За девојките: Сте се залапале со девојка?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.653
Поени од реакции
34.082
Сум гледал и е зак0н. Плус, доаѓа како ултимејт turn on за машко. Загарантирано.

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
Паа... се гледаат поинаку во споредба со машките... како некоја си симпатија, шо знам...
Пример:1. Си слушнала или видела двајца машки да се лапаат? Ама да не се Геј
Уствари тоа никогаш нема да се случи, со гаранција кажано
Не е симпатија.Таква беше ситуацијата,ептен бевме опуштени од алкохолот и муабети,емоции,среќа...и се деси онака...не знам зашто јас не го доживувам тоа како нешто wow&something special.
И да,сум видела двајца машки ама само да се бакнат,не и да се лапаат-не се геј(од кога геј се пишува со голема буква :icon_lol:?) во никој случај.

Мразам овакви испади за ATENTION...Тоа го прават само за да бидат забележани...Јас не би никогаш.
Бевме сами дома и не,не се фалевме после тоа као ејјј се лапавме вчера :helou: .

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
Никогаш не сум го направила,онака во образ бакнување и во уста да,ама лапање не:toe:

Член од
9 ноември 2009
Мислења
109
Поени од реакции
24
(од кога геј се пишува со голема буква :icon_lol:?) во никој случај.
Ме заболе дали се пишува со голема буква или мала, јас си имам свои правила и пропоси во пишување, а рачно на хартија пишувам со букви на латиница и кирилица измешано !!!

Не е симпатија.Таква беше ситуацијата,ептен бевме опуштени од алкохолот и муабети,емоции,среќа...и се деси онака...не знам зашто јас не го доживувам тоа како нешто wow&something special.

Бевме сами дома и не,не се фалевме после тоа као ејјј се лапавме вчера :helou: .
Мислев дека некој ке објасни подетално, уствари и самите не знаете зашо се случило тоа.

Колку пати сум бил летва пијан па никогаш не ми дошло да го галам другар ми или било кое машко да го залапам.

Уствари шо се замарам...
Се е јасно...

сум видела двајца машки ама само да се бакнат,не и да се лапаат-не се геј
А ти лезбејка си?:uvo:

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
Чекајте да ве прашам нешто офтопик.

На темава пишува ЗА ДЕВОЈКИТЕ, зошто повеќе машки имаат пишувано него женски, оставете ги девојките да се искажат? Освен ако и вие момци не се чувствувате внатре како женски :):)

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Се е јасно...
Е што е јасно?

Не е лезбејка (ваљда, да не зборам у нејзино име), само појаснуваше пошто некој погоре имаше пишано нема мушки што се залапале а не се геј. Кој сме кај тоа, и јас имам видено двајца,значи мушки, да се лапаат и да не се геј.

Инаку на темава, ја под дејство на алкохол се имам само онака цмокнато со се другаркиве што ми се поблиски, и пак ни сум лезбејка ниту пак чувствувам некоја привлечност кон нив. Едноставно, моментот бил таков...што знам не се објаснуе баш. Може ние женскиве сме послободни у врска со тоа и тоа нема да не доведе у ситуација да се прашуваме за нашата сексуална определност.

S

smart ass

Гостин
Ихаа и тоа како...уште средно два пара имаше...у класот....:toe:

И палеа ,многу.....:vozbud:

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
Не.И стварно мислам дека никоја нема да може детално и со факти да ти објасни зашто залапала некоја девојка.Се дешава човече од кај да знам зашто.
А за машките...грди се кога се лапаат едни со други :) не им стои,може затоа не го прават тоа дури ни под дејство на алкохол :wink:.

Член од
9 ноември 2009
Мислења
109
Поени од реакции
24
Е што е јасно?
Јасно е дека нишо не е јасно:pos2:
Се шалам.
=========================================================
Ко ке се опијаните не знаете да се контролирате е тоа е ЈАСНО:pos2:

Па јас чуди се зашо девојкиве избегаваат пиење, да не напраат некоја тешка глупост, а не дека не сакаат да пијат:pos2:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.653
Поени од реакции
34.082
Јасно е дека нишо не е јасно:pos2:
Се шалам.
=========================================================
Ко ке се опијаните не знаете да се контролирате е тоа е ЈАСНО:pos2:

Па јас чуди се зашо девојкиве избегаваат пиење, да не напраат некоја тешка глупост, а не дека не сакаат да пијат:pos2:
Зошто толку осудувачко и ограничено настапуваш?

Полошо од тоа, зошто толку осудувачко и ограничено се поставуваш кон девојки кои се лапале?
What's wrong with you?

Дај диши малку и остај ги да пишуваат.

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Оф топик сум знам, ама кој се контролира кога е пијан?

Kajgana Shop

На врв Bottom