За девојките:Како би облекле едно момче? За момчињата:Како би облекле една девојка?

• Креатор на темата Креатор на темата Commando
  • Време на започнување Време на започнување
мене многу ме узбудуваат вакви моми!

zhnosija.gif

Balmain есен/зима 2011 ready-to-wear, една од најдобрите машки колекции за престојната сезона:
balmain_02.jpg
balmain_03.jpg
balmain_05.jpg

Единствено што би променила се чевлите, би можело добро да се искомбинира со патики, зошто не секое машко би било храбро да ги облече чизмиве (иако според мене изгледаат предобро).

Ете вака би облекол една девојка
1839157_G_1300115402535.jpg

Па и уште да носи ваква долна облека под костумот, па кога ќе почнам да ја соблекувам аууу
а може и вака
jeans_lift1.jpg

вакви фармерки..
5B29741329D2014FBA6A03567D9ADA11.jpg

вака нешто...
1107270373mn.jpg

Ваква нешто црна комбинација
long_legs.jpg

Зелена комбинација
1310000321-1.jpg

и за секс би облекол жена на овие начини...
img91970392.jpg

П.С Се запалив леле помош викајте пожарна!!

decki aj pomos dali e ok da idam na kafe po havajki?

Не. Хавајките се излезени од мода веќе 5 години, подобро да ги ставиш во купот на стара облека за донирање.

Balmain есен/зима 2011 ready-to-wear, една од најдобрите машки колекции за престојната сезона:
balmain_02.jpg
balmain_03.jpg
balmain_05.jpg

Единствено што би променила се чевлите, би можело добро да се искомбинира со патики, зошто не секое машко би било храбро да ги облече чизмиве (иако според мене изгледаат предобро).

gol bi se setal ali ova ne go oblakam :)

^ Знам дека македонците тешко ги прифаќаат модните трендови, така што не сум изненадена од твојот пристап кон оваа колекција. Сепак, лично сметам дека како што почнуваат девојките малку од малку модно да се освестуваат, ќе дојде и тој ден кога убавите нешта во модата ќе бидат ценети и од машката популација во Македонија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom