Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.981
Нема да биде мокра, ќе се исуши.
Како и да е, јас одам да спијам :) Се глеаме утре, бацкиииии

edit: se moli Mimi da dojde na vreme :)

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Ја, Матеа и Вертиго не доаѓаме, ни излезе нешто во задљи момент и башка е бедно времето. Сори.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Бре, шо битни сме ви биле:wub::wub::wub:. Панелот ми личи на времето на Пио - ПЖС :).

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Зашо го онадите толку? На роденден кај Вештица бев, не е оти курташачев и шитнав од ќеф! Едноставно, не е можно да бидеш на две места едновремено. И башка во 12 саат ми кажаа дека треба да се иде. Сеа вие ако сакате верујте ако неќете шо да ви прам. Не е ни дека еднаш сте сјебале и вие.

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
Добро, јас сум крива се:) И Господ ме казни со роденден од 23 часа, може сега да сме сите среќни и задоволни? :back:
Се сеќавам пред некое време кога едни откажаа пошто не знам кој доаѓал а другиве откажаа пошто си се договориле меѓусебно и завршивме јас Новинарка и Саладин во парк ко избацени од дома. И на крај супер си поминавме, поише пиење за нас :)
И ми текнуе кога организирав одење во зоолошка и се собраа многу луѓе за 90% од нив цело време да кенкаат како била катастрофа зоолошката и подобро би било да сме оделе незнамкаде. Зошто побогу дојдовте чим не ви се свиѓа? Но добро, битно Магде ме сакаше па се беше ок :)
Така да барем за собиранки не треба да има лутење пошо стално некој заебувал, јас не памтам една собиранка кај што дошле сите, ама тоа не значи дека нема да испадне добра собиранката на крај.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.448
Вечер кафе/пивце, па после пред црква? Има заинтересирани? :)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.448
Слободно, други? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom