Не е симпатија.Таква беше ситуацијата,ептен бевме опуштени од алкохолот и муабети,емоции,среќа...и се деси онака...не знам зашто јас не го доживувам тоа како нешто wow&something special.Паа... се гледаат поинаку во споредба со машките... како некоја си симпатија, шо знам...
Пример:1. Си слушнала или видела двајца машки да се лапаат? Ама да не се Геј
Уствари тоа никогаш нема да се случи, со гаранција кажано
Бевме сами дома и не,не се фалевме после тоа као ејјј се лапавме вчера :helou: .Мразам овакви испади за ATENTION...Тоа го прават само за да бидат забележани...Јас не би никогаш.
мое мислење само :smir::back:Бевме сами дома и не,не се фалевме после тоа као ејјј се лапавме вчера :helou: .
Ме заболе дали се пишува со голема буква или мала, јас си имам свои правила и пропоси во пишување, а рачно на хартија пишувам со букви на латиница и кирилица измешано !!!(од кога геј се пишува со голема буква ?) во никој случај.
Мислев дека некој ке објасни подетално, уствари и самите не знаете зашо се случило тоа.Не е симпатија.Таква беше ситуацијата,ептен бевме опуштени од алкохолот и муабети,емоции,среќа...и се деси онака...не знам зашто јас не го доживувам тоа како нешто wow&something special.
Бевме сами дома и не,не се фалевме после тоа као ејјј се лапавме вчера :helou: .
А ти лезбејка си?:uvo:сум видела двајца машки ама само да се бакнат,не и да се лапаат-не се геј
Е што е јасно?Се е јасно...
Не е лезбејка (ваљда, да не зборам у нејзино име), само појаснуваше пошто некој погоре имаше пишано нема мушки што се залапале а не се геј. Кој сме кај тоа, и јас имам видено двајца,значи мушки, да се лапаат и да не се геј.А ти лезбејка си?:uvo:
Не.И стварно мислам дека никоја нема да може детално и со факти да ти објасни зашто залапала некоја девојка.Се дешава човече од кај да знам зашто.А ти лезбејка си?:uvo:
Јасно е дека нишо не е јасно:pos2:Е што е јасно?
Зошто толку осудувачко и ограничено настапуваш?Јасно е дека нишо не е јасно:pos2:
Се шалам.
=========================================================
Ко ке се опијаните не знаете да се контролирате е тоа е ЈАСНО:pos2:
Па јас чуди се зашо девојкиве избегаваат пиење, да не напраат некоја тешка глупост, а не дека не сакаат да пијат:pos2: