За девојките:Како би облекле едно момче? За момчињата:Како би облекле една девојка?

• Креатор на темата Креатор на темата Commando
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде, ќе те оставам да изиграш на вкус карта, пошо намигна во постот, а тоа е ултимејт заебување.

Не дека си видела некој ваков во град облечен, а сигурен сум дека ако некој се согласи вака да се облече, ерекциите не ги добива од тебе, или пак цел женски пол, ама ајде ти си женско во мода и убавина подфорум и во глава те удира моден креатор филм.

Хаха, зашо ме тераш да играм и на `личната карта` сеа? ;) Ама ајде нема потреба тоа да се спомнува... може некст тајм ке си најдеш нешо шо ке ти се свиѓа. Hopefully.

ptie69w.jpg

Вака ми се допаѓа, само врската да е црна а не сина.

Најубави ми се дечки кога ќе видам со црна кошула облечени (потесничка) :oops: и плави фармерки надоле, спортска варијанта и црн каиш...

Најубави ми се дечки кога ќе видам со црна кошула облечени (потесничка) :oops: и плави фармерки надоле, спортска варијанта и црн каиш...
девојко ова што го опиша сигурно не е спортска варијанта..:coffee:

Лошо се изразив изгледа...Мислев на фармерките значи да не се од оние ептен класични фармерки, туку по спортски малку пошироки...На тоа мислев... :oops:..

Лошо се изразив изгледа...Мислев на фармерките значи да не се од оние ептен класични фармерки, туку по спортски малку пошироки...На тоа мислев... :oops:..
Незнам јас за спортски стил со фармерки ;)
Се шалам, знам што сакаш да кажиш, само лошо си се изразила..

Зависи од Девојката ако е добра риба не би ја облекол во ништо гола нека седи во ќошот дома и нека личи, а ако е грда и дебела Бунда најдебела како неа и маска на лице тоа е :)

asianemogi.jpg
asiancuteg.jpg
imgthijyj.jpg

Има толку добри комбинации, тешко е да се одбере... :D

wtf e so mashkava moda, 5 saati baram neshto asalno za mushko so sporiov net -.-

ae whateva.
crna maichka, raperska farmerka (ne onie ko na roger brothers ko vrekji mi izgleaat), ubava patika <3
mwa *:

Како и обично незнам како би го облекла, ама знам како НЕ би го облекла.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom