Nemoj. Koristi gi samo mikro reklamite i recyclerot. Nisto drugo. Nema da ti se isplati vervaj me.site upgrejdi
Cuvaj gi parite za posle swap.
Nemoj. Koristi gi samo mikro reklamite i recyclerot. Nisto drugo. Nema da ti se isplati vervaj me.site upgrejdi
Јас го рекламирам Clikrev и За 2 дена ќе ги повлечам првите пари (таму имам купено пакет со Payza) и ќе ви пуштам доказ кога ќе ми ги префрлат парите на Payza.Гледам овде се рекламира clikrev.com,па би сакал да напоменам дека за промоција малку да почекаме.Пејпал му го замрзна акаунтот,па сега што ќе биде,никој не знае.Веројатно утре ќе има повеќе информации.Колку што слушнав и паидверс е во слична ситуација.Инаку,се појавуваат клонови на паидверс секој ден,па оваа би била една од последните
https://www.advertzer.com/?ref=spidermix38
Неверојатно е,но оваа страна е плукната паидверс.Единствена промена,колку што гледам е дека поените не се викаат БАП,туку БП.Инаку овај сајт уште официјално не стартувал.Или,како што стои на сајтот.
Official Launch: 16.03.2015 11:00 am
so kolku referali???Денеска ја добив Првата исплата од ClikRev!
Email:
- Date: March 02, 2015 6:29:58 AM
- Amount Sent: $2.18 USD
- Sender Name: clikrev
- Sender Email: admin@clikrev.com
- Reference Number: B091*******
Payza:
Your received funds transfer from clikrev - admin@clikrev.com for the amount of$2.18 USD is completed.
ЛИНК ЗА РЕГИСТРАЦИЈА: http://www.clikrev.com/?r=Macedonian
КОЈ НЕМА РАБОТЕНО И Е ЗАИНТЕРЕСИРАН НЕКА ПОЧНИ СО РАБОТА, Овие пари ги заработив за 5 дена![]()
Работам неколку дена и Уште намам реферали, купив еден пакет од 5 Долари и заработката тргна, Денеска Купив уште 2 AdPacks И сега Заработката е Супер!so kolku referali???
Фиксно ти зема 8$ без разлика колкава сума повлекуваш (<5000$).Да прашам дали некој има повлечено пари преку Payza? да ми објасни отприлика како оди тоа, јас веќе имам отворено акаунт но сакам да ми пратат пари на payza но незнам како да го направам тоа, ми треба помош ако некој знае и ако може нека пише..
Moze jas nemam nikakvi problemi so payza prefrla direktno na Visa, no mene mi e se komplet verificiran[DOUBLEPOST=1425391728][/DOUBLEPOST]Фиксно ти зема 8$ без разлика колкава сума повлекуваш (<5000$).
Може со неверифициран акаунт, но картичката (строго VISA) мора да ти е верифицирана за да можеш да си ги повлечеш парите на неа.
Ова ти е и најдобра, најбрза и најефтина варијанта, оти иначе ќе треба да се е*аваш по банки, сметки, башка шо ќе ти земат 25$ провизија за тоа.
Пред неполн месец повлеков една сума - и ми стигна за некојси недела дена.
Повлеков ги на Бугарска картичка, верифицирана таму и се беше ОК.. верувам дека би можело истото да се направе и кај нас.
ако те уште нешто интересира - слободно пиши тука или ПП.
2$ podeleno so dnevnataa zarabotka na stranava $0.02815000 = 100 dena ako ne gresam ??Денеска ја добив Првата исплата од ClikRev!
Email:
- Date: March 02, 2015 6:29:58 AM
- Amount Sent: $2.18 USD
- Sender Name: clikrev
- Sender Email: admin@clikrev.com
- Reference Number: B091*******
Payza:
Your received funds transfer from clikrev - admin@clikrev.com for the amount of$2.18 USD is completed.
ЛИНК ЗА РЕГИСТРАЦИЈА: http://www.clikrev.com/?r=Macedonian
КОЈ НЕМА РАБОТЕНО И Е ЗАИНТЕРЕСИРАН НЕКА ПОЧНИ СО РАБОТА, Овие пари ги заработив за 5 дена![]()
Абе ти вика дека купил неколку ад пекови од кои 1 адпек= 5 од кои 2 добиваш назад за 20тина дена.Moze jas nemam nikakvi problemi so payza prefrla direktno na Visa, no mene mi e se komplet verificiran[DOUBLEPOST=1425391728][/DOUBLEPOST]
2$ podeleno so dnevnataa zarabotka na stranava $0.02815000 = 100 dena ako ne gresam ??