека прости.

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Абе не ми е јасно што ти смета едноставно си се издувам и никој ни вреѓам ни повредувам ако имам на некој нешто згрешено нека каже да го зезаме сите малце :tapp: шалам се нека прости.

Kajgana Shop

На врв Bottom