Вие! кога ќе ми го ебете путето мамино?(Је моја волја).Затоа сторнирајте на терминалот и чисти сметки дугачка љубов.
Автоматски споено мислење:
Ако сакате сметки за све ќе ви дадам(фискални).Вие сте Говно од ред со човеци на земјата(што смрдат)
Нема потреба да се чепкаме,само не беше принципот исти кога јас си ја ставив главата во торба.(За ваше поклание?)А добив клоца.
И педерските говнари ги прибрав во свој дом оти се браќа нели?Ја ли нивното куче сереше по храмот?Пиев Пиев?Ако е тоа некое обвинување,веднага да престанете со алкохол.
Ми тупнавте некоја 40 годишна хероинашка,ја да ја пазам бе!
За што бе? толку ли не ме сакавте како брат.сите ваши говнарии ги истрпев,сите смрдливи фратери и сорори ги истрпев
Све е простено од мене,ја не сум злопамтило,Само вашиот ред за кур не го бива.(има и добри човеци секако)
Да и кога братот Борис се предозира со хорс ти кажа дека подобро ќе изигра во нареден живот.
Ти беше во Бугарија тој период,а јас Скелетор и рандом деца му ја прославивме смртта(според писание)
Во „Книгата на Законот“ никаде не се зборува за „слободна волја“. Постојано тоа го повторувам и постојано од нет бидејќи читате нешта и од било кој, ви е поврзано Телема што значи Волја со „слободна волја“
Од Законот на Телема доаѓаат 4 зраци а тоа се:
Liberty - Слобода
Love - Љубов
Life - Живот
Light - Светлина
Можеби затоа Телема ви е поврзано со слободна волја.
Во „Книгата на Законот“ никаде не се зборува за „слободна волја“. Постојано тоа го повторувам и постојано од нет бидејќи читате нешта и од било кој, ви е поврзано Телема што значи Волја со „слободна волја“
Од Законот на Телема доаѓаат 4 зраци а тоа се:
Liberty - Слобода
Love - Љубов
Life - Живот
Light - Светлина
Можеби затоа Телема ви е поврзано со слободна волја.
Знам Хепта и знаев дека ке ми замериш на тоа, но ти ме предухитри пред да имам време да исправам...отидов во играчница, да видам известување, си реков чекај после да исправам...а ти па си брз
Знам Хепта и знаев дека ке ми замериш на тоа, но ти ме предухитри пред да имам време да исправам...отидов во играчница, да видам известување, си реков чекај после да исправам...а ти па си брз
@Хептаграм XI Пред некое време цитираше класа „А",не сум во тек(на светите книги мислев).
Ако ги имате во принт би сакал да имам една копија и од каде може да ја набавам?
(Не тија на Марко,Шарко и Скелетор)
Не знам дали се издадени во Македонија, немам пристап до такви информации или дали се спрема... она што го цитирав се мои три неофицијални преводи на кои секако им треба лектура, проверка и мислам дека во иднина ќе претрпат измени, со нормално подобро доловување на смислата... сепак оригиналот е потребен при сета оваа работа со светите книги на Телема.
И јас ги најдов овие за ритуал..торта на светлината биле.
The Cake of Light is the eucharistic host found within Thelema, the religion founded by British author and occultistAleister Crowley in 1904 and some neo-Gnostic religions. A common "cake of light" contains kamut flour, honey, a few drops of Abramelin oil, olive oil, beeswing, ash, and sometimes particular bodily fluids such as semen, menstrual blood, vaginal fluids, or a mix therein (blood is frowned upon by most Gnostics), and is usually cooked in the shape of a small, flat wafer. It appears by name in two important Thelemic rituals: the Gnostic Mass and the Mass of the Phoenix.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.