Заработка на интернет (официјална тема)

Член од
27 февруари 2015
Мислења
12
Поени од реакции
3
Еве нешто Интересно, ова е многу лесна работа со сурфање (аутосурф) тука можи и да се рекламираат сајтови на кои што работите за да добиете по некој реферал но и да заработите. Заработените Пари се повлекуваат на PayPal или Директно на Банка! :)
Значи со самото вклучување на Компјутерот Вклучувате Аутосурф и нека работи додека е Вклучен компјутерот.
Линк за Регистрација: http://www.ebesucher.com/?ref=Macedonian

Член од
30 април 2013
Мислења
267
Поени од реакции
79
Гледам овде се рекламира clikrev.com,па би сакал да напоменам дека за промоција малку да почекаме.Пејпал му го замрзна акаунтот,па сега што ќе биде,никој не знае.Веројатно утре ќе има повеќе информации.Колку што слушнав и паидверс е во слична ситуација.Инаку,се појавуваат клонови на паидверс секој ден,па оваа би била една од последните
https://www.advertzer.com/?ref=spidermix38
Неверојатно е,но оваа страна е плукната паидверс.Единствена промена,колку што гледам е дека поените не се викаат БАП,туку БП.Инаку овај сајт уште официјално не стартувал.
Или,како што стои на сајтот.
Official Launch: 16.03.2015 11:00 am

Член од
27 февруари 2015
Мислења
12
Поени од реакции
3
Гледам овде се рекламира clikrev.com,па би сакал да напоменам дека за промоција малку да почекаме.Пејпал му го замрзна акаунтот,па сега што ќе биде,никој не знае.Веројатно утре ќе има повеќе информации.Колку што слушнав и паидверс е во слична ситуација.Инаку,се појавуваат клонови на паидверс секој ден,па оваа би била една од последните
https://www.advertzer.com/?ref=spidermix38
Неверојатно е,но оваа страна е плукната паидверс.Единствена промена,колку што гледам е дека поените не се викаат БАП,туку БП.Инаку овај сајт уште официјално не стартувал.
Или,како што стои на сајтот.
Official Launch: 16.03.2015 11:00 am
Јас го рекламирам Clikrev и За 2 дена ќе ги повлечам првите пари (таму имам купено пакет со Payza) и ќе ви пуштам доказ кога ќе ми ги префрлат парите на Payza.

Член од
21 јануари 2013
Мислења
231
Поени од реакции
144
За clickrev, знам дека некоја админка имале, па им водела некои политики... Демек ќе можат да повлечат пари само тие што вложиле преку paypal па не исплатиле повеќе од не знам колку таму, па не знам како што, итн итн.
А за Пејвертс, секој има проблеми со Пејпал кога ќе му надмине акаунтот одреден промет. Па и физичко лице да си, Пејдвертс има над милионче на Пејпал, така да, тоа не е ништо абнормално.

Член од
27 февруари 2015
Мислења
12
Поени од реакции
3
Денеска ја добив Првата исплата од ClikRev!
Email:
  • Date: March 02, 2015 6:29:58 AM
  • Amount Sent: $2.18 USD
  • Sender Name: clikrev
  • Sender Email: admin@clikrev.com
  • Reference Number: B091*******

Payza:
Your received funds transfer from clikrev - admin@clikrev.com for the amount of$2.18 USD is completed.
ЛИНК ЗА РЕГИСТРАЦИЈА: http://www.clikrev.com/?r=Macedonian
КОЈ НЕМА РАБОТЕНО И Е ЗАИНТЕРЕСИРАН НЕКА ПОЧНИ СО РАБОТА, Овие пари ги заработив за 5 дена :)

Член од
15 јануари 2015
Мислења
43
Поени од реакции
4
Email:

Payza:
Your received funds transfer from clikrev - admin@clikrev.com for the amount of$2.18 USD is completed.
КОЈ НЕМА РАБОТЕНО И Е ЗАИНТЕРЕСИРАН НЕКА ПОЧНИ СО РАБОТА, Овие пари ги заработив за 5 дена :)
so kolku referali???

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Да прашам дали некој има повлечено пари преку Payza? да ми објасни отприлика како оди тоа, јас веќе имам отворено акаунт но сакам да ми пратат пари на payza но незнам како да го направам тоа, ми треба помош ако некој знае и ако може нека пише..

Член од
27 февруари 2015
Мислења
12
Поени од реакции
3
so kolku referali???
Работам неколку дена и Уште намам реферали, купив еден пакет од 5 Долари и заработката тргна, Денеска Купив уште 2 AdPacks И сега Заработката е Супер!
Сега Само ќе Повлекувам пари на Payza и дел ќе Реинвестирам.

DonExo

Apex
Член од
1 ноември 2012
Мислења
462
Поени од реакции
298
Да прашам дали некој има повлечено пари преку Payza? да ми објасни отприлика како оди тоа, јас веќе имам отворено акаунт но сакам да ми пратат пари на payza но незнам како да го направам тоа, ми треба помош ако некој знае и ако може нека пише..
Фиксно ти зема 8$ без разлика колкава сума повлекуваш (<5000$).
Може со неверифициран акаунт, но картичката (строго VISA) мора да ти е верифицирана за да можеш да си ги повлечеш парите на неа.
Ова ти е и најдобра, најбрза и најефтина варијанта, оти иначе ќе треба да се е*аваш по банки, сметки, башка шо ќе ти земат 25$ провизија за тоа.
Пред неполн месец повлеков една сума - и ми стигна за некојси недела дена.
Повлеков ги на Бугарска картичка, верифицирана таму и се беше ОК.. верувам дека би можело истото да се направе и кај нас.

ако те уште нешто интересира - слободно пиши тука или ПП.

Член од
4 март 2011
Мислења
59
Поени од реакции
14
Dali ima nekoj probano so neteler karticka tuka vo makedonija da vadi pari?
I dali znaj nekoj kolku pari ti zema od neteller na visa electron karticka?

Член од
15 јануари 2015
Мислења
43
Поени од реакции
4
Фиксно ти зема 8$ без разлика колкава сума повлекуваш (<5000$).
Може со неверифициран акаунт, но картичката (строго VISA) мора да ти е верифицирана за да можеш да си ги повлечеш парите на неа.
Ова ти е и најдобра, најбрза и најефтина варијанта, оти иначе ќе треба да се е*аваш по банки, сметки, башка шо ќе ти земат 25$ провизија за тоа.
Пред неполн месец повлеков една сума - и ми стигна за некојси недела дена.
Повлеков ги на Бугарска картичка, верифицирана таму и се беше ОК.. верувам дека би можело истото да се направе и кај нас.

ако те уште нешто интересира - слободно пиши тука или ПП.
Moze jas nemam nikakvi problemi so payza prefrla direktno na Visa, no mene mi e se komplet verificiran[DOUBLEPOST=1425391728][/DOUBLEPOST]
Email:

Payza:
2$ podeleno so dnevnataa zarabotka na stranava $0.02815000 = 100 dena ako ne gresam ??

Последно уредено:

VisualBasic2008

Хобист
Член од
4 март 2012
Мислења
196
Поени од реакции
46
Moze jas nemam nikakvi problemi so payza prefrla direktno na Visa, no mene mi e se komplet verificiran[DOUBLEPOST=1425391728][/DOUBLEPOST]
2$ podeleno so dnevnataa zarabotka na stranava $0.02815000 = 100 dena ako ne gresam ??
Абе ти вика дека купил неколку ад пекови од кои 1 адпек= 5 од кои 2 добиваш назад за 20тина дена.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.985
Поени од реакции
43.974
може ли webmoney акаунт да се поврже со картичка као пејпал?

Kajgana Shop

На врв Bottom