Заљубени во филмски лик

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Не би рекла заљубена, него фасцинирана.

Моника Белучи во Малена

Неповторливата Шерон во Основен инстинкт (Catherine Tramell)

И Megan Mullally преку ликот на Карен во Вил и Грејс

D

dystopian

Гостин

Години подоцна, уште е badass, моја несудена љубов...

Чисто колку да не испаднам ептен геј...

Дека и она беше badass, плус добра фризура.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Марк Дарси (Дневникот на Бриџит Џонс) - го обожавам, да не речам го љубам. Речиси никоја девојка што ја знам не го сака, затоа што е малку здрвен, срамежлив дури, но за мене е идеално машко. Добар, пожртвуван, искрено добра душа и можеби не ги изразува најубаво емоциите, но кога ги искажува тоа го прави искрено. Не глуми лудило, не симнува ѕвезди, ама е искрен. Можеби на моменти смотан, ама тоа кај него е ептен симатично. Ликот е прекрасен, а Колин Фирт прекрасно го има доловено. Дури ми е и најблизок идеал за машко. Не е од оние по кои сите лудуваат, не е ни нешто физички најубав, ама е тука кога треба да биде и тоа е најбитно.
Имам кажано, некој вака искрено да ми каже и да ми се отвори, одма го земам за мУж. :icon_lol: А и репликите на Бриџит се исто ко јас да ги кажувам... :D

Mr. Darcy од Гордост и Предрасуди - Нешто сличен како Марк Дарси, не збори многу, ама кога ќе каже нешто кажано е.

Сили Бут од Коски - Е човечево си го љубам бе! Смешен, има смисла за хумор, но сепак и почит и има манири на однесување и знае како треба да се однесува. Има вредности кои навистина ми се допаѓаат кај еден човек. Ех оваа сцена колку е добра...

Маршал од Како ја запознав мајка ви - Човеков е мече! Срце! Душа! Па еден од најдобрите ликови. Зборам од човечки аспект. Добар, воспитан, на сите сака да им помогне, на никој лошо да му помисли, Лили колку е среќна што има некој кој толку многу ја сака. Како човек, тој лик е беспрекорен.

Ниеден од горенаведените, можеби не е физички најпрекрасен, нема коцкици на стомак, не симнува ѕвезди (добро освен можда Маршал по малце :D), ама таков карактер би ме освоил во секунда, за минута без размислување. Може малце подлабоко ги елаборирав, но сакав подетално да ги опишам, пошто со слика не се кажува и објаснува најубаво. Вакви момци кога би ги имало во реален живот (а се надевам дека ги има) би било одлично!

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Leonardo Di Caprio in Blood Diamond

Leonardo Di Caprio in Catch Me If You Can

... и секако како што може човек да се заљуби во лик од серија во ништо друго не може

Chuck Bass - Gossip Girl (my favourite)

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Stephen Dorff во Somewhere (2010)

Jason Statham во Italian job
Ауууууу...

Kyle Secor го глумеше детективот Тим Бејлис во серијалот Оддел за убиства...Е сеа ова поодамна е со филмов.

Callan Mulvey, од серијата Hearth break High...

Brian Austin Green од Беверли Хилс :D

Последниве тројца од тинејџерските денови :D

Од женските се знае, Scarlett Johansson, ја обожавам и сите нејзини филмови, реклами...

А посебно во Match point :)

Z

zmej gorjanin

Гостин

Aitana Sanchez Gijon - The chambermaid on the Titanic

Shannyn Sossamon - 40 days and 40 nights

Ana Lopez Mercado - Y tu mama tambien

Monica Bellucci - Malena

Tuesday Weld - Once upon a time in America

Sandra Bullock - Forces of nature

Karoline Herfurth - Perfume

Nicole Kidman - Dogville