Замисли...

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
замисли да немаш ништо научено и сите професори ти викаат..нема пробле,може да одговараш коа сакаш,не ти ставам кец у дневник..

V

Viktoranius

Гостин
Замисли одам утре на школо и ми викат...ти оти си понапреден од сите со надпросечна интелигенција ти даваме диплома без да довршиш утре 2 години.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
а замисли Егеј и Пирин да ни се вратат ... ехејјјјјјј :)

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Замисли се степаш со професорите, почнеш да ги маваш со столици и што ли уште не!:pos2:

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
Замисли да ми кажат не мора да ми идеш на час до крај имаш 2ка ...право очите нема да ми виде :)

cinderella_

In love with you...
Член од
27 јануари 2007
Мислења
852
Поени од реакции
5
zamisli vleze sea majka mi u soba i mi vika aj nema da ides utre u skolooooo:vozbud: ah pusta zelba....

Lucio

титула по желба
Член од
26 јуни 2006
Мислења
871
Поени од реакции
41
замисли не можеш да замислиш о.О

Ghost !!!

嚎噰匕勞媲噢卹綞听뻗
Член од
9 септември 2007
Мислења
344
Поени од реакции
0
Замисли учебната година да заврши предвреме заради неснабденост со мазут

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Замисли се наоѓаш на брод на патување со уште тројца луѓе и ви се случуваат најразноразни глупости, бури, и останувате без храна и вода цели 10 дена, добро, сте се напиле малку вода, ама веќе нема...Значи, замисли тројцата другари одлучуваат дека треба да се избере некој кој ќе го изедат за да не умрат од глад. Значи се наоѓаш у положба кога треба да станеш човекојадец во суровата борба за опстанок...Или плен на човекојадци?! :vozbud: :nesvest: WTF?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Замисли да излезеш од Мекдоналдс со сендвичот и Калиопи да ти побара гриз :) хахахаа

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
zamisli stanuvam utre i mi otvara vrata sluginkata i mi vika ,, dole vasiot sofer ve ceka za eden cas poletuvate za Milano, potoa ve ceka sostanok vo London, a vecer ste na vecera vo Pariz" :pos2:

Antagonist

Systematic Victory
Член од
7 април 2007
Мислења
842
Поени од реакции
41
Замисли се наоѓаш на брод на патување со уште тројца луѓе и ви се случуваат најразноразни глупости, бури, и останувате без храна и вода цели 10 дена, добро, сте се напиле малку вода, ама веќе нема...Значи, замисли тројцата другари одлучуваат дека треба да се избере некој кој ќе го изедат за да не умрат од глад. Значи се наоѓаш у положба кога треба да станеш човекојадец во суровата борба за опстанок...Или плен на човекојадци?! :vozbud: :nesvest: WTF?
па мене животна желба ми е да пробам човечко месо:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom