Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

Член од
11 април 2012
Мислења
4.633
Поени од реакции
5.354
Ај некој нека регагира што се случи за вечерва?

Член од
11 април 2012
Мислења
4.633
Поени од реакции
5.354
Во Торос се веќе седнати, мислам. И ја тргам сега, така да нема да бидеш единствен што касниш :D
За оваква поддршка гратис гушкање од Мечињата на следна собиранка :)

L

Lu

Гостин
@Lu реагирај....ова е класичен случај на злоупотреба на животни
Не јас ќе го поддржам @wiksa, штета е такви мечиња како што се неговите да не ги изгушкаш :LOL:

Одлично си поминавме, и мило ми е што новите фацки ги запознав, а и што се видов со оние што веќе се знаев ;)

S

StormRage

Гостин
ја би тука јавно да се извинам, бикоз прво ми излезе ситна фрка која се претвори во голема фрка коа се јавија џерманците... и немаше смисла во 10 да тргам за центар :/ се надевам наредна прилика ќе се видеме прописно

sorry ppl

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
ја би тука јавно да се извинам, бикоз прво ми излезе ситна фрка која се претвори во голема фрка коа се јавија џерманците... и немаше смисла во 10 да тргам за центар :/ се надевам наредна прилика ќе се видеме прописно

sorry ppl
си можел, до фајронт бевме, 12:30

N

NikolaMKD91

Гостин
Дечки убаво си поминав навистина . Ама сепак мислам дека на собиранкиве треба да почнат повеќе непушачи да доаѓаат, затоа што со пушачите измрзнав надвор . :pos:

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Дечки убаво си поминав навистина . Ама сепак мислам дека на собиранкиве треба да почнат повеќе непушачи да доаѓаат, затоа што со пушачите измрзнав надвор . :pos:
ајде, ајде, еве се стоплува времто, не се жали, после ќе викап, ај надвор, загушливо е внатре

Член од
11 април 2012
Мислења
4.633
Поени од реакции
5.354
Не се жали бе свилен, супер беше наредна во парк веќе затопли времево немора по кафиќите да се дреме, плус таму имаш поголема слобода да смениш локација на седење, ајде вчера беше ок секој со секого можеше да збори ама да сме повеќе луѓе како во ајриш ке чекаш да стане некој од другите маси за да отидеш и со нив да направиш муабет.
Еми ќе се јавиш ке прашаш, и јас дојдов после 10.

@Nessa Alcarin комплетно разочаран од тебе, ете јас пишав после колоквиуми и ти што најголема поддршка ми даваше дека ке имало пак собиранка не дојде :(

S

StormRage

Гостин
Еми ќе се јавиш ке прашаш, и јас дојдов после 10.

@Nessa Alcarin комплетно разочаран од тебе, ете јас пишав после колоквиуми и ти што најголема поддршка ми даваше дека ке имало пак собиранка не дојде :(
Е ај де...

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
е ај де!!!
сега ТИ организирај:cautious:

L

Lu

Гостин
Бидејќи вчера на собиранката падна муабет за организирање на уште една Кајгана собиранка за наредниов виканд, овојпат во природа ... јас и @wiksa даваме предлог за во недела (6 април) да направиме собиранка на полјанките во Марков манaсатир.
За превоз, ќе се организираме, 5 луѓе кај мене комотно може да се сместат :)

Kajgana Shop

На врв Bottom