Заработка на интернет (официјална тема)

Член од
10 февруари 2015
Мислења
85
Поени од реакции
48
Pocnav da rabotam Mini jobs na NEOBUX pred desetina dena i sea za sea ok mi ide, napraviv nekolku dolari, stignav do level 2. Sakam da prasam dali dokolku na odredeni zadaci padnam pod 70% i ne mozam da prodolzam da gi resavam, po odredeno vreme kje mi bidat ovozmozeni(odnosno resetirani od nula) za da mozam povtorno da gi resavam??? ova go prasuvam bidejki povekje od pola tasks mi se pod 70% taka sto sum limitiran vo izborot na tasks

Член од
12 август 2012
Мислења
80
Поени од реакции
77
Pocnav da rabotam Mini jobs na NEOBUX pred desetina dena i sea za sea ok mi ide, napraviv nekolku dolari, stignav do level 2. Sakam da prasam dali dokolku na odredeni zadaci padnam pod 70% i ne mozam da prodolzam da gi resavam, po odredeno vreme kje mi bidat ovozmozeni(odnosno resetirani od nula) za da mozam povtorno da gi resavam??? ova go prasuvam bidejki povekje od pola tasks mi se pod 70% taka sto sum limitiran vo izborot na tasks
Ако ги дадат со нов ID ке можеш да ги работиш инаку на тој ID што имаш лош процент не можеш повеќе

VisualBasic2008

Хобист
Член од
4 март 2012
Мислења
196
Поени од реакции
46
Неколку долари направи? Хмм

Член од
10 февруари 2015
Мислења
85
Поени од реакции
48
Неколку долари направи? Хмм
Да, $3.5 поточно али проблем е тоа што ми паѓа процентот на точноста и ги губам задачите. Се надевам ќе дадат нови различни задачи за да имам повеќе можности за избор или па истите со нов ID :)

Последно уредено:
Член од
9 декември 2010
Мислења
626
Поени од реакции
366
Pa ne gi raboti tie sto ne si siguren vo niv eve ti eden forum exyu-ptc.com
mozebi ke ti se najde ima nekoi objasneto taskovi, pobaraj pomos pa
mozebi nekoj ke ti pomogne.

DonExo

Apex
Член од
1 ноември 2012
Мислења
462
Поени од реакции
299
Имам акаунт за смс сервис на fortumo.com е сега ги имам повекје држави а за Србија и Хрватска не може да се направи а други блогери имаат да не знае некој како ги прават тие други блогери ако знае нека пише :D
друже шо е ова финтата со мобилните оператори?
нешто ако треба некој да ти плате онлајн а неможете преку банки/платежни процесори - да се искористат мобилни ваучери (или така нешто) за ти да добиеш исплата?
ако не ти е мака - објасни у кратки црти шо како се дешава со ова.. некако интересно ми изгледа...[DOUBLEPOST=1424739540][/DOUBLEPOST]п.с. за сите шо галамете за ПВ и МТВ.. ја ви точна бројка колку имам вкупно извадено од како имам почнато да работам таму.. со некои си 700$ вкупен влог од џеб дадено.
рачунај дека уште имам 3M бап и 13к акции.

и ја бев гадно разочаран после БАП свапо и мислев дека све е отишло у Хондурас - ама „мирно си траев“ и следев ситуација.. за да денеска те колку „вредам“ у системо и колку имам ROI.
имајте малце стрпление, не трчајте како прле пред магаре да направете глупи потези.. само следете ја будно ситуацијата и верувам лека полека ќе почнат да се средуват работите.

искрено, МТВ ви е once-in-a-lifetime-opportunity ако гледате на долгорочен план.
има потенцијал, има добар бизнис модел, има супер-паметен админ (кој шо ние обичните смртници го ногу мраземе ради неговите „глупи“ одлуки).,, али се шо праве он - го праве тоа за да стане мултимилјардерска компанија... и ако искрено не знам зашо.. али му слепо верувам.

замислете ако пред 10-12год сте купиле акции за само 100$ у Facebook и сте ги чувале уште - денеска би вие биле милионери од таа ваша ситна инвестиција, која ви се е чинала толку смешна у тоа време.

Истата приказна би можело да биде и со МТВ... само се надевам дека Џо/Ричард ќе го издрже сето овоа и нема да дигне раци од целио овај проект бар уште некоклу години...

Последно уредено:
Член од
10 февруари 2015
Мислења
85
Поени од реакции
48
Имам неверифициран paypal акаунт. Сакав да пробам да префрлам мала заработка од NEOBUX меѓутоа paypal не ми го дава во опција и стига порака ''yours country's paypal account cannot receive money''. Кој е повеќе запознаен со ова сакам да ми објасни дали доколку го верифицирам акаунтот ќе можам да префрлам пари од neobux бидејќи целта не ми е да вадам пари туку тие пари да ги користам за купување преку интернет?

DonExo

Apex
Член од
1 ноември 2012
Мислења
462
Поени од реакции
299
Имам неверифициран paypal акаунт. Сакав да пробам да префрлам мала заработка од NEOBUX меѓутоа paypal не ми го дава во опција и стига порака ''yours country's paypal account cannot receive money''. Кој е повеќе запознаен со ова сакам да ми објасни дали доколку го верифицирам акаунтот ќе можам да префрлам пари од neobux бидејќи целта не ми е да вадам пари туку тие пари да ги користам за купување преку интернет?
не ти е тоа до пејпало шо не ти е верифициран - туку необукс има листа на држави шо знае дека пејпал не функционира за примање пари - па затоа уште пред да ти пуштат пари те автоматски блокират, за да не би ризикувале проблеми со ПП или така нешто.

Ако успееш да си го сменеш флего (државата) у некоја друга, пример Бугарија/Грција - тогај би можеле да ти пратат пари.
мада мислам дека и за тоа ти треба верифициран пејпал.

Член од
21 јануари 2013
Мислења
231
Поени од реакции
144
Отвори си нов Пејпал со друга држава, со неверификувам можеш многу малку да примаш мислам. Јас имам примано од Фајвер на неверификуван ама само мали суми. Од лице, не можеш да примаш на неверификуван (не можат да ти пратат воопшто).

Член од
10 февруари 2015
Мислења
85
Поени од реакции
48
Отвори си нов Пејпал со друга држава, со неверификувам можеш многу малку да примаш мислам. Јас имам примано од Фајвер на неверификуван ама само мали суми. Од лице, не можеш да примаш на неверификуван (не можат да ти пратат воопшто).
Баталив Пејпал сеа гледам преку НЕТЕЛЕР, има другар земено картичка од таму и он вади пари па може преку него да ги префрлам.
Само не ми дава да верификувам акаунт на нетелер, демек ако немаш пари на акаунтот не можеш да го верификуваш. На НЕОБУКС го додадов нетелер како опција за исплаќање али треба да почекам 48 часа за да го дозволат трансферот на пари преку него. Сеа ме загрижува дали НЕОБУКС може да ја стонира оваа опција бидејќи не ми е верификуван НЕТЕЛЕР :(

Член од
12 август 2012
Мислења
80
Поени од реакции
77
Баталив Пејпал сеа гледам преку НЕТЕЛЕР, има другар земено картичка од таму и он вади пари па може преку него да ги префрлам.
Само не ми дава да верификувам акаунт на нетелер, демек ако немаш пари на акаунтот не можеш да го верификуваш. На НЕОБУКС го додадов нетелер како опција за исплаќање али треба да почекам 48 часа за да го дозволат трансферот на пари преку него. Сеа ме загрижува дали НЕОБУКС може да ја стонира оваа опција бидејќи не ми е верификуван НЕТЕЛЕР :(
Слободно можиш и на неверификуван нетелер да си префрлиш пари од необукс нема да ти ги сторнираат немај гајле макар ти препорачувам да си го верифицираш акаунтот ништо не те кошта плус само треба да имаш 10 или 20 долари на сметка не сум сигурен колку требаше точно а со тоа ке можеш да си земиш и виртуелна картица за купување преку интернет ако не сакаш одма да си ја порачаш мастер картицата што кошта 13 долари

VisualBasic2008

Хобист
Член од
4 март 2012
Мислења
196
Поени од реакции
46
http://prntscr.com/67dkwx
Sepak ke ja reklamiram ovaa strana , zasto e licencirana i trademark kompanija, barem ke tera bez problem:) Zemav i isplata za rekordno vreme, moze da se reklamiraat i sopstveni strani, krediti se zarabotuvaat so surfanje, 1surff= 1kredit.... http://earningspot.com/?ref=kralmortal
Retki se mnogu tie strani so zelena oznaka na http, znak za trade mark, garancija deka ne e scam
Хахахха секоја чест, незнам кај ги наоѓаш најгрдите и скам страни. Веќе недела помина и одма скем си стана си го тргна форумот.. и пак рекламирај вакви страни :P

Член од
21 јануари 2013
Мислења
231
Поени од реакции
144
Хахахха секоја чест, незнам кај ги наоѓаш најгрдите и скам страни. Веќе недела помина и одма скем си стана си го тргна форумот.. и пак рекламирај вакви страни
До она зеленкото е. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom