- Член од
- 13 март 2010
- Мислења
- 378
- Поени од реакции
- 480
Ја додадов ама неможам да префрлам пари на payoneer вика само на Visa картички можиш да прајш Withdraw...Може да се додаде, јас имам додадено картичка од Payoneer и не ми правеше проблем.
Ја додадов ама неможам да префрлам пари на payoneer вика само на Visa картички можиш да прајш Withdraw...Може да се додаде, јас имам додадено картичка од Payoneer и не ми правеше проблем.
Microworkers се неспоредливи со Fiverr и SEOClerks. Други услуги нудат... ама не би рекол дека Microworkers e scam затоа што ми ги исплатија на два пати парите (минимална некоја сума). SEOCLerks е подобар за SEO услуги ама оние human billboard, writing services, voice overs, дизајн....мислам дека Fiverr е подобра опција. Би сакал да го достигнам твоето ниво на SEOClerks јас за 3 месеци имам само 300 $ направено таму...Искуство со MicroWorkers = SCAM.
Искуство со SEOClerks - само пофални зборови, кеширано $10K+, еден куп методи на исплата и одлична подршка. 100 пати подобри од Fiverr, сепак, трафикот е 10 пати помал.
MicroWorkers пробав еднаш да го користам, да направам кампања, ставив 18$ на акаунтот (им пратив на адресата) и никогаш не ми ги додадоа на акаунтот. Никогаш нема да ги користам и ќе зборам лошо за нив кај ќе стигнам.Microworkers се неспоредливи со Fiverr и SEOClerks. Други услуги нудат... ама не би рекол дека Microworkers e scam затоа што ми ги исплатија на два пати парите (минимална некоја сума). SEOCLerks е подобар за SEO услуги ама оние human billboard, writing services, voice overs, дизајн....мислам дека Fiverr е подобра опција. Би сакал да го достигнам твоето ниво на SEOClerks јас за 3 месеци имам само 300 $ направено таму...
Ааа океј. Јас зборував како worker како employer го немам пробано!MicroWorkers пробав еднаш да го користам, да направам кампања, ставив 18$ на акаунтот (им пратив на адресата) и никогаш не ми ги додадоа на акаунтот. Никогаш нема да ги користам и ќе зборам лошо за нив кај ќе стигнам.
гајле им е нив шо ќе зборешMicroWorkers пробав еднаш да го користам, да направам кампања, ставив 18$ на акаунтот (им пратив на адресата) и никогаш не ми ги додадоа на акаунтот. Никогаш нема да ги користам и ќе зборам лошо за нив кај ќе стигнам.
Може не им е гајле, ама толку треба, 10тина души како мене и да им пропадне бизнисот. Штета што немам време да се замарам за $18 да ги плукам по други форуми, подобро би седнал и би ги сработил истите за 15тина минути. Имаат среќа што беше мала сумата...гајле им е нив шо ќе зборешкојзнае оти не ти ги ставиле парите на акаунт ...
Тепање време. Никогаш до вистински профит. Исто како и другите сајтови за кликање.Мислење за ProBux ?[DOUBLEPOST=1397873323][/DOUBLEPOST]Мислење за ProBux ?
Тепање време. Никогаш до вистински профит. Исто како и другите сајтови за кликање.
Пробувам да се регистрирам, ама ми прави нешто проблеми. Што треба да пишам во Number Of Identification Doc кога се регистрирам?Нов, брзорастечки Мулти Левел Маркетинг сајт за заработка, кој дава 15$ неделно со само 10 кликања дневно од по 1 минута. Проверено еден од најдобрите MLM сајтови. Треба да се направи разлика помеѓу PTC и MLM. Тука не сте платени за кликање на реклами туку процент од целокупниот профит на компанијата преку adverising. Поздрав и со среќа.
Кликнете ОВДЕ за регистрација!
број на документ (лична карта на пример) кој покасно во рок од 30 дена мора да го скенираш и да го пратиш кај нив да ти го верификуваат акаунтот.Пробувам да се регистрирам, ама ми прави нешто проблеми. Што треба да пишам во Number Of Identification Doc кога се регистрирам?