N
n/a
Гостин
Ne...uste sum u motherland Bulgaria...:nerv:Zatvori toa laptopot i dopi toa vinoto , baska ne sum znael deka po ova Bugarskive kafani deka WiFi ima...ili veke si vo Turcija!!!
A ti bidi zadovolen od neuspeshna administracija,na greshnite potezi na moite nesovrseni politicari......osven...???,sekaj , cekaj...ako ne si eden od niv????
A vrana vrani oci ne vadi...jasno e toa...!!!
Brkaj toa vinoto i zatvaraj kompjuterotL)!!!
U Turcija ke odam utre...
za za Ilinden da si bidam doma...
I kardashim...proveri be ip i mac adresa...eve startno...mac e steluvana malku...ako sam neznaes...prasaj nekoj od adminive koi se razbiraat...kazi mu deka sum te iznerviral koske i deka sakas da proveris sto za pleme sum...pa ke ti stane jasno deka sum beyond the line of fire.
I da...ne sum vladin cinovnik...duri vrsam rabota u Makedonija koga sum na nekogo koj sto...hehe(abc znae koj...ku te jebem u sred usta ako mu go spomnes imeto):pos2: ...
nemam jas ni afiniteti ni kvaliteti da bidam cinovnik.
Ama imam jasna pripadnost!
I znam sto e moe...inace...pred nekoe vreme kaza...poise prinadlezam od kaj tie sto gi brkaat djandarite...odkolku od kaj drugite...
Aj sea ostajte me raat...da se preispitam malku sam(doma sum si...ne sum u kafana...imam doma i u Bugarija...i posto zaradi x pricini e na tugjo ime...koga idam kaj moeto....da ti ebam filmot...treba viza da vadam...i kako sto gledas kjutam i si vadam kako pop).