Заработка на интернет (официјална тема)

Jaqen H'ghar

Faceless man
Член од
25 март 2009
Мислења
1.077
Поени од реакции
1.272
Се извинувам ако прашањето е поставено претходно.

Кој метод на повлекување на пари би ми го препорачале за подигање од freelancer i odesk?
moneybookers или сега ко шо е skrill. Јас така ги вадев. 1$ ми земаше одеск провизија и 1 евро мислам ми беше кога од skrill на сметка ги префрлав.[DOUBLEPOST=1421526918][/DOUBLEPOST]Али тоа беше пред 2 години :D

Член од
25 септември 2014
Мислења
309
Поени од реакции
39
moneybookers или сега ко шо е skrill. Јас така ги вадев. 1$ ми земаше одеск провизија и 1 евро мислам ми беше кога од skrill на сметка ги префрлав.[DOUBLEPOST=1421526918][/DOUBLEPOST]Али тоа беше пред 2 години :D
MA dobri se togas..paypal zema 2 evra za prefrlanje od/na kartica :)

Член од
25 септември 2014
Мислења
309
Поени од реакции
39
A ne znam dali na payza e uste po procent od vrednosta sto se prefrla ili i oni pocnale so procent ?/:D

Ni 1000 pati ni 15 saati klikanje ne treba...od 20-40 pati na den samo na surfingot i toa podeleno, ednas na pr na utro ili napladne i ednas na vecer ..stalno dava novi vrednosni reklami za klikanje :) Znaci preku den isklikaj 20 pati na surfingot pa zemi si gi vrednosnite reklami (claim)...pokasno na vecer ama pred polnok zasto na polnok po nase vreme se menuva vremeto i na serverot , uste edna tura klikanje na surfingot pa verojatno uste nekolku vrednosni ke dade ...
NA ovoj sajt mozat i mn dr raboti da se pravat, na pr. promoviranje na sopstvena strana..http://myprintscreen.com/s/73tb

Последно уредено:
Член од
31 декември 2009
Мислења
575
Поени од реакции
149

sleekmakeup

Queen of the South
Член од
14 ноември 2014
Мислења
116
Поени од реакции
39
Какви се овие TRAFFIC EXCHANGE сајтови?Што треба да се прави?Сакам да се регистрирам на некој и парите што ќе ги заработувам да ги вложувам на паидвертс :)

Член од
20 октомври 2013
Мислења
1.096
Поени од реакции
509
Некој да ми прати 5$ на пејпал, враќам 10$ на пајза? Ако на некој му требаат $ на пајза...

DonExo

Apex
Член од
1 ноември 2012
Мислења
459
Поени од реакции
298
Некој да ми прати 5$ на пејпал, враќам 10$ на пајза? Ако на некој му требаат $ на пајза...
Не ми требале никогаш на Пејза, верувам нема ни да ми притребаат, но ајде - да ти се најдам, да ти завршам услуга.
Пиши ми во ПП детали.

Член од
25 септември 2014
Мислења
309
Поени од реакции
39
da ama za da aktiviras za strana za baner za share se uplaka pari za da bide aktivirano za da mozes da ti dava pari i od pregledi
ZAtoa se vika revenue share..:) Inace stranava stanuva hit , ima i grupa za podrska na fb, kako i site najdobri strani :)[DOUBLEPOST=1421616884][/DOUBLEPOST]
ZAtoa se vika revenue share..:) Inace stranava stanuva hit , ima i grupa za podrska na fb, kako i site najdobri strani :)
Tie kreditite se mn bitni...za traffic monsoonot:)

Последно уредено:

enko2974

Premier Сasual Dating - Authentic Maidens
Член од
13 декември 2011
Мислења
52
Поени од реакции
14
Imate li i vie problem so digadz,ne dava poeni,a taman potrosiv 1 dolar za kupuvanje ad bundle.No mi dava isri vrednosti vo pari

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Не прочитав многу наназад, само 2 страни :)

Моето прашање е следно:
Иако често пазарувам на интернет, до сега не сум се сретнал со таа проблемтаика да мене од интернет ми исплатат.
Имам некои 30тина евра на една страна и за да ми ги префрлат на сметка ми бара некој си:
Account number:
IBAN:
SWIFT/BIC Code:
Account holder name:
Account holder full address:
Additional info:

Дали може некој од искусниве да ми каже што да барам кога ке појдам во банка, исто така освен страната што ке ми земе некој процент на сумата, дали и банката зема некој процент? Дали тоа е додатна сметка на која ке треба месечно да плаќам одржување во банка? Исто така дали УЈП ке ми бара додатен персонален данок да платам? Зошто париве фактички се мои, не верувам да се рачунаат како заработка.

Поздрав.

Член од
30 април 2013
Мислења
267
Поени од реакции
79
IBAN:
SWIFT/BIC Code:
Тоа ти е број на сметка и локација на банка.Кога ќе го внесиш тие знаат која банка е и која сметка.Значи ако одиш во,пример,титунска банка,на шалтер бараш да ти дадат ибан и свифт број.Тој број потоа го внесуваш на страната и таа ти ги префрла во твојата банка.Место платен процесор,парите ти ги префрла директно.

Член од
12 септември 2014
Мислења
39
Поени од реакции
8
Не прочитав многу наназад, само 2 страни :)

Моето прашање е следно:
Иако често пазарувам на интернет, до сега не сум се сретнал со таа проблемтаика да мене од интернет ми исплатат.
Имам некои 30тина евра на една страна и за да ми ги префрлат на сметка ми бара некој си:
Account number:
IBAN:
SWIFT/BIC Code:
Account holder name:
Account holder full address:
Additional info:

Дали може некој од искусниве да ми каже што да барам кога ке појдам во банка, исто така освен страната што ке ми земе некој процент на сумата, дали и банката зема некој процент? Дали тоа е додатна сметка на која ке треба месечно да плаќам одржување во банка? Исто така дали УЈП ке ми бара додатен персонален данок да платам? Зошто париве фактички се мои, не верувам да се рачунаат како заработка.

Поздрав.

I mene mi treebaa tie broevi pred nekolku dena, mnogu ljubezno mi gi objasnija preku telefon od Tutunska banka. Javi se ke ti objasnat.

Kajgana Shop

На врв Bottom