Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

Член од
11 април 2012
Мислења
4.633
Поени од реакции
5.354
Бидејќи вчера на собиранката падна муабет за организирање на уште една Кајгана собиранка за наредниов виканд, овојпат во природа ... јас и @wiksa даваме предлог за во недела (6 април) да направиме собиранка на полјанките во Марков манaсатир.
За превоз, ќе се организираме, 5 луѓе кај мене комотно може да се сместат :)
Внимателно кога ќе се пријавувате за да одите со @Lu, 3ца можеби ама за другите двајца може планира да ве вози у гепек. Немојте да биде после викса не кажа дека е агресивен пинчот :P

Последно уредено:
L

Lu

Гостин
Внимателно кога ќе се пријавувате за да одите со @Lu, 3ца можеби ама за другите двајца може планира да ве вози у ѓепек. Немојте да биде после викса не кажа дека е агресивен пинчот :P
Сега ме тролаш, бидејќи во саботата кога се собравме на полјанката во Хиподром, јас, ти, @ZeenaK9, и други ... на враќање лупнав глупост, наместо да кажам ајде @ZeenaK9 и Симона влагајте во кола, јас реков влагајте во гепек :pos:

Последно уредено од модератор:
Член од
11 април 2012
Мислења
4.633
Поени од реакции
5.354
Сега ме тролаш, бидејќи во саботата кога се собравме на полјанката во Хиподром, јас, ти, @ZeenaK9, и други ... на враќање лупнав глупост, наместо да кажам ајде @ZeenaK9 и Симона влагајте во кола, јас реков влагајте во гепек :pos:
Драги читатели,

Како што можете да видите @Lu си има обичај да вози луѓе во гепек и сето ова ми е поткрепено со сведоци.
Повторувам крајно внимателно при изборот да патувате со неа.
На @Lu неможе да и се верува.

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu
Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
Бидејќи вчера на собиранката падна муабет за организирање на уште една Кајгана собиранка за наредниов виканд, овојпат во природа ... јас и @wiksa даваме предлог за во недела (6 април) да направиме собиранка на полјанките во Марков манaсатир.
За превоз, ќе се организираме, 5 луѓе кај мене комотно може да се сместат :)
5+Astra? Ili....?

N

Nessa Alcarin

Гостин
@Nessa Alcarin комплетно разочаран од тебе, ете јас пишав после колоквиуми и ти што најголема поддршка ми даваше дека ке имало пак собиранка не дојде :(
Имаше друго друштво.
Ќути, многу луѓе разочарав овој викенд. ;)

Член од
11 април 2012
Мислења
4.633
Поени од реакции
5.354
5+ Aстра + Ото- агресивниот пинч на @wiksa :pos:
Astra e agresivniot pinc, dobermanot tvoj (oto) glas ne pusta ;)
Ne realno stvarno e golema kolata kaj @Lu ama 5+ astra se mnogu, sepak ona faka mesto za eden pozadi. Kaj mene primer poveke od 2ca ne vozam ke go teroriziraat pozadi ke me tuzi za maltretiranje posle.

Za odenje lesno ke se dogovorime, prvo da se prijavat luge.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

• Ми се допаѓа
Член од
11 април 2012
Мислења
4.633
Поени од реакции
5.354
5 луѓе - без Астра ... а 4 луѓе - со Астра ... бидејќи она зафаќа место како за човек :LOL:
А кај @wiksa може само на совозачко да се седне, бидејќи двете ѕверчиња царуваат одпозади :D
Jas si kazav kaj mene moe maksimum 2ca pri sto vtoriot ide na svoja odgovornost na zadno sediste i isto taka potpisuva deka jas ne prevzemam nikakvi odgovornosti za moznata steta ili pak povredi (psihicki za fizicki ne se grizam)

• Ми се допаѓа
Член од
22 декември 2011
Мислења
1.291
Поени од реакции
1.285
5 луѓе - без Астра ... а 4 луѓе - со Астра ... бидејќи она зафаќа место како за човек :LOL:
А кај @wiksa може само на совозачко да се седне, бидејќи двете ѕверчиња царуваат одпозади :D
Астра кај мене у скут ;) И празно да е позади, Атрица мојот скут не го испушта туку така, да се разбереме:D
А со белите топки, кој би седел позади, @wiksa треба хемиско да им плаќа после:cautious:
@Lu, парк у 1 и 30?

• Ми се допаѓа
Член од
11 април 2012
Мислења
4.633
Поени од реакции
5.354
Астра кај мене у скут ;) И празно да е позади, Атрица мојот скут не го испушта туку така, да се разбереме:D
А со белите топки, кој би седел позади, @wiksa треба хемиско да им плаќа после:cautious:
@Lu, парк у 1 и 30?
Ma gledas be si potpisuvaat dogovor pred da vlezat i jas nemam veke nikakva odgovornost sprema niv :)

L

Lu

Гостин
@Lu, парк у 1 и 30?
Е да, заборавив да предупредам, дека тој што ќе седи до Астричка, можно е она да му легне во скут :D
Доаѓам, во 1:40 сум во парк ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom