Заработка на интернет (официјална тема)

Член од
28 декември 2005
Мислења
29
Поени од реакции
2
Koj saka DA zaraboti.?

Epa vaka .
Ne bi pishuval kako toa da se zaraboti na net , za da ne ja shirime mnogu rabotava ( moze da se sfvati pogreshno).
Megutoa, koja saka(seriozno) da zaraboti od internet neka mi se obrati direktno. So zadovolstvo ke mu pomognam.

Член од
30 декември 2005
Мислења
1.190
Поени од реакции
5
sala напиша:
Epa vaka .
Ne bi pishuval kako toa da se zaraboti na net , za da ne ja shirime mnogu rabotava ( moze da se sfvati pogreshno).
Megutoa, koja saka(seriozno) da zaraboti od internet neka mi se obrati direktno. So zadovolstvo ke mu pomognam.
Ajde ,cekam odgovor...jas sum tuka ali ako sakas mozes i na pm da mi pratis....

Член од
25 декември 2005
Мислења
17
Поени од реакции
0
Chester напиша:
Пред малце најдов една страна, cashfiesta.com. Незнам дали се заработува многу али не е како другиве да читаш е-маили и такви работи. Со оваа програма инсталираш еден бар што ти стои нонстоп горе на екранот и на него од време на време се појавуваат банери. Заработуваш поени додека стои банерот. Има и еден калкулатор на http://www.cashfiesta.com/?calculator да пресметаш од прилика колку ке заработиш месечно.. зависи од тоа колку време си на нет. Али како и да е не можеш да очекуваш и од ова да заработиш којзнае колку, онака колку да имаш пари на сметка :D.

P.S. Ако решите да почнете со ова ставете ме мене како реферал, _IGI
tnx:D
probal sam go predu 5 godina.ovo e glupost.

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Добро можеше барем некој да каже дали до сега заработил барем 200 долари. Се што прочитав до сега е дека максимум што можеш да заработиш е по 1 цент дневно и тоа не ти ги исплаќаат додека не ги направиш 100 долари и плус у Македонија не може да ги подигнеш :icon_eek:.

tomsaso

Пемпере
Член од
10 септември 2005
Мислења
1.387
Поени од реакции
339
e vaka.. na stormpay klikanje na stormclix, ne e samo 1 cent dnevno tuku ako si aktiven i do eden dolar. Inaku parite od stormpay ima eden milion nacini da gi povlecis :) . Najdobro e so cek, go poracuvas cekot (besplatno) i ti stiga za dve nedeli, mene barem za tolku mi stigna i pokraj novogodisnata guzva vo postata. Cekot go razmenuvas vo koja sakas banka,( ne vo Makedonska Banka ili bilo koja druga banka koja nema platen promet so stranstvo, oti ke odi preku druga banka i ke platite mnogu provizija + dve nedeli cekanje). Provizijata e 100 den na cekot, mene mi naplatija 50den, za cek od 250den.
A i uste nesto VAZNO ima nekoj koj ima zaraboteno dobra suma na internet(NE SAMO OD KLIKANJE!!). Ova sto ke go vidite e izvestaj od mojot StormPay accountot. Ako nekoj ne veruva neka me pobara na messenger!!! Ke mu pokazam golem screenshot so ime i prezime :)

Ako ste zainteresirani.. otvorete StormPay account i kontaktirajte me ne
MSN: tomsaso10@hotmail.com
Yahoo! Messenger: tomsaso10@yahoo.com
GoogleTalk: tomsaso@gmail.com

Член од
13 ноември 2005
Мислења
41
Поени од реакции
0
Tomsaso ima pravo navistina moze da se zaraboti na stormclix. Megutoa ke mora najprvin da vlozite okolu 5$ za da mozete da imate tolku mnogu linkovi za klikanje, Na takov nacin dnevno se zarabotuva i do 3$.
Ako rabotite samo klikanje bez nekoi vlozuvanja mesecna zarabotka na istata programa iznesuva 1$.
Zarabotka na internet postoi, edinstveno sto treba da napravite e da imate pari kako bi mozele da dojdete do sigurna zarabotka, barem jas taka pravam.
Rizik postoi kako i vo sekoja druga rabota, ama so tekot na vreme steknuvate iskustva dovolni za da znaete kade da vlozite na pravo mesto i vo pravo vreme, ako ve interesira nesto poveke vo vrska so zarabotka na internet slobodno kontaktirajte na mojot pm pa jas ke vi objasnam se sto ve interesira.
Ust nesto vniavajte kade vlozuvate!

tomsaso

Пемпере
Член од
10 септември 2005
Мислења
1.387
Поени од реакции
339
hahaha eden od najgolemite scamovi.. surfjunky nikogas i na nikogo nemaat isplateno, go proveriv po forumi. ne e mozno da se dobiva tolku.. dokolku nekoj razmisluva za autosurfoj preporacuvam onie kade sto ima upgdate za kupuvanje.. ama treba pari za taa rabtoa..a dokolku nema pari.. se znaee surfanje za 0.00005$ stranata i 20 sekundi timeri i 10$ payout :)

Idiot

The GodFather
Член од
14 декември 2005
Мислења
75
Поени од реакции
5
Making Money Online

znae nekoj stranica preku koja mozes da pravis pari od doma
na primer da citas email ili da surfas na internet i da te plakaat za toa
sum baral na google ali se se nekoi gluposti lazgi

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
za da se zaclenam na e-gold sto mi treba

tomsaso

Пемпере
Член од
10 септември 2005
Мислења
1.387
Поени од реакции
339
za da otvoris e-gold smetka ti treba samo validna email adresa.. za skoro ke podgovam web strana kade so ke ima ubavi statii na makedonski za toa kako mozete da zarabotite na internet, ne e tocno deka moze da se zaraboti samo 1 cent dnevno, jas sega ima 80$ na e-gold, imam nekolku pati povlecno od stormpay so cek, razmena na cekot vo stopanska banka za 100 denari provizija, inaku stormpay dozivea debakl. Povlekuvanjeto od e-gold e lesno, otkako ke akumulirate odredena suma predlagam investicii za da zgolemite za preporaki kontaktirajte me na msn yahoo ili gmail ili pm vo forumov, povlekuvanjeto najbrzo odi(za mene barem) preku www.icegold.com se so vi treba e devizna smetka vo nekoja od makedonskite banki, od tamu ke pobarate podatoci SFIFT, i slicno.. 4.5$ dolari provizija na sekoe povlekuvanje parite stigaat za den-dva. Ima luge koi od GPT industirjata zarabotuvaat i do 300-500$ mesecno, no prosekot e 100$-150$. Jas licno seuste ne go imam dostignato toa nivo, mislam go imav ama ona sto mi go napravi SP, zagubata na okolu 1200$ me vrati 4 meseci nazad, no pocnav odnovo i sega poisusen za kratko vreme 2 nedeli dostingav 80$ na egold. Ke repliciram vo temava koga stranata ke bide gotova so nekolku statii, isto taka ke ve informiram i za nacite za zarabotka so pomos na AdSense programot od Google.

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
tomsaso напиша:
za da otvoris e-gold smetka ti treba samo validna email adresa.. za skoro ke podgovam web strana kade so ke ima ubavi statii na makedonski za toa kako mozete da zarabotite na internet, ne e tocno deka moze da se zaraboti samo 1 cent dnevno, jas sega ima 80$ na e-gold, imam nekolku pati povlecno od stormpay so cek, razmena na cekot vo stopanska banka za 100 denari provizija, inaku stormpay dozivea debakl. Povlekuvanjeto od e-gold e lesno, otkako ke akumulirate odredena suma predlagam investicii za da zgolemite za preporaki kontaktirajte me na msn yahoo ili gmail ili pm vo forumov, povlekuvanjeto najbrzo odi(za mene barem) preku www.icegold.com se so vi treba e devizna smetka vo nekoja od makedonskite banki, od tamu ke pobarate podatoci SFIFT, i slicno.. 4.5$ dolari provizija na sekoe povlekuvanje parite stigaat za den-dva. Ima luge koi od GPT industirjata zarabotuvaat i do 300-500$ mesecno, no prosekot e 100$-150$. Jas licno seuste ne go imam dostignato toa nivo, mislam go imav ama ona sto mi go napravi SP, zagubata na okolu 1200$ me vrati 4 meseci nazad, no pocnav odnovo i sega poisusen za kratko vreme 2 nedeli dostingav 80$ na egold. Ke repliciram vo temava koga stranata ke bide gotova so nekolku statii, isto taka ke ve informiram i za nacite za zarabotka so pomos na AdSense programot od Google.
Pocnav jas na stormclix da klikam no imase samo 7 linka od koi eden ne rabotese i zarabotiv 0.06$ veke dva dena nema novi klikovi. Sto e rabotata. Se ispozacleniv na mnogu takvi stvari no samo edno od nov rabotese> Toa e Clixes. Izvrzuvas razni zadaci no nekoi zadaci ke gi zavrsam i mi vika ne se celosno zavrseni i ne mi plaka. Se zarabotuva po 0.16$ pa nagore. Ako se zaclenat poveke luge preku mene ke se zgolemi cenata na zadacite. Treba da se zaraboti minimum 5$ za da platat. Jas imam 0.72$. So samoto zaclenuvanje dobivas 0.2$. Aj da vi dadam link i nekoj da se zacleni preku mene za da vidam dali i ovoj program e lazga ili ne. Linkot e
http://www.clixies.com/auto/join.html?jankodrakul
Neka se zacleni nekoj i neka pise deka se zaclenil sa da proveram dali raboti pa ke vi kazam.

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
A inaku tomsaso so koi programi zarabotuvas tolku mnogu ako ne e tajna???

Kajgana Shop

На врв Bottom