Aj ти трето за четврто одделение си...Жените не живеат подолго нели мажите се постари од жените ? мажите затоа што се постари умираат.
...Ама ова бе? Повнимателни во хигиена? Сум прочитал глупи генерализации, ама оваа е врв.затоа што се повнимателни во хигиена
хаха брат и хигиената е важен фактор... може де се појават мн инфекции болести итнAj ти трето за четврто одделение си...
...Ама ова бе? Повнимателни во хигиена? Сум прочитал глупи генерализации, ама оваа е врв.
Фала богу дека е важен фактор, никој не го оспори то. Зборот ми е, нормално дека жителите на Чад, Ангола или Танзанија се осакатени во поглед на хигиена, на некој начин оправдано, поради немање на услови. И мажите и жените. Ако одиме со компарации на повеќе места на живеење, не можеме да го извадиме заклучокот што го напиша Darling погоре.хаха брат и хигиената е важен фактор... може де се појават мн инфекции болести итн
LOL!!!!!!па ја знам дека многу жени се опасни хигиеничарки
а хигиената е многу битна за здравјето.
те молам човече не знаеше? ваквите работи се учат во прво:nenene:
Знам и кај мене во основно школо скоро сите хигиеничарки беа жени. Мене ми беше омилена една Цвета зашто беше на баба ми пријателка иако не беше нешто опасна.па ја знам дека многу жени се опасни хигиеничарки
а хигиената е многу битна за здравјето.
те молам човече не знаеше? ваквите работи се учат во прво:nenene: