Заработка на интернет (официјална тема)

Член од
12 април 2013
Мислења
6
Поени од реакции
1
Екипо, знам дека има многу што се запознаени со бизнисов, но за оние кои не се - придружете ми се и почнете да заработувате пари од интернет !

http://www.probux.com/?rh=4E656E61646F30

Заработете ги вашите први 5$ на интернет, и сето ова за 5-минутно кликање на ден, од комфортот на вашиот дом!

Ќе ми биде задоволство да ви помогнам доколку имате нејаснотии околу тоа како функционира сајтот, како да извадите пари на картичка, како да заработите и слично.

*Што е Probux ?
-Probux е PTC(Paid-to-Click) сајт на којшто ве плаќаат за да кликате реклами.
Probux е моментално најдобриот и нај-брзо растечкит PTC сајт на денешнината.

*Колку ќе заработам?!
-Само во првите неколку дена од вашата регистрација ќе ги имате првите 0.60$ со кои ќе си ги купите првите 3 реферала!
-Тие реферали работат за вас, кликаат реклами и ви заработуваат пари!
ШТО ПОВЕЌЕ РЕФЕРАЛИ - ТОКЛУ ПОВЕЌЕ ПАРИ!
Како поминува времето ќе купувате повеќе и повеќе реферали кои драстично ќе го зголемат вашиот баланс!

(Hint #1: Обавезно кликајте ги 4-те портокалови реклами секој ден ако сакате да заработите од вашите реферали!)

Probux има веќе како две години активно функционира и до сега нема испуштено ниту една исплата!

Член од
13 март 2014
Мислења
691
Поени од реакции
142
Екипо, знам дека има многу што се запознаени со бизнисов, но за оние кои не се - придружете ми се и почнете да заработувате пари од интернет !

http://www.probux.com/?rh=4E656E61646F30

Заработете ги вашите први 5$ на интернет, и сето ова за 5-минутно кликање на ден, од комфортот на вашиот дом!

Ќе ми биде задоволство да ви помогнам доколку имате нејаснотии околу тоа како функционира сајтот, како да извадите пари на картичка, како да заработите и слично.

*Што е Probux ?
-Probux е PTC(Paid-to-Click) сајт на којшто ве плаќаат за да кликате реклами.
Probux е моментално најдобриот и нај-брзо растечкит PTC сајт на денешнината.

*Колку ќе заработам?!
-Само во првите неколку дена од вашата регистрација ќе ги имате првите 0.60$ со кои ќе си ги купите првите 3 реферала!
-Тие реферали работат за вас, кликаат реклами и ви заработуваат пари!
ШТО ПОВЕЌЕ РЕФЕРАЛИ - ТОКЛУ ПОВЕЌЕ ПАРИ!
Како поминува времето ќе купувате повеќе и повеќе реферали кои драстично ќе го зголемат вашиот баланс!

(Hint #1: Обавезно кликајте ги 4-те портокалови реклами секој ден ако сакате да заработите од вашите реферали!)

Probux има веќе како две години активно функционира и до сега нема испуштено ниту една исплата!
Искрено јас веќе подолго време кликам на Пробукс и во однос на другите страни, од овој сум презадоволна!

Член од
5 март 2012
Мислења
52
Поени од реакции
16
Ајде и јас да ставам линк од најбрзорастечкиот и уникатен проект LibertaGia libertagia.com/jovica3. За само 15 минути дневно заработувате по 60 долари месечно, а подоцна и многу повеќе како што ќе го надоградувате својот акаунт. Доколку го имате најголемото ниво на акаунтот, можете да заработувате и до 1200 долари месечно. Вреди да се проба. Еве ви и слика да се уврерите како ќе се зголемува вашата добивка.

zabiste

Ако не ааа ако не...
Член од
8 октомври 2013
Мислења
242
Поени од реакции
699
Колку време оди процедурата, сакам да темпирам да извадам пари пред одмор, па кога да почнам со процедурата за подигање.
Не се сеќавам добро ама мислам дека беше некаде околу две недели.

Член од
13 март 2014
Мислења
691
Поени од реакции
142
А по колку време подигаш пари?

Член од
13 март 2014
Мислења
691
Поени од реакции
142
Ајде и јас да ставам линк од најбрзорастечкиот и уникатен проект LibertaGia libertagia.com/jovica3. За само 15 минути дневно заработувате по 60 долари месечно, а подоцна и многу повеќе како што ќе го надоградувате својот акаунт. Доколку го имате најголемото ниво на акаунтот, можете да заработувате и до 1200 долари месечно. Вреди да се проба. Еве ви и слика да се уврерите како ќе се зголемува вашата добивка.

А по колку време подигаш пари?[DOUBLEPOST=1400587289][/DOUBLEPOST]
А по колку време подигаш пари?
Мене ми дава This account has been suspended. :)

Последно уредено:

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
Откако ќе направиш 300 долари.
Кој е начинот за подигање на парите? Во банка или може да се префрлат на paypal, payza и слично?[DOUBLEPOST=1400836467][/DOUBLEPOST]Ве поздрави review-во за Libertagia. :notworthy:

Последно уредено:
Член од
5 март 2012
Мислења
52
Поени од реакции
16
Кој е начинот за подигање на парите? Во банка или може да се префрлат на paypal, payza и слично?[DOUBLEPOST=1400836467][/DOUBLEPOST]Ве поздрави review-во за Libertagia. :notworthy:
Начинот на подигање на парите е преку банка (свифт), а за review-то ќе ти копирам само нешто:

Ova go imam procitano uste pred nekolku meseci i veke nekolku moi clenovi me prasaa za ova. Mnogu raboti sto gi pisuva blogerot tuka ne se tocni. Kako prvo covekot voopsto ne se potrudil da razbere kako funkcionira libertagia. Nisto od toa sto go napisal ne e kako sto treba. Toj veli deka plakame za paketite od svoj gjep sto ne e tocno, veli deka plakame za bronza i za zaclenuvanje sto ne e tocno, veli deka posle 12 meseci bronza mora da nadgradis sto ne e tocno. ova uopste ne e investiciska programa, mozes da zarabotis bez da vlozis mozes da zarabotis bez tim mozes da zarabotis bez prodazba, ovde ima realni proizvodi od koi kompanijata ima profit pokraj profitot od advertising i internet soobrakaj.

Sto se odnesuva do banners brokers ne sum rabotel tamu no znam deka e investiciska programa koja seuste funkcionira, ona sto go imam slusnato e deka imale nekoj problem no na nivnata fb strana ima lugje koi tvrdat deka povtorno pocnale so isplati , iskreno ne me interesira za niv bidejki ne rabotam tamu. Iminjata koi se spomnuvaat vo tekstot i koi se povrzuvaat so BB ke vidis deka bile independent affiliates isto sto i nie sega vo libertagia i nisto poveke nemaat druga povrzanost so BB.

Jas licno kontaktirav so covekot koj go napisal ova i pobrav da mi dade barem eden dokaz za toa sto go pisuva mi rece deka nema i deka del od ova go nasol na internet i go dopolnil. Iskreno ne me interesira mislenjeto na eden bloger koj nema poim kako funkcionira libertagia koga ke vidam komentari od tipot pobarav isplata ne mi dadoa togas ok ke receme ne isplakaat i pozdrav. Za razlika od BB kaj libertagia nema investiranje i moze da se pocne bez vlozuvanje nema opasnost da zagubis pari bidejki nisto ne si vlozil.

Ovoj bloger 90% od rabotite sto gi pisuva se negativni bidejki znae deka 80% od lugjeto se skeptici i znae deka na toj nacin dobiva poveke soobrakaj na negoviot blog i pogolema zarabotka od google adsense. Kako sto mozes da vidis so klikanje na linkot se otvora reklama sto mu nosi nemu pari. Covekot vika deka se okolu kompanijata e legalno no misli deka nema da isplatat i potoa pocnuva da zbori za proizvodite mi vika deka social box ne postoi sto ne e taka sekoj moze da se logira tamu i deka cenite se preskapi i slicno sto e bezvrska.

Rui Salvador i zena mu se izvesteni za ova i za drugi postovi vo vrska so libertagia koi se negativni, negoviot odgovor bese deka tie znaat deka nekoi zboruvaat loso za niv vsusnost vo ovoj biznis kade se vrtat mnogu pari ima se i sesto i sekoj ke kaze svoe mislelje dali toa e na baza na prethodno iskustvo ili poradi drugo nesto no dodeka ne go testirame sami se ostanuva na spekulacii.

Toa e toa preku milion clenovi ima libertagia ako ne isplakaat dosega brzo ke se rasirese toa plus za nekoj mesec dena ke pobarame isplata i od makedonija i ke vidime licno i personalno dali isplakaat ili ne. Za toa vreme ke rabotime i nema da cekame nekoj bloger da ni kazuva sto e tocno a sto ne sepak mnozinstvoto od nezavisni clenovi kako sto sme nie tuka sme poverodostojni da kazeme sto vistina a sto ne odkolku nekoj bloger koj zarabotuva od negovite tekstovi.

PS: nemoj da mislis deka se macev da go pisuvam ova zasto veke mi bese napisano i spremno bidejki nekolku moi clenovi veke me prasaa za ova.

Извинете за латиницава, не можа, целото да го пишувам у кирилица, копирано е. Поздрав.

Mornircair

Гладна кокошка, матна вода не гази
Член од
17 април 2014
Мислења
7
Поени од реакции
2
Едно прашање во врска со LibertaGia, колкава е шансата да овие од либертагиа, (во најцрно сценарио) ги искористат или продадат мојве лични информации ( слика од лична карта) на некој на пример хакер од русија што ќе отворит сметка во некоја си банка на мое име со мои податоци, и ке перит пари на мое име, и утре да ми тропнит ЦИА на врата ? xD[DOUBLEPOST=1400978186][/DOUBLEPOST]
Искрено јас веќе подолго време кликам на Пробукс и во однос на другите страни, од овој сум презадоволна!
Си подигнал пари ?

Последно уредено:

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Да прашам некој валјда знае да ми помогне, пинот не ми стигнa и тогаш ми даде апликација да пополнам поточно да скенирам лична карта и да им пратам, јас тоа го сторив и потоа земав да додадам за нов начин на плаќање преку банка ги внесов сите потребни работи, ги пополнив и сега ми дава како на сликата. Сега прашањето ми е дали вака треба да дава дека се е ок, и бидејќи имам пари за исплата некои 370 фунти, дали ќе ги добијам следниот месец?

2.jpg

Член од
28 мај 2014
Мислења
1
Поени од реакции
0
LibertaGia e nova MLM kompanija koja nudi odlicna zarabotka.
Za podobro da se informiraat clenovite od Makedonija site informacii vo vrska so firmata (nivnite zarabotki, uslovi i dejnosti) gi sklopivme na edno mesto uredeni i razbirlivi za sekoj da moze da se informira i normalno ako saka da pocne da raboti. http://www.libertagiamk.com/

Член од
23 април 2011
Мислења
135
Поени од реакции
246
Ako nekoj saka da nauci kako da zarabotuva ozbilni pari neka pocne da cita blackhatworld.com

Si gubite vreme so klikanje reklami. Se prasuvam dali voopsto imaat mozok lugeto shto klikaat reklami za $20 mesecno.

Kajgana Shop

На врв Bottom