Замокот е мој!

Член од
21 декември 2009
Мислења
131
Поени од реакции
26
Што ти е гајле тебе дали ќе се здебелам?! xD

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Множете се деца,пари за 3то дете даваат. или не ? :star:

Annath

Полуактивен член.
Член од
11 јуни 2010
Мислења
338
Поени од реакции
42
Ќе бидеш зафатен пиејќи сокче, а јас и моите нинџи ќе го окупираме твојот замок. Кој што секако, ќе биде мој, ај може да ти дадам неколку собички..

Annath

Полуактивен член.
Член од
11 јуни 2010
Мислења
338
Поени од реакции
42
Не е важно чив бил, сега е мој. :baeh:

Annath

Полуактивен член.
Член од
11 јуни 2010
Мислења
338
Поени од реакции
42
Имам немам, мој си е. :baeh:

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Ќе ти викнам градежна инспекција, во која ќе биде и мојот пријател Трајчо кој ќе се потруди едноставно да немаш платено комуналии, и ќе го прогласи замокот за дивоградба. Државата да го конфискува замокот и ќе го подготви за рушење. Ама другарот Трпче кој работи во министерството ќе се погрижи сите решенија за рушење, молби, поплаки и се’ друго што може да пуштиш да заврши како хартија за мотање на тегли кои ги пушта жена му на син му, студент во Бугарија. Откога ќе минат три години, владата ќе го даде замокот на тендер, на кој ќе се пријави само, и само мојата човек-фирма „Коловрт-Комерц“ регистрирана на Папуа Нова Гвинеја. Откако ќе ја прифати мојата понуда, ќе ги префрлам фиктивните пари од мојата сметка во банка на Маурициус на сметка на Народна банка на Р. Македонија, и по вадењето документи по брза постапка, по неколку месеци ЗАМОКОТ Е МОЈ!

H

HITCH

Гостин
Ќе ти пратам батки да те тепаат кај ќе те најдат. Нив ќе им се здосади да ти помагаат, а ќе ти се здосади да бркаш врски за се` и сешто и ќе ми го дадеш мене замокот :baeh:

Член од
8 октомври 2009
Мислења
310
Поени од реакции
79
Де бе остајде ми го замокот, доста ви давав да си играте :)

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Џабе ви е се’, бе!
Груевски е зет на трет братучет на мајка ми. Гордана Јанкуловска му се паѓа снаа на синот од првата жена на третиот братучед на дедо ми, а пак првиот братучед (алооо, првиот) на Михајло Маневски е војнички другар на братот на другиот ми дедо.

Со вакво семејно стебло можам да ги имам сите замоци во Македонија, вклучувајќи ги и Самоиловата Тврдина и Скопско Кале, ама си го сакам само овој. Значи, што и да се трудите, на крајот ЗАМОКОТ Е МОЈ!

Annath

Полуактивен член.
Член од
11 јуни 2010
Мислења
338
Поени од реакции
42
Маци, а ти знаеш дека Иванов ми е брат? The castle is mine. :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom