Заљубени во филмски лик

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053

Aaron Paul vo Breaking Bad
So meseci sum vo Jesse fazon, dolgo se zamaram so eden lik, bitch. Da imav maz, ke sakav da bese Jesse :)

Norton vo Fight Club, ne deka u drugite ne, ama so ovoj me prelaza.

Joseph Gordon Levitt vo 50/50 najmnogu go sakam ama i opsto, vo site filmovi mi igra nekoja ubava uloga.

Ne mi teknuvaat drugi, ovie najfresh.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Имам пишувано порано, ама морам да ја дополнам листата со уште неколку лепотици :

- Паѓам на сите филмови на Камерон Дијаз во 90тите :love::love: (The Mask, She's the one, There's something about Mary). Во Маската посебно е да ја грабнеш и да бегаш ..

- Кејт Босворт, како Дина во Life Happens. Не дека и така не ја бива, ама у тој филм е WOW и во изглед и во понашај :гик: !

- Аманда Сејфрид (pretty much во секоја улога), би ја издвојил во Dear John како Савана. Најпозитивна и најмила улога има во тој филм, тешко те остава рамнодушен.

N

NikolaMKD91

Гостин
Наталија Ореиро како Милагрос од Дивиот Ангел (Muñeca Brava) Веројатно имало и други, меѓутоа моментално на оваа можам да се сетам. Првата филмска љубов, трето одделение бев, а стварно бев заљубен во Мили :(

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Џони Деп во Cry baby.. :love:
ваков маж си барам бе :P

и секако.. незаменливиот Ал Пачино во Кум... имав 10 години кога прв пат го гледав и се заљубив во ликот... :pipi:

Член од
3 март 2013
Мислења
59
Поени од реакции
92
Ретко така филмски лик да ми навлезе толку под кожа па да бидам као "заљубена".

Ама Мајкл Скофилд т.е. Вентворт ми беше омилен, посакав таков човек во реален живот да постои :). Но најмногу во прва и втора сезона, па може и во трета да се каже. Ама во последната некако ми се загуби, одеднаш не ми беше толку привлечен како претходно, малку го упропастија ама ај...во Фокс Ривер си беше машко во кое би се заљубила јас ;).

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
1. Метју Пери како Чендлер М. Бинг во Friends

Го обожавам! :love:
Претерано смешен, забавен, паметен. Плус тоа и верен. :D
Совршен лик, уште да имаше ваков и во реалниот живот. :pipi:

2. Ерик Бана како Хектор во Troy

Вистински принц во секоја смисла на зборот.
Покрај неговиот лик и појава, воопшто не го ни приметив Бред Пит дека е во филмов.

Kajgana Shop

На врв Bottom