Зашто женските никогаш не признаваат кога се они виновни?

S

StormRage

Гостин
А вие дискриминаторските мангупи се признавате, дури и в лице без јазик на влакната нели?
кога како... мада ми е криво за некој срања шо сум ги напрајл ретко признавам... ама ко ќе се деси е страшно...

Член од
18 јули 2012
Мислења
132
Поени од реакции
47
Хах, не знам за тоа, ама јас си признавам кога грешам. Луѓе сме, грешиме. Последен пат се сеќавам дека му се извинив на дечкото кога се замешав како инспектор за неговата фамилијарна финансиска состојба. Не е моја работа, ама ете избрзав.

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Ете сум приметил женските никоаш не признаваат коа се криви... за се општо ама ете у врска неможе они да искочат криви за нешто... и остај тоа туку они коа даваат совет за наше добро е а ние нив коа им даваме совет сакаме да ги контролираме... И секат кажуваат 3-4 чашки поише коа кажуваат колку испиле и негираат дека се пијани х)
Е сега, да ја прашаме девојка ти, којзнае таа што ќе каже од женска гледна точка;)
Ова болдираново повеќе го правите вие мажите, отколку ние жените. Ние може само да ја намалиме цената на фустанот или новите кондури:LOL:
Постојат луѓе кои никогаш не ја признаваат вината, без разлика дали се мажи или жени.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.848
Поени од реакции
24.924
Абе какво признавање. Што ако признаам дека сум виновен или сум згрешил нешто. Ке дадам само потврда на мојата вина, а тоа ке биди врежано во меморијата и искористено на најподол начин. Вака делото не е докажано и има простор за дискусија.
Од друга страна што ако ми признае дека е виновна или згрешила нешто, пола ке и простам? Како да не, тоа само на филмовите го има.
Така да гледајки според мене, ништо помалце не очекувам и до спротивниот пол.
Значи признавање амин. Ако ништо друго поинтересно е;)

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Абе какво признавање. Што ако признаам дека сум виновен или сум згрешил нешто. Ке дадам само потврда на мојата вина, а тоа ке биди врежано во меморијата и искористено на најподол начин.
Твојава работа е: Кој признае, пола му се додава:D

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.606
Поени од реакции
15.409
Дека немаат муда...
ај не драпај мадиња сега шо би рекле Мариовци,знајме дека немаат ама пак господ им дал „бисаѓи“ и од напред и од зади,е заради тоа.
Насловот на темата ја кажува-отсликува стварноста,тоа со сигурност од искуство го кажувам а причината зошто - не ја знам, сега ја читам од вас

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.848
Поени од реакции
24.924
Твојава работа е: Кој признае, пола му се додава:D
Оти да не не е така??
Можи од кога ке ви признае дека згрешил за било што, наеднаш ке заборавите и повеќе никогаш нема да спомнете за тоа.
Или пак ке му го вадите низ нос за век и векови.
Ајде сега признај си, така е или не е е така.

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Оти да не не е така??
Можи од кога ке ви признае дека згрешил за било што, наеднаш ке заборавите и повеќе никогаш нема да спомнете за тоа.
Или пак ке му го вадите низ нос за век и векови.
Ајде сега признај си, така е или не е е така.
Признавам кога грешам, исто и партнерот, па не сме си ваделе низ нос признанија. Не сме до толку незрели. И да, исклучок сме:).

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.848
Поени од реакции
24.924
Признавам кога грешам, исто и партнерот, па не сме си ваделе низ нос признанија. Не сме до толку незрели. И да, исклучок сме:).
Никогаш ама никогаш му немаш преречено за нешто што има признаено дека е виновен? Е да исклучок сте:).
Туку друго ме интересира, а што му вадиш низ нос, дали нешто за што ти нема признаено дека е виновен?
Или ништо не си вадите низ нос?
Ако е така тогаш чудни сте, не е природно тоа или сте кратко во врска. Трето нема:)

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Никогаш ама никогаш му немаш преречено за нешто што има признаено дека е виновен? Е да исклучок сте:).
Туку друго ме интересира, а што му вадиш низ нос, дали нешто за што ти нема признаено дека е виновен?
Или ништо не си вадите низ нос?
Ако е така тогаш чудни сте, не е природно тоа или сте кратко во врска. Трето нема:)
Абе види, други работи си вадиме низ нос, во никој случај признавањето за нешто, тоа го цениме обајцата;)
Јас може душа на човек да му извадам ако не признае...ако признае, се знае, амнестиран е:D

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.848
Поени од реакции
24.924
Абе види, други работи си вадиме низ нос, во никој случај признавањето за нешто, тоа го цениме обајцата;)
Јас може душа на човек да му извадам ако не признае...ако признае, се знае, амнестиран е:D
Значи кај тебе поисплатливо е и да не си крив да си признаеш и добиваш амнестија. Јас не би ризикувал до толку, секако поучен од искуство. Бог простува и жена простува ама памти. Е тука е маката. Секако ке ми го извадат низ нос,сум признал или не, ама ако признаам тогаш имаат тактичка предност и полно право да ми го вадат низ нос. Сум признал бе , крив сум, врзани ми се рацете. Во другото сценарио имам право на одбрана пошто нели не е докажано и има само основан соменеж, ама без докази тоа е гола вода:D
Заклучок, признавање никако:cenzura:.

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Значи кај тебе поисплатливо е и да не си крив да си признаеш и добиваш амнестија. Јас не би ризикувал до толку, секако поучен од искуство. Бог простува и жена простува ама памти. Е тука е маката. Секако ке ми го извадат низ нос,сум признал или не, ама ако признаам тогаш имаат тактичка предност и полно право да ми го вадат низ нос. Сум признал бе , крив сум, врзани ми се рацете. Во другото сценарио имам право на одбрана пошто нели не е докажано и има само основан соменеж, ама без докази тоа е гола вода:D
Заклучок, признавање никако:cenzura:.
Да не си ти во врска со шпанска инквизиторка?:LOL:
Кај мене е најисплатливо да признаеш АКО си крив. Ако не си, никому ништо. Но, ако си, а тераш инает, тешко тебе:sneaky:
Сакаш да кажеш дека жените простуваат, ама не забораваат. Има и мажи кои се такви, што правиме сега?
Се си зависи од личноста, не генерализирајте бидејќи не е фер.
Знам само дека јас не сум таква, а богами, не можам ни да трпам некој таков.
Ако секој час партнерот/ката ти пререкува за тоа што си го признал, да, ќе посакаш никогаш да не си отворил душа:facepalm: Доколку се се радикализира, менувајте партнер, оти тоа стварно не се трпи. Најдете некој кој ќе ја цени вашата искреност и нема да го користи тоа како оружје против вас.

Ова ме поттикна: Дали некогаш партнерот/ката на нос ви вадел/а признание до таа мерка што сте решиле дека е подобро да раскинете, отколку секојдневно да трпите прекори?

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.848
Поени од реакции
24.924
Да не си ти во врска со шпанска инквизиторка?:LOL:
Кај мене е најисплатливо да признаеш АКО си крив. Ако не си, никому ништо. Но, ако си, а тераш инает, тешко тебе:sneaky:
Сакаш да кажеш дека жените простуваат, ама не забораваат. Има и мажи кои се такви, што правиме сега?
Се си зависи од личноста, не генерализирајте бидејќи не е фер.
Знам само дека јас не сум таква, а богами, не можам ни да трпам некој таков.
Ако секој час партнерот/ката ти пререкува за тоа што си го признал, да, ќе посакаш никогаш да не си отворил душа:facepalm: Доколку се се радикализира, менувајте партнер, оти тоа стварно не се трпи. Најдете некој кој ќе ја цени вашата искреност и нема да го користи тоа како оружје против вас.

Ова ме поттикна: Дали некогаш партнерот/ката на нос ви вадел/а признание до таа мерка што сте решиле дека е подобро да раскинете, отколку секојдневно да трпите прекори?
Очигледно не си ме сватила, или јас неубаво се изразив.
Не реков секој час, таман работа, ама од време навреме во дадена ситуација која во голема мера потсетува на ситуацијата кога сум згрешил ке ми ги освежи сеќавањата.
Рака на срце ни јас не сум нешто подобар:D.
И не генерализирам јас воопшто, нормално дека има такви и машки и женски. Ретки се оние кои можат искрено да простат но уште поретки се оние кои и ке простат и ке заборават.
Порано или покасно ке ти го спомнат на овој или оној начин, освем се разбира ти, пошто нели тебе чим ти признаат дека се криви за нешто , автоматски го стваваш во фолдер амнезија и повеќе тоа не е тема на муабет ни сега ни никогаш;).
Или не е баш така ??
Затоа она моето важи генерално за сите и машки и женски.

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Можеби би било посоодветно темава да се преформулира во: Зошто некои луѓе никогаш не признаваат дека се виновни:D

Владе, уживај, се разбравме добро, штом не генерализираш. Сакав да кажам дека се зависи од индивидуата, а не дали е машко или женско;)

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.848
Поени од реакции
24.924
Можеби би било посоодветно темава да се преформулира во: Зошто некои луѓе никогаш не признаваат дека се виновни:D

Владе, уживај, се разбравме добро, штом не генерализираш. Сакав да кажам дека се зависи од индивидуата, а не дали е машко или женско;)
Па многу јасно, само мора да се сложиме дека тоа непризнавањето е малце повеќе застапено кај женската популација од сосем други причини повразни со машкоженски односи кои немаат многу врска со женската психа и начин на размислување. Инаку да не се тие причини ништо помалце не би признавале ни ние ни вие, тука сме исти.

Kajgana Shop

На врв Bottom