Заработка на интернет (официјална тема)

Г

Грејвдигер

Гостин
Јас преку еден пријател од Твитер налетав на www.microworkers.com, интересен сајт за ситни ствари (правење на јутуб акаунт, следење на твитер, нешто на фејсбук, букмарк на сајт - куп ситници кои одземаат 10 минути макс). Исплатливо е ако имате блог на домен (сопствен .info или такво нешто) и секој пост е од 0.50$ па се докај 3$ (ако ви е PR4 блогот).

Дечкото го исплатиле пред некој ден, околу 18 долари собрал. Мора да имате над 9 за да побарате да ве исплатат (Moneybookers, PayPal, Alertpay се опции за исплата). Јас сум веќе 2 дена имам собрано 1.42 долара и уште 10 работи кои чекаат на потврда дека сум ги завршил (обично над 12 саати треба да за те потврди админот на задачата).

Еве ви реферал од мене ако ве заинтересирав: http://www.microworkers.com/?Id=0930dcc7
Одличен е Microworkers за нешто ситно. До сега имам извадено над 50$ од таму. Само со линкови работам веќе долго време, ги баталив тие со креирање на акаунти, лајкови, зачленување на њјуслетери и сл. тракатанци.

Член од
16 септември 2007
Мислења
1.486
Поени од реакции
338
edno prasanje koga zarabotite nekoj dolar dali odbirate moneybookers kako opcija za placanje i parite vi se prefrluvaat na vasa primer viza debitna karticka kako odi ova ne mi e jasno

Г

Грејвдигер

Гостин
edno prasanje koga zarabotite nekoj dolar dali odbirate moneybookers kako opcija za placanje i parite vi se prefrluvaat na vasa primer viza debitna karticka kako odi ova ne mi e jasno
Прва оди на сметката на Moneybookers или PayPal, во зависност од тоа што користиш. Па после од таму може да си ги префрлиш на картичка. За Moneybookers не знам како е, но PayPal зимаат 2,5 евра провизија при префрлување на дебитна.

Член од
16 септември 2007
Мислења
1.486
Поени од реакции
338
sega citam na eden hrvatski sajt deka za da kupis od paypal e lesno no koga vadis pari od tamu vednas ti trazat mesto na ziveenje smetki i red drugi gluposti imas ti iskustvo so PayPal

Г

Грејвдигер

Гостин
sega citam na eden hrvatski sajt deka za da kupis od paypal e lesno no koga vadis pari od tamu vednas ti trazat mesto na ziveenje smetki i red drugi gluposti imas ti iskustvo so PayPal
Без проблем имам вадено неколку пати веќе... Ништо не ми барале.

Член од
16 септември 2007
Мислења
1.486
Поени од реакции
338
A za cekovi kaj gi menuvate ako vi stigne cek od nekoj sponzor ????

login.php

404 Error on index.php
Член од
5 јуни 2009
Мислења
696
Поени од реакции
28

instant payment најдобар сајт досега

Член од
16 септември 2007
Мислења
1.486
Поени од реакции
338
mislev vo koja banka e naisplatlivo

bogev4eboy

Хејтер
Член од
6 март 2011
Мислења
382
Поени од реакции
180
brat nema vrska 100% sigurno e
ako nekoj ima problem so onbux neka mi pise
pozzz

--- надополнето ---

--- надополнето ---

mislev vo koja banka e naisplatlivo

brat mislam deka nemozis seuste da primas i kupuvas nesto preku paypal zatoa sto seuste ne e startuvan vo mk (najaveno bese deka nekade mart 2011 ke pocnel na balkanot ama nisto izgleda) inace za isplatlivo nikade ne e bidejci provizijata e golema :D

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Одличен е Microworkers за нешто ситно. До сега имам извадено над 50$ од таму. Само со линкови работам веќе долго време, ги баталив тие со креирање на акаунти, лајкови, зачленување на њјуслетери и сл. тракатанци.
Муабетот е што ти треба блог за да шириш линкови за да земеш нешто повеќе пари, инаку од акаунти и лајкови ќе се мачиш како црн ѓавол. :)

bogev4eboy

Хејтер
Член од
6 март 2011
Мислења
382
Поени од реакции
180
Муабетот е што ти треба блог за да шириш линкови за да земеш нешто повеќе пари, инаку од акаунти и лајкови ќе се мачиш како црн ѓавол. :)
:vozbud::vozbud::vozbud:
ne ti treba eden blog 10 bloga ti trebat za da mozis da zemes nekoe evro

--- надополнето ---

bogev4eboy напиша:
ova nadolu e nesto glupavo treba da se postira link na popularen forum
moram da stavam nesto na forumov glupavo e ama nema vrska
se raboti za nekoi si kontaktni leki i ocila nekoi japonski gluposti moze da razgledate
i uste so da kazat toa e treba da napisam pedeset zbora pa eve vaka ke gi iskoristam
eve vi dole link
Anchor Text: Contact lenses
URL: http://www.lenskart.com/

Г

Грејвдигер

Гостин
Што ќе ти се 10 блога бе, 1 блог ти е доволно... Ако е на англиски уште подобро, бидејќи не сите прифаќаат сајтови на „шкљ“ јазик.

Член од
1 јули 2008
Мислења
3
Поени од реакции
0
Ме интересира дали некој има искуство со Global Domain International, компанијата ми гледа како доста коректна со оглед на тоа што постои веќе 11 години на пазарот...?

Kajgana Shop

На врв Bottom