za da otvoris e-gold smetka ti treba samo validna email adresa.. za skoro ke podgovam web strana kade so ke ima ubavi statii na makedonski za toa kako mozete da zarabotite na internet, ne e tocno deka moze da se zaraboti samo 1 cent dnevno, jas sega ima 80$ na e-gold, imam nekolku pati povlecno od stormpay so cek, razmena na cekot vo stopanska banka za 100 denari provizija, inaku stormpay dozivea debakl. Povlekuvanjeto od e-gold e lesno, otkako ke akumulirate odredena suma predlagam investicii za da zgolemite za preporaki kontaktirajte me na msn yahoo ili gmail ili pm vo forumov, povlekuvanjeto najbrzo odi(za mene barem) preku
www.icegold.com se so vi treba e devizna smetka vo nekoja od makedonskite banki, od tamu ke pobarate podatoci SFIFT, i slicno.. 4.5$ dolari provizija na sekoe povlekuvanje parite stigaat za den-dva. Ima luge koi od GPT industirjata zarabotuvaat i do 300-500$ mesecno, no prosekot e 100$-150$. Jas licno seuste ne go imam dostignato toa nivo, mislam go imav ama ona sto mi go napravi SP, zagubata na okolu 1200$ me vrati 4 meseci nazad, no pocnav odnovo i sega poisusen za kratko vreme 2 nedeli dostingav 80$ na egold. Ke repliciram vo temava koga stranata ke bide gotova so nekolku statii, isto taka ke ve informiram i za nacite za zarabotka so pomos na AdSense programot od Google.