За девојките: Сте се залапале со девојка?

Член од
9 ноември 2009
Мислења
109
Поени од реакции
24
Не станува збор за лезбејки.

Имам сретнато неколку вакви случаеви две најдобри другарки да се залапаат.

Девојките со девојки поинаку се гледаат...?

Ова многу често му се случува...

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Машките не можат да имаат најдобри другарки. Тоа е еден стадиум пред нејзино легнување.

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Машките не можат да имаат најдобри другарки. Тоа е еден стадиум пред нејзино легнување.
Тоа е делумен факт, но нема врска со темава.
А на темава, нека си експериментираат девојките, подобри се кога во пар не задоволуваат.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Аииии, грешно сум прочитал. Мое извинење.

Иначе имам видено како се лапаад неколку најдобри другарки. Ман колку беше закон да гледаш.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Не. Хетеро сум си, не ме палат жени ниту пак имам добиено некогаш желба да залапам женско, уште помалку па другарка. :smir:

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Не. Како и да е, да не должам. Малце одамна ми здосадија ваквите ванаби кул тинејџ испади. Шознам, јас другачие покажувам љубов кон другарките. Пр. не им` бутам јазик за да добијам лајкови на слика. :icon_lol:

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
Аха.Пред две години.Пијани бевме двете и така.Не е дека се палиме една на друга,него онака чисто ради забава,глупости шотијазнам.

И како мислиш,девојките се гледаат поинаку :збунето:

Д

ДаркхарТ

Гостин
Не. Хетеро сум си, не ме палат жени ниту пак имам добиено некогаш желба да залапам женско, уште помалку па другарка. :smir:
Џену дефинитивно стана редовна во Љубов и Секс :pos2:
Он топик...Мразам овакви испади за ATENTION...Тоа го прават само за да бидат забележани...Јас не би никогаш.

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Хелена Роза се залапала.
...со другарка и :pos: :pos:

Шала настрана, појавава во последно време е доста раширена особено меѓу тинејџеркиве :):)
Причини- хмм, едни од чисто да дигнат галама и да се збори за нив, као вауу види што можам ја (таквите најмногу ги има), други од чиста љубопитност, трети уз пијанство (+љубопитност), четврти онака ради ќејф и т.н

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
Немаат гајле девојчињава ,баш пред некое време изгубив облог на ваква кладба .Додека да трепнам, се изналижаа и ми го собраа кешот .

Kajgana Shop

На врв Bottom