S
StormRage
Гостин
кога како... мада ми е криво за некој срања шо сум ги напрајл ретко признавам... ама ко ќе се деси е страшно...А вие дискриминаторските мангупи се признавате, дури и в лице без јазик на влакната нели?
кога како... мада ми е криво за некој срања шо сум ги напрајл ретко признавам... ама ко ќе се деси е страшно...А вие дискриминаторските мангупи се признавате, дури и в лице без јазик на влакната нели?
Е сега, да ја прашаме девојка ти, којзнае таа што ќе каже од женска гледна точкаЕте сум приметил женските никоаш не признаваат коа се криви... за се општо ама ете у врска неможе они да искочат криви за нешто... и остај тоа туку они коа даваат совет за наше добро е а ние нив коа им даваме совет сакаме да ги контролираме... И секат кажуваат 3-4 чашки поише коа кажуваат колку испиле и негираат дека се пијани х)
Твојава работа е: Кој признае, пола му се додаваАбе какво признавање. Што ако признаам дека сум виновен или сум згрешил нешто. Ке дадам само потврда на мојата вина, а тоа ке биди врежано во меморијата и искористено на најподол начин.
ај не драпај мадиња сега шо би рекле Мариовци,знајме дека немаат ама пак господ им дал „бисаѓи“ и од напред и од зади,е заради тоа.Дека немаат муда...
Оти да не не е така??Твојава работа е: Кој признае, пола му се додава![]()
Признавам кога грешам, исто и партнерот, па не сме си ваделе низ нос признанија. Не сме до толку незрели. И да, исклучок смеОти да не не е така??
Можи од кога ке ви признае дека згрешил за било што, наеднаш ке заборавите и повеќе никогаш нема да спомнете за тоа.
Или пак ке му го вадите низ нос за век и векови.
Ајде сега признај си, така е или не е е така.
Никогаш ама никогаш му немаш преречено за нешто што има признаено дека е виновен? Е да исклучок стеПризнавам кога грешам, исто и партнерот, па не сме си ваделе низ нос признанија. Не сме до толку незрели. И да, исклучок сме.
Абе види, други работи си вадиме низ нос, во никој случај признавањето за нешто, тоа го цениме обајцатаНикогаш ама никогаш му немаш преречено за нешто што има признаено дека е виновен? Е да исклучок сте.
Туку друго ме интересира, а што му вадиш низ нос, дали нешто за што ти нема признаено дека е виновен?
Или ништо не си вадите низ нос?
Ако е така тогаш чудни сте, не е природно тоа или сте кратко во врска. Трето нема![]()
Значи кај тебе поисплатливо е и да не си крив да си признаеш и добиваш амнестија. Јас не би ризикувал до толку, секако поучен од искуство. Бог простува и жена простува ама памти. Е тука е маката. Секако ке ми го извадат низ нос,сум признал или не, ама ако признаам тогаш имаат тактичка предност и полно право да ми го вадат низ нос. Сум признал бе , крив сум, врзани ми се рацете. Во другото сценарио имам право на одбрана пошто нели не е докажано и има само основан соменеж, ама без докази тоа е гола водаАбе види, други работи си вадиме низ нос, во никој случај признавањето за нешто, тоа го цениме обајцата
Јас може душа на човек да му извадам ако не признае...ако признае, се знае, амнестиран е![]()
Да не си ти во врска со шпанска инквизиторка?Значи кај тебе поисплатливо е и да не си крив да си признаеш и добиваш амнестија. Јас не би ризикувал до толку, секако поучен од искуство. Бог простува и жена простува ама памти. Е тука е маката. Секако ке ми го извадат низ нос,сум признал или не, ама ако признаам тогаш имаат тактичка предност и полно право да ми го вадат низ нос. Сум признал бе , крив сум, врзани ми се рацете. Во другото сценарио имам право на одбрана пошто нели не е докажано и има само основан соменеж, ама без докази тоа е гола вода
Заклучок, признавање никако.
Очигледно не си ме сватила, или јас неубаво се изразив.Да не си ти во врска со шпанска инквизиторка?
Кај мене е најисплатливо да признаеш АКО си крив. Ако не си, никому ништо. Но, ако си, а тераш инает, тешко тебе
Сакаш да кажеш дека жените простуваат, ама не забораваат. Има и мажи кои се такви, што правиме сега?
Се си зависи од личноста, не генерализирајте бидејќи не е фер.
Знам само дека јас не сум таква, а богами, не можам ни да трпам некој таков.
Ако секој час партнерот/ката ти пререкува за тоа што си го признал, да, ќе посакаш никогаш да не си отворил душаДоколку се се радикализира, менувајте партнер, оти тоа стварно не се трпи. Најдете некој кој ќе ја цени вашата искреност и нема да го користи тоа како оружје против вас.
Ова ме поттикна: Дали некогаш партнерот/ката на нос ви вадел/а признание до таа мерка што сте решиле дека е подобро да раскинете, отколку секојдневно да трпите прекори?
Па многу јасно, само мора да се сложиме дека тоа непризнавањето е малце повеќе застапено кај женската популација од сосем други причини повразни со машкоженски односи кои немаат многу врска со женската психа и начин на размислување. Инаку да не се тие причини ништо помалце не би признавале ни ние ни вие, тука сме исти.Можеби би било посоодветно темава да се преформулира во: Зошто некои луѓе никогаш не признаваат дека се виновни
Владе, уживај, се разбравме добро, штом не генерализираш. Сакав да кажам дека се зависи од индивидуата, а не дали е машко или женско![]()