- Член од
- 31 јануари 2007
- Мислења
- 18.856
- Поени од реакции
- 22.909
Da da jas imam zaraboteno bez referali. okolu 1600 dolari za 3 meseci.
Друже биди добар и објасни како?????
Da da jas imam zaraboteno bez referali. okolu 1600 dolari za 3 meseci.
Океј, Генерал Јанков. :salut:погледнете ја веб страната!
со мал труд до големи месечни добивки!!!
исплаќањето е до 15ти секој месец, чиста работа!
јас веќе заработувам, зошто не и вие?
Абе на тоа со реферали ако стварно исплајкаат со проху може одма да се направат над 100 тина реферали само и мене нешто ми се чудни тие страници ај ке пробам со проху на Neobux па ке ви кажам дали ке ми исплататЈас потрошив 6 месеци се убив од замарање за ебани 19 долари на такви ПТЦ страни така да можам со задоволство да кажам да не се заебавате со вакви работи затоа што сите се превара
Не е финтата да се убиеш од кликање.Абе на тоа со реферали ако стварно исплајкаат со проху може одма да се направат над 100 тина реферали само и мене нешто ми се чудни тие страници ај ке пробам со проху на Neobux па ке ви кажам дали ке ми исплатат
Верувам јас во Букс.то.Порано ми беше исплатила 11 Долари.Вчера на интернет додека сурфав наидов на едно програмче кое само ти клика на банерите.Прво мислив дека не е точно али подоцна се уверив.Во (.jar) формат е.Само го отвараш горе во левото ќоше има да додадеш сајт јас у моментот имам додадено 5 ПТЦ.Еве ви слика (доказ).
Тие долари ги имам заработено севкупно 2 дена.
Кој ја сака програмава , слободно повелете ПМ и ке ви ја пратам.:baeh:
Зошто кога отварам страната на баланс гледам дека имам направено толку колку што ми пишува на програмата?
Едно што лесно се открива кој користел автокликер, ама, bux.to е scam, т.е. превара, и пари од таму нема видено никој скоро две години. Кога се фаќате со нешто да си го трошите времето, првин информирајте се добро што чини а што не чини.се си е нормално се додека не побараш исплата,кога ке побараш исплата ке ти го проверат акаунтот и ќе видат дека си користел авто кликер програма и нема да ти исплатат