Одлични резултати брат....нема чекање и губење време...нели вели кроули така...одете и работете...Не го разбирај и ти лошо. Zen Zen го научи тоа од Кроули, според своето разбирање...
Ќе почекаме да видиме какви се резултатите од тоа негово мото.
Штета за него бидејќи законот е Прави што ти е волја и тоа нека биде целиот закон.
Мала промена за законот не е на одмет....секоја орбита си има свој пат и законите во неа си ги прави самата ѕвезда..
да не те учам сега...ти како претседател на сектата требе да ни даваш пример, а не новите членови да ги обесхрабруваш и да ги убиваш во поим.
Сега за сега само јас сум како претендент за член, нема други, али имај обзир према мене и не ги наплашувај младите
Ова законот за причина и последица ли е?Zen Zen многу добро знае што прави, но многу малку знае какви последици може да има. Можеби тоа е насока кон која треба да размислува, затоа што и покрај тоа што се е дозволено и нема грев, сепак има последица, која може да биде подобра од било кој рај но и пострашна и било кој пекол.
Мислам дека си како поповите....ако не си добар, Господ ке те казни.....кажи ми ако грешам?
Имај обзир дека, како нов член, не сум запознаен со ВИСТИНАТА како теби и претцедателот