Заработка на интернет (официјална тема)

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.452
Поени од реакции
22.226
Друштво, ај ако може по еден клик http://youtheasyjob.com/?userid=11079 , имам 239, 300 е минимална исплата, па потоа да известам дали воопшто ќе добијам нешто

Sent from my iPhone using Tapatalk
Гледам ти ја затвориле темата што си ја отворил, па ајде овде да ти одговорам.

Според сајтов, ти добиваш 5-10 долари (ова значи од 5 до 10 долари, не 5 минус 10) за секој уникатен посетител што ќе кликне на линкот.

И добро бе пичка му матерна, со кој памет мислиш дека некој ќе ти даде $5 за една обична ебана посета на линк? Како може олку глупи да сте!? Засрами се бе море, 18 години имаш. Нешто логика таква работа, си чул за тоа?

Разбирам да кликаш на реклами за некои ситни суми, колку-толку проверени се некои сајтови, ама ова твоево ги поминува сите граници. Не треба воопшто да помислиш дека е вистина, а камо ли да направиш акаунт на страната и да спамираш по форуми.

Бог да чува еј, не ми се верува какви луѓе постојат. :facepalm:

Член од
9 декември 2010
Мислења
625
Поени од реакции
366

Според сајтов, ти добиваш 5-10 долари (ова значи од 5 до 10 долари, не 5 минус 10) за секој уникатен посетител што ќе кликне на линкот.

И добро бе пичка му матерна, со кој памет мислиш дека некој ќе ти даде $5 за една обична ебана посета на линк? Како може олку глупи да сте!? Засрами се бе море, 18 години имаш. Нешто логика таква работа, си чул за тоа?

Разбирам да кликаш на реклами за некои ситни суми, колку-толку проверени се некои сајтови, ама ова твоево ги поминува сите граници. Не треба воопшто да помислиш дека е вистина, а камо ли да направиш акаунт на страната и да спамираш по форуми.

Надеж. Мисли дечково се станува богат преку ноќ. Тоа е пуста македонска мака
на што се може да те натера.

А

Атлантист

Гостин
Jessica,ќе ја напуштам паидвертс,не работам повеќе на неа,само да ги уновчам,ако ги исплати,и фајронт.Би ти било и тебе паметно тоа да го направиш.Колку што читнав тазе вести,ни на пајза не плаќа,или касни ептен со плаќање,а јас да се молам и да го чекам со месеци,слабо.Значи,да ги уновчам тие бапови што останаа и то е.Инаку,ако нешто ти значи,на таа што ја постирав веројатно ќе вложувам многу повеќе.Ако го прегледаш форумот на неа,ќе видиш по колкави суми се вртат.А сега стартира.И како што кажав предходно,пикирав уште 3-4,за кои верувам дека ќе тргнат,едната официјално стартува утре.
А што е финтава за PV, да се разликува исплатата од процесор до процесор? Јас бев на Payza се беше ОК, сега сум на неттлер, уште подобро ми е за последната исплата чекав 2 дена , таа исплата беше сега на 18 феб. А имам уште доста за вадење, во профит сум.

Член од
21 јануари 2013
Мислења
231
Поени од реакции
144
Jessica,ќе ја напуштам паидвертс,не работам повеќе на неа,само да ги уновчам,ако ги исплати,и фајронт.Би ти било и тебе паметно тоа да го направиш.Колку што читнав тазе вести,ни на пајза не плаќа,или касни ептен со плаќање,а јас да се молам и да го чекам со месеци,слабо.Значи,да ги уновчам тие бапови што останаа и то е.Инаку,ако нешто ти значи,на таа што ја постирав веројатно ќе вложувам многу повеќе.Ако го прегледаш форумот на неа,ќе видиш по колкави суми се вртат.А сега стартира.И како што кажав предходно,пикирав уште 3-4,за кои верувам дека ќе тргнат,едната официјално стартува утре.
Го напуштам, еве до крај на месецот целосно ќе го напуштам. Се префрлам на МТВ.
А најновите информации можеш да си ги... кхм...
Продади ги поените за акции, акциите за пари и не се мачи да кликаш, уновчи си ги одма.

А

Атлантист

Гостин
Го напуштам, еве до крај на месецот целосно ќе го напуштам. Се префрлам на МТВ.
А најновите информации можеш да си ги... кхм...
Продади ги поените за акции, акциите за пари и не се мачи да кликаш, уновчи си ги одма.
Може ли малку помош, јас сум задоволен од PV, иако сум тотален нооб, бе следам ни форум ни ништо? И пак профитирав, но сега не знам што е подобро да направам. Одамна немам инвестирано и паднав од скоро во 4 група.
Како да ги продадам поениве, или тоа не важи за мене? Еве се логирав ма МТВ, каде е опцијата за продавање????

Член од
20 мај 2014
Мислења
121
Поени од реакции
58

Да, сум чул и за логика, и мене некако не ми е логично, но ништо не ме кошташе мене да пробам , ете чисто само заради некоја македонка што ја прочитав на некој форум и рече дека ја исплатиле. А да ја видев сам страната, немаше ни да се регистрирам.
А и друго, немора да си толку "груб" према "глупите" и да ги понижуваш, што треба, на секој глуп што ќе го најдиме да направи глупава работа да му речиме: "Добро бе пичкаму матерна со кој памет го направи тоа, како може олку глупи да сте. Засрами се." ? Зарем???
Што е ова? Форум или "некој шо се прај паметен го понижува некој кој си побарал помош од форумџиите" ?
Ако не сакаш не ни го отварај линкот и поштеди ме од понатамошни постови. Мое право што ќе постирам, има админи кои ќе преценат дали е спам или дали е за форумов, а не ти да ми кажуваш.
Позз.

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.079
Поени од реакции
7.165
Ме мрзи да ги читам сите страни. Сакам да прашам, има ли некој овде што заработил нешто со кликање? И ситна пара да е битно бил исплатен или слабо?

Член од
9 декември 2010
Мислења
625
Поени од реакции
366
Може ли малку помош, јас сум задоволен од PV, иако сум тотален нооб, бе следам ни форум ни ништо? И пак профитирав, но сега не знам што е подобро да направам. Одамна немам инвестирано и паднав од скоро во 4 група.
Како да ги продадам поениве, или тоа не важи за мене? Еве се логирав ма МТВ, каде е опцијата за продавање????
Idi na Invest pa Invest in Shares milam deka bese i ke ti dade
kolku Serovi imas i kako da kupis i kako da prodades.

Ме мрзи да ги читам сите страни. Сакам да прашам, има ли некој овде што заработил нешто со кликање? И ситна пара да е битно бил исплатен или слабо?
Se zarabotuva listaj nadole na stranite i ke vides,

А

Атлантист

Гостин
Idi na Invest pa Invest in Shares milam deka bese i ke ti dade
kolku Serovi imas i kako da kupis i kako da prodades.
Ок, тука сум, сега немам ниедна акција. Колку што можам да видам можам да купам акции само со пари, негладам опција со бап-ови да ги купам.

Edit: Ок, најдов но по која цена да ги продадам. Одсосно сооднос бап-ови/акции?????

Последно уредено од модератор:

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.452
Поени од реакции
22.226
Да, сум чул и за логика, и мене некако не ми е логично, но ништо не ме кошташе мене да пробам , ете чисто само заради некоја македонка што ја прочитав на некој форум и рече дека ја исплатиле. А да ја видев сам страната, немаше ни да се регистрирам.
Знаеш што е таа "македонка"? Таа е македонец, значи машко, со два грама мозок, кој направил женски профил за полесно да лаже луѓе што имаат помалку грама мозок од него. Ти треба елементарна логика да сфатиш дека никој не ти дава $5-10 за една ебана посета на линк. Знаеш колку вреди една посета на линк? 0.0002 долари.

И нема тука простор за клише муабети од типот "да пробам, што ме кошта". Самата помисла да пробаш вреѓа интелигенција, а камо ли да направиш профил и да спамираш. Денес си паднал на ваква евтина фора, утре може да паднеш на нешто далеку посериозно. Ова ти е добронамерн совет од мене, да не бидете толку наивни.

Член од
20 мај 2014
Мислења
121
Поени од реакции
58
Знаеш што е таа "македонка"? Таа е македонец, значи машко, со два грама мозок, кој направил женски профил за полесно да лаже луѓе што имаат помалку грама мозок од него. Ти треба елементарна логика да сфатиш дека никој не ти дава $5-10 за една ебана посета на линк. Знаеш колку вреди една посета на линк? 0.0002 долари.

И нема тука простор за клише муабети од типот "да пробам, што ме кошта". Самата помисла да пробаш вреѓа интелигенција, а камо ли да направиш профил и да спамираш. Денес си паднал на ваква евтина фора, утре може да паднеш на нешто далеку посериозно. Ова ти е добронамерн совет од мене, да не бидете толку наивни.
Ти благодарам на советот, само гледај другпат тој добар "манир" изразиго малце подобро, а не со навреда.

Член од
7 август 2012
Мислења
176
Поени од реакции
11
Имам акаунт за смс сервис на fortumo.com е сега ги имам повекје држави а за Србија и Хрватска не може да се направи а други блогери имаат да не знае некој како ги прават тие други блогери ако знае нека пише :D

Член од
13 февруари 2014
Мислења
29
Поени од реакции
4
Либертагиа има картички испратено само на 2-3ца од ЦЕЛ Балкан, а нажалост ниедна во Македонија. Да не си нешто грешка? Друго, за 10 месеца, ако сака нека му умре и козата на комшијата, ама без инвестиција немаш напраено 1300 долара и стигнато до Gold member па и сосе реферали па шо сака нека е. Чист пример еве ќе се земам себеси, 3 профила имам на Либерта, немам реферали па сум Booster на 2 профила а на еден сеуште Bronze member а кликам скоро година ипол...
Imav uplateno visionary paket za 1 mesec 37 evra , a kartica u mkd imaat povekje lugje , ako ne stavame sliki na fb neznaci deka nikoj nema dobieno ja imam karticata uste pred noemvri 2014 , i iam 1300 napraeno bez aktivno klikanje cel mesec inaci ke imav i povekje , ti kolku sakas profila imaj , ke te zaebat na kraj i ke si ja mavas glavata od dzid so si gubel saat ipol za tie 3 profila u den , pozz

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Imav uplateno visionary paket za 1 mesec 37 evra , a kartica u mkd imaat povekje lugje , ako ne stavame sliki na fb neznaci deka nikoj nema dobieno ja imam karticata uste pred noemvri 2014 , i iam 1300 napraeno bez aktivno klikanje cel mesec inaci ke imav i povekje , ti kolku sakas profila imaj , ke te zaebat na kraj i ke si ja mavas glavata od dzid so si gubel saat ipol za tie 3 profila u den , pozz
Епа еве биди ти првиот на форумов (т.е во темава) што ќе се пофали со својата картица од либерта, сликни ја и залепи ја овде, и доказ од либертата кај што имаш 1300 (демек) долари кои залудно си ги збирал "10 месеца" за на крај да останеш со прстот в уста. A и да ги имаш, се кладам дека можеш да ги повлечеш парите бидејќи не намерно напраија да можат пари да се вадат стрикно преку картица и никако на друг начин, ама изгледа постапката за активирање на твојата картица (ако воопшто ја имаш) била премногу сложена за тебе па си баталил...
И не мене не ми е воопшто проблем да издвојам саат време во денот да ги искликам профилите, ионака седам на компјутер по цел ден, вака бар ќе напраам некоја пара.

Kajgana Shop

На врв Bottom